Offerte aanvragen

Al meer dan 20 bureaus zijn reseller van onze websites

Wij bouwen maatwerk websites voor jou klanten...jij factureert :-)

Wij ontwikkelen en jij factureert...

Ideaal voor: reclamebureaus, drukkerijen, uitgevers en Onlinemarketing bureaus.

Als enige in Nederland bieden wij onze websites whitelabel aan in een compleet reseller-programma. Met het reseller-programma bieden we onze webdevelopment diensten aan zonder VrijdagOnline kenmerken. Hiermee kan jij als drukker, uitgever, online marketingbureau of reclamebureau eenvoudig VrijdagOnline websites aanbieden en je eigen prijzen en werkwijze hanteren.

Whitelabel design & beheersysteem

Elke website die we voor jouw klant opleveren zal geen kenmerken van VrijdagOnline bevatten. Zo zal er in de footer en colofon (indien gewenst) een verwijzing komen naar jou als reseller. Ook in het CMS inlogscherm zal het logo van jouw bedrijf worden gepresenteerd.

Whitelabel vormgeving

Uiteraard geen templates of sjablonen.

Whitelabel preview

Wanneer we de website voor jouw klant hebben gebouwd zal deze op een onherkenbare previewlocatie komen te staan. Op die manier kan je makkelijk de website preview aan jouw klant demonstreren.


Whitelabel
 hosting

Op dit moment bekijken we de beste manier om onze hosting whitelabel aan te bieden. Voor nu is de beste manier dat jij de domeinnaam voor de klant verzorgt en het A record van het domein doorverwijst naar onze hosting. Uiteraard helpen we je hierbij.

Whitelabel
 handleiding

Voor jouw klanten krijg je een whitelabel handleiding toegestuurd bij elke website die we opleveren. Daarnaast hebben we de handleiding in het CMS verwerk. Vanuit het dashboard kan jouw klant direct naar de whitelabel handleiding klikken.

Wij maken het nog eenvoudiger

Ook helpen we jou als reseller met de volgende middelen, zodat het nog eenvoudiger wordt om VrijdagOnline websites te verkopen:

  • Een eigen professionele website (optioneel)
  • Demonstratie/training CMS
  • whitelabel offerteteksten
  • whitelabel aanleverdocument
  • Inkoopkorting bij >5 websites per jaar
  • Onbeperkte service & support

Aantrekkelijke inkooptarieven

Resellers die meer dan 5 websites per jaar verkopen ontvangen een aantrekkelijke inkoopkorting.

Advies verkoopprijs

We brengen een offerte uit én geven door voor welk tarief je het door zou kunnen verkopen.

Reseller informatie aanvragen

Heb jij zelf regelmatig klanten die vragen naar een professionele website, en zoek je een makkelijke en professionele oplossing om hen te bedienen?

Vraag hieronder ons informatiepakket voor resellers aan: