Offerte aanvragen

Een hogere positie in de organische zoekresultaten?

Dat bereik je met een SEO specialist uit Groningen!

Onze Groningse SEO specialisten maken er werk van

Wil je een hogere positie in de organische zoekresultaten van Google bereiken? Dat kost vaak relatief veel tijd en moeite. Het effect van goede SEO kost vaak wat tijd, in tegenstelling tot Google Ads. Maar het kan jouw bedrijf in Groningen wel degelijk veel opleveren. 

Bespaar tijd & moeite en laat een van onze Groningse SEO specialisten het werk voor je doen! Zij zetten al hun kennis en ervaring in om voor jou een toppositie te bereiken in de organische zoekresultaten. Dat is waar je hen ’s nachts voor wakker kan maken. Ze doen niet anders, iedere dag weer. Bekijk hier alle mogelijkheden wat betreft online marketing.

 

Waarom een SEO specialist uit Groningen?

Je wil natuurlijk een SEO specialist die jouw Groningse bedrijf op de kaart weet te zetten. Doordat we werken met SEO specialisten uit de regio Groningen ben je daarvan verzekerd.

En bevindt jouw bedrijf zich buiten Groningen? Ook dan kunnen onze SEO specialisten natuurlijk voor jou aan de slag!

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Ons SEO aanbod

Het is aan jou. Waar heb je op SEO gebied behoefte aan? Onze SEO experts hebben drie pakketten samengesteld waarvan ze zeker weten dat ze effect hebben. Deze pakketten zien er als volgt uit:

  • Het SEO Start pakket: Onze SEO specialisten stellen eenmalig alles op je website goed in voor optimale vindbaarheid in Groningen en daarbuiten. Hierdoor word je gegarandeerd beter gevonden.
  • Het SEO Content pakket: Onze SEO specialisten voeren alle diensten uit het SEO Start pakket uit én doen er nog een schepje bovenop. Ze doen een uitgebreid zoekwoordonderzoek naar de zoekwoorden waarop jij met je bedrijf uit Groningen gevonden wil worden. Vervolgens schrijven ze drie effectieve SEO landingspagina’s.
  • SEO abonnement: Maandelijks gaan onze SEO experts drie uur aan de slag met jouw website. Ze schrijven bijvoorbeeld nieuwe pagina’s of doen aan linkbuilding. Alles om jouw vindbaarheid (nog meer) te vergroten.

Aan de slag met SEO!

Wil je alle pakketten even rustig bekijken? Dan kan dat op onze pagina met het SEO pakketoverzicht.

Wil je advies over welke SEO diensten het beste passen bij jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op met een van onze SEO specialisten in Groningen. Zij helpen je graag verder.

Weet je al precies wat je wil? Vraag dan hiernaast een offerte aan. Dan nemen wij contact met je op!