Umbraco Website

Tariefswijziging basis website abonnement

Vanaf januari 2022 verhogen wij het abonnement voor alle basis websites

We hebben op dinsdag 26 oktober 2021 onderstaande mail gestuurd naar alle klanten die bij ons een basis website abonnement hebben lopen. Dit bericht over de tariefsverhoging is dan ook alleen van toepassing als je een basis website bij ons hebt en niet als je een Premium website of webshop bij ons hebt. 

==================================================================

Beste klant,

Sinds de oprichting van VrijdagOnline zetten we ons continu in om de beste diensten te leveren tegen eerlijke tarieven. En dat blijven we doen.

Inmiddels mogen we ruim 2.000 MKB-bedrijven tot onze klantenkring rekenen, waarmee we behoren we tot de grotere webdesign- en online marketing bureaus van Nederland. Doordat we ons in de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd hebben in maatwerk webdevelopment, kunnen we geavanceerde software oplossingen bieden voor steeds complexere wensen en eisen.

Uiteraard willen we aan al onze klanten uitstekende kwaliteit webdesign diensten, CMS software en uitgebreide ondersteuning blijven leveren. Hiervoor investeren we voortdurend in kennis, software, hardware en gekwalificeerde medewerkers. Deze kosten zijn sinds 2010 flink gestegen en zullen in de toekomst blijven stijgen.

Om ervoor te zorgen dat we al onze klanten ook in de toekomst kunnen blijven voorzien van de beste service en kwaliteit verhogen we per 1 januari 2022 ons basis website abonnementstarief. Hieronder vind je het nieuwe tarief exclusief 21% BTW.

Nieuw tarief basis website abonnement

Product

Oude tarief 

Nieuwe tarief per 2022

Abonnement basis website

€ 15,- p/m excl. BTW

€ 29,- p/m excl. BTW


Wij factureren de website abonnementen op jaarbasis. Jouw nieuwe factuur voor het basis website abonnement ontvang je pas als de looptijd van de huidige periode is verlopen.

Met deze prijswijziging zijn we nog steeds een van de scherpste aanbieders in de markt én kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening blijven verbeteren zodat we jou ook in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Mocht je vragen hebben over de tariefsverhoging, dan kan je contact met ons opnemen via: service@vrijdagonline.nl of 050-2309815

 


==================================================================