Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je website nog beter vindbaar laten maken

Je wilt hoger scoren
op concurerende trefwoorden


Elke goed gebouwde website is standaard al goed vindbaar op de domeinnaam, de bedrijfsnaam en eventueel op jouw naam. Maar op die trefwoorden zoeken alleen mensen die jou al kennen... je wilt juist de mensen bereiken die jou nog niet kennen. Die mensen zoeken op algemenere trefwoorden. Zoekmachineoptimalisatie is de oplossing!

Klikt op de eerste 5 resultaten

69%

Klikt op de laatste 5 resultaten

23%

Klikt op pagina 2

1%

Vrijblijvend ons SEO aanbod ontvangen?

Hoog scoren op veel gezochte trefwoorden
Bereik duizenden bezoekers in Google

Er wordt dagelijks honderden, zo niet, duizenden keren gezocht op producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Als je je website inhoud niet optimaliseert om hoog te scoren op deze trefwoorden loop je al deze potentiele klanten mis. Door je websitecontent effectief in te richten en te optimaliseren kunnen we je website hoger in Google krijgen waardoor je meer bezoekers genereert. Omdat we daarnaast ook zorgen voor relevante links naar jouw website, stijg je nog verder in de zoekresultaten en bereik je nog meer bezoekers. Om de zoekmachineoptimalisatie goed in te kunnnen zetten beginnen we met een grondige analyse van jouw bedrijf en doelgroep. Daarna optimaliseren we je content en websitestructuur, waarna we beginnen met linkbuilding. Dit herhalen we maandelijks zodat je je concurrenten voor blijft.

Stap 1: SEO analyse
Grondige analyse van site en doelgroep

We beginnen met het analyseren van je website en doelgroep. Wat kan er verbeterd worden en op welke trefwoorden moeten we ons richten.

Stap 2: Onpage Optimalisatie
De juiste inhoud op de juiste plekken

We zorgen ervoor dat je websiteinhoud perfect is ingericht om goed gevonden te worden door jouw doelgroep en technisch in orde is.

Stap 3: Linkbuilding & social
Je website populair maken

Door het slim toepassen van linkbuilding en het verzorgen van rijke content zorgen we ervoor dat je website gaat stijgen in de zoekresultaten.

Enkele voorbeelden van SEO successen

Al meer dan 100 klanten laten door VrijdagOnline hun zoekmachineoptimalisatie verzorgen. Hieronder enkele voorbeelden van behaalde resultaten:

domeinnaam trefwoord aantal concurrenten startpositie behaalde positie  
glazenwasserijmv.nl gevelreiniging almere 20.000 pagina 4 pagina 1, plaats 3  
Layur.nl burn out behandelen ayurveda 44.400 geen vermelding pagina 1, plaats 3  
scootmobielaanhuis.nl scootmobiel huren 90.200 #8 plaats1  
vipcom.nl cloud callcenter 45.000 pagina 3 plaats 1  
nilfisk-partner.nl schoonmaakmachines 51.700 geen vermelding pagina 1, plaats 3  
witgoedverhuur.nl witgoed huren 175.000 pagina 5 pagina 1, plaats 2  

zoekmachineoptimalisatie-seoZoekmachine optimalisatie: v.a. € 250,- per maand

Wanneer wij jouw website bouwen is hij uiteraard technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit betekent dat de techniek aan alle randvoorwaarden voldoet zodat je website goed geindexeerd en gevonden kan worden. Maar de grote vraag is altijd: "op welk trefwoord?". En daar begint het ook meteen wat moeilijker te worden. Standaard wordt je website uiteraard goed gevonden op je bedrijfsnaam, domeinnaam en enkele longtail trefwoorden die in je teksten voorkomen...maar je wilt meer...

Optimaliseren voor populaire zoektermen

Wanneer je gevonden wilt worden op populaire (algemenere) zoektermen is er meer nodig dan een goede website en websitetechniekGoogle vergelijkt jouw website namelijk met die van je (duizenden) concurrenten wanneer er gezocht wordt op een populaire zoekterm. Populaire zoektermen zijn bijvoorbeeld: "advocaat amsterdam", "trainingsbureau Utrecht", "Administratiekantoor Groningen". Zodra zo'n populair trefwoord wordt gebruikt in een zoekopdracht gaat Google's algoritme aan het rekenen en zoeken in zijn index. Google's doel is namelijk om het beste resultaat voor jouw zoekopdracht weer te geven.

Welke pagina zou jij hoog in Google plaatsen?

Veel ondernemers denken dat je hogere wiskunde moet hebben gestudeerd om websites te kunnen optimaliseren, maar dat is niet waar. Je moet uiteraard wel weten waar je mee bezig bent en naar welke 200+ factoren Google kijkt om te bepalen hoe hoog ze een pagina plaatst in de zoekresultaten. Maar daarnaast is het een kwestie van goed nadenken. Jij zou toch ook de pagina bovenaan plaatsen die: 1: Het beste antwoord (content) geeft op de vraag van de zoeker, 2: de meeste 'aanbevelingen' (links) krijgt van andere websites, 3: het meest professioneel oogt (techniek) en 4: Het vaakst wordt genoemd op Facebook en Twitter (socialmedia)?

Maandelijkse zoekmachineoptimalisatie

Wanneer wij je website gaan optimaliseren, gaan we elke maand aan de slag om je website inhoud te verbeteren en uit te breiden. Hierbij beginnen we met het in kaart brengen van belangrijke keywords die jouw doelgroep gebruikt. Daarna gaan we teksten optimaliseren, extra landingspagina's schrijven en links aanvragen van websites uit dezelfde branche. Dit doen we elke maand. Waarom moet dit maandelijks? Hoor ik je vragen... Welnu, omdat jouw concurrenten dat ook maandelijks doen en daarom op 1, 2 en 3 staan!


resultaten zoekmachineoptimalisatie schermInbegrepen in SEO abonnement

 • Content en concurrentieanalyse
 • Trefwoord analyse & advies
 • Maandelijkse contentoptimalisatie / uitbreiding
 • (Extra) landingspagina's
 • 301 redirect manager tool + service
 • Maandelijkse Linkbuilding
 • Bezoekersstatistieken
 • Integratie Google Search Console
 • Integratie Google Analytics
 • SERP statistieken login (positie monitoring)
 • Maandelijkse rapportage

 

Vraag nu onze SEO offerte aan

Wilt je weten wat de mgelijkheden zijn om jouw (nieuwe) website hoog te laten scoren op populaire zoekwoorden? Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden en kansen te bespreken.

 • Persoonlijk advies
 • Maatwerk campagne
 • 6 jaar ervaring
 • Scherpe tarieven

 

085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, SEO & Online marketing in heel Nederland!