Offerte aanvragen

Webdesigner Enschede

Prachtig webdesign & beheersysteem voor slechts € 950,-

Enschede

Op zoek naar een webdesigner in Enschede die een mooie website voor jouw bedrijf kan maken? Dan ben je bij VrijdagOnline aan het juiste adres. Wij maken websites voor bedrijven in Enschede en heel veel andere plaatsen in Nederland. Ons webdesignbureau is in Groningen gevestigd, maar we hebben voor al meer dan 500 bedrijven door  heel Nederland websites gemaakt. Is jouw bedrijf de volgende?

Meer dan 32 ondernemers uit Enschede gingen je voor

Webdesignbureau met ervaren webdesigners

Bij ons webdesignbureau werken betrouwbare, ervaren webdesigners. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van mooie, professionele websites met een strak design. Ben je op zoek naar een website met een speelse uitstraling? Dan is het modern-compacte webdesign misschien iets voor jou. Wil je liever een sterke, zakelijke website? Kies dan voor een zakelijk design. Of ga je toch liever voor een sportief design met een grote headerfoto bovenaan de pagina?

Website voor telefoons en tablets

Wat maakt VrijdagOnline nu extra speciaal? Het feit dat wij websites in responsive design aanbieden. Dit zijn websites die geoptimaliseerd zijn voor alle mobiele apparaten. Dit betekent dat jouw website perfect wordt weergeven op smartphones en tablets. Je hoeft niet in- en uit te zoomen. Jouw website is meteen in één keer goed te zien en goed te lezen. 

Wij staan altijd voor je klaar

Tijdens het maken van jouw website zal al het contact via de mail en telefoon gaan. Je kunt ons altijd bellen met vragen of opmerkingen. Wij willen natuurlijk dat jouw website er helemaal uit komt te zien zoals jij dat wilt. Ook wanneer je website helemaal af is en online staat, kun je ons nog altijd bellen en mailen als je ergens niet uitkomt.

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Voluntoura

MGX Group

Massage Rituals

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?