Offerte aanvragen

Website laten maken Deventer

Professionele website met CMS: € 750,-

Deventer

Een website laten maken voor jouw bedrijf in Deventer, dat is wat je wil. Voor VrijdagOnline is dat geen probleem. Vele honderden bedrijven zijn jouw voor gegaan. Ook bedrijven bij jou uit de buurt laten websites maken door ons. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven uit Almelo, Hengelo, Zwolle en Enschede. Onze klanten zitten verspreid over heel Nederland. Onze webdesigners zitten voor je klaar om een mooie website voor jouw bedrijf in Deventer te maken. Als je vragen hebt of meer informatie wilt over ons aanbod neem dan gerust contact met ons op. 

Meer dan 43 ondernemers uit Deventer gingen je voor

Responsive design Deventer

Een website laten maken bij VrijdagOnline heeft het grote voordeel dat je een website met een responsive design krijgt. Omdat steeds meer klanten jouw website zullen bezoeken met een ander apparaat dan een computer is tegenwoordig essentieel. Als een klant de website van jouw bedrijf bezoekt met een smartphone of een tablet zullen de pagina's van de website hierop worden aangepast. Hierbij blijft de gehele website goed te lezen en is de site makkelijk in gebruik.

Websitebouwer Deventer

Je wilt graag een complete website die er professioneel uit ziet? Je wilt graag een website die zo snel mogelijk wordt geleverd en waar je bijna niets voor hoeft te doen? Dan ben je op zoek naar de website bouwer in Deventer. Wij maken namelijk deze website voor jou, geheel op maat in één van onze strakke designs en dat voor slechts € 750,-!

Goede vindbaarheid

Een website laten maken en vervolgens niet gevonden worden is natuurlijk niet wat je voor jouw bedrijf in Deventer in gedachten had. Je laat natuurlijk een website maken om jouw klanten op de hoogte te stellen van jouw aanbod, en uiteindelijk om er natuurlijk geld aan te verdienen. Daarom bieden wij je een Online Marketing Startpakket aan. Hierbij wordt jouw website één keer goed geoptimaliseerd om hoog te scoren op de betreffende zoekwoorden die voor de website belangrijk zijn.

Uitbreidingsmodules

Als je een website laat maken bij VrijdagOnline kun je kiezen uit verschillende uitbreidingsmodules. Wil je graag een vacature module, een beschikbaarheidskalender of een weblogmodule? Bij VrijdagOnline is dit geen enkel probleem. Deze uitbreidingsmodules zijn uiteraard scherp geprijsd en jouw website zal er nog professioneler uit zien.

 

Hieronder een paar klanten uit de omgeving Deventer, die jou voorgingen!

AP Budget

Hengelo

Willy Vels Fotografie

Apeldoorn

AdviesTeam-MKB

Almelo

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?