Offerte aanvragen

Website laten maken Kampen

Professionele website met CMS: € 750,-

Kampen

Een website laten maken door VrijdagOnline voor jouw bedrijf uit Kampen is wat wij graag voor je doen. Wij maken niet alleen websites voor bedrijven uit Kampen, maar ook voor andere bedrijven bij jou uit de buurt. Hierbij kun je denken aan bedrijven uit Enschede, Zwolle, Deventer en Hengelo. Een website maken doen wij voor bedrijven verspreid over heel Nederland. 

Meer dan 37 ondernemers uit Kampen gingen je voor

Responsive design

Een website laten maken voor jouw bedrijf uit Kampen doen wij in een responsive design. Jouw website maken wij in een responsive design zodat je klanten de website dan ook op een mobiele telefoon of tablet kunnen bekijken. De website past zich automatisch aan, aan het beeld van het apparaat waarmee de website bezocht wordt. Je klanten uit Kampen zullen uiteraard ook steeds vaker websites bezoeken met een mobiel apparaat. De website maken we dus zo dat hij vanaf ieder apparaat goed zichtbaar is.   

Uitbreidingsmodules

Een website laten maken voor jouw bedrijf uit Kampen kan met een heleboel extra's. Je kunt gebruik maken van onze uitbreidingsmodules. Hiermee kun je extra functies toevoegen op de website. Zo kun je denken aan een gastenboekmodule, een makelaarsmodule of een fotoalbum-module. Bekijk hier al onze uitbreidingsmodules om jouw website een professionele uitstraling te geven.

Goed vindbaar in Google

De geavanceerde technologie van de site zorgt ervoor dat de site goed te indexeren is door Google. Dit betekent dat de site opgenomen zal worden in Google's zoekresultaten en dat de website van jouw bedrijf in Kampen goed vindbaar is in Google.

Hieronder onder een paar klanten uit de omgeving Kampen, die jou voorgingen!

AP Budget

Hengelo

Willy Vels Fotografie

Apeldoorn

AdviesTeam-MKB

Almelo

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?