SEO Contentpakket

SEO-boost inclusief 3 effectieve landingspagina's

Zien of je website nu goed vindbaar is en op welke termen?

SEO landingspagina's


Ons SEO-contentpaket bevat alle onderdelen uit het SEO-startpakket en daarbij gaan we nog een stap verder. We gaan een uitgebreid trefwoordonderzoek doen naar veelgebruikte zoekwoorden voor jouw diensten. Aan de hand van dat onderzoek doen we een 0-meting om je posities in de zoekmachines te bepalen. Daarna schrijven we 3 effectieve landingspagina’s die zijn geoptimaliseerd voor de belangrijke trefwoorden.
Eenmalig: € 950,-

Klikt op de eerste 2 resultaten

80%

Klikt op het 3e en 4e resultaat

15%

Klikt op de resultaten 5 t/m 10

5%

Inclusief SEO-startpakket

Ons SEO-startpakket zorgt ervoor dat je website optimaal is ingesteld om te kunnen beginnen met SEO. Daarom is het startpakket een verplicht onderdeel voordat we verder kunnen met het SEO contentpakket. In het startpakket koppelen we alle Google diensten aan je website en koppelen we de Google diensten én je website aan onze overzichtelijke Onlinemarketing rapportage.

Interview t.b.v 6 te kiezen keywords

In het SEO contentpakket starten we met een (telefonisch) interview waarin we je bedrijf en diensten beter leren kennen. Hiermee kunnen we beter bepalen welke 6 trefwoorden mogelijk effectief kunnen zijn en waar we ons op kunnen richten. Op basis van dat interview gaan wij in de Google statistieken bekijken op welke 6 trefwoorden gezocht wordt en op welke manier we de landingspagina's kunnen inrichten.

0-meting

Aan het begin van de campagne starten we met een 0-meting om te bekijken of je nu ook al in de zoekresultaten staat met de trefwoorden die we hebben uitgekozen. Zo kunnen we na verloop van tijd de effecten van de SEO-content meten.

Landingspagina's schrijven en optimaliseren

Om hoger in Google te komen is het natuurlijk belangrijk dat je (zo veel mogelijk) landingspagina's hebt die zijn geschreven voor zowel de bezoekers als Google. Dat betekent dat we rekening houden met de trefwoorden die voldoende terug moeten komen op de juiste plekken in de juiste hoeveelheden. Maar daarbij houden we er ook rekening mee dat de tekst prettig moet zijn voor potentiele bezoekers. Immers deelt Google boetes uit aan websites die landingspagina's vol zetten met trefwoorden. Wij vinden de juiste balans.​

Inhoud SEO-contentpakket

 

 SEO-contentpakket

 Eenmalig € 950,-

 seo pakket dashboard

Alle onderdelen uit het SEO-startpakket

Precies kunnen zien hoe bezoekers jouw website vonden en welke pagina's ze bekeken.

 seo pakket dashboard

Interview t.b.v. positionering diensten

Zodat we weten waarop we ons moeten richten.

 seo pakket dashboard

Uitgebreid trefwoordonderzoek en 0-meting

Zodat we weten op welke trefwoorden echt gezocht wordt

 seo pakket dashboard

Schrijven en optimaliseren 3 SEO-landingspagina’s

Geoptimaliseerde teksten, titels, subtitels en afbeeldingen, Geoptimaliseerde keywordplaatsing, geoptimaliseerde metadescription, Interne linkbuilding

 seo pakket dashboard

24/7 rapportage dashboard

Complete en live rapportage met alle belangrijke SEO prestaties

     


Adwords rapportage tool24/7 rapportage dashboard

Veel bureaus geven je nauwelijks of zelfs geen inzicht in de resultaten. Bij ons gaat dat anders. Allereerst voegen we jou toe aan de Google Mijn Bedrijf, Analytics en Console accounts zodat je live kan meekijken wat er allemaal staat ingesteld en hoe we de platforms hebben ingericht.

Daarnaast hebben we een zeer overzichtelijk live rapportage dashboard waarmee je 24/7 een zeer duidelijke rapportage over de live resultaten kan inzien. Deze rapportage haalt de gegevens uit Google Analytics, Google Mijn Bedrijf en Google Console zodat je precies kan zien hoe je website presteert in de organische resultaten.

Voor de zekerheid sturen we je deze rapportage elke maand even per mail zodat je niet vergeet te kijken hoe het gaat.


Hoger in Google met SEO-contentpakket

Met het SEO-contentpakket garandeer je dat alles optimaal staat ingesteld om met SEO aan de slag te gaan én maak je meteen een vliegende start door het trefwoordonderzoek, de 0-meting en de 3 professioneel geschreven landingspagina's om hoger in Google te komen.

1: Trefwoord analyse
Waar gaan we ons op richten

We beginnen met een korte analyse van jouw trefwoorden. Welke trefwoorden zoekt jouw doelgroep nu echt op en hoeveel concurrenten richten zich op dezelfde doelgroep.

2: Schrijven en inrichten
SEO landingspagina's

Wij schrijven 3 goed vindbare landingspagina's om jouw website hoger in Google te krijgen. Daarbij zorgen we tevens voor interne linkbuilding om de pagina's nog meer waarde te geven.

3: Monitoren & optimaliseren
Altijd op de hoogte van de resultaten

Doordat je een 24/7 rapportage dashboard hebt en alle gegevens in de verschillende platforms kan bekijken, kan je je resultaten eenvoudig bijhouden en verbeteren.

SEO Content-abonnement

Wil je dat we - na dit pakket - elke maand SEO landingspagina's voor je schrijven en je maandelijks helpen om beter vindbaar te worden? Dan hebben we een SEO Content-abonnement voor je vanaf € 250,- per maand.

Optimaal van start met ons SEO-contentpakket?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!