Offerte aanvragen

Webdesigner Nijmegen

Prachtig webdesign & beheersysteem voor slechts € 750,-

Nijmegen

Je bent op zoek naar een webdesigner voor jouw bedrijf in Nijmegen. Je wilt een mooie strakke website met een professionele uitstraling laten maken, maar het mag ook niet teveel kosten. De webdesigners van VrijdagOnline maken de websites waar je naar op zoek bent. Zij bouwen overzichtelijke, technisch sterke websites tegen een scherpe prijs.

Meer dan 37 ondernemers uit Nijmegen gingen je voor

Ervaren website bouwers

Onze webdesigners zijn betrouwbaar en hebben jarenlange ervaring met het bouwen van websites. Zij hebben al voor meer dan 500 bedrijven websites gemaakt. VrijdagOnline maakt websites voor allerlei soorten bedrijven. Zo hebben we onder andere websites gemaakt voor kapperszaken, rijscholen, timmerbedrijven en fysiopraktijken.

Bepaal zelf het uiterlijk

Bij VrijdagOnline laten we onze klanten zelf in grote mate bepalen hoe hun website eruit komt te zien. Zo bepaal je als klant zelf de kleuren van de website. Je kiest ook zelf het webdesign voor jouw website. Wij bieden drie verschillende templates: een zakelijk template, een modern-compacte template (voor een wat speelser uiterlijk) en het template Wide (voor een sportieve uitstraling).

Zelf makkelijk elementen aanpassen

Wanneer de website klaar is het is voor jou heel makkelijk om zelf nieuwe elementen aan jouw site toe te voegen of om elementen aan te passen. Bij de site krijgt je namelijk een sterk beheersysteem dat erg makkelijk te gebruiken is. Je kunt hiermee zelf nieuwe foto's en tabellen toevoegen, teksten aanpassen en onbeperkt nieuwe pagina's toevoegen. 

Voordelen voor jouw bedrijf in Nijmegen:

  • Scherpe prijs van € 750,-
  • Website met een professionele uitstraling
  • Betrouwbare, ervaren webdesigners
  • Zelf de kleuren voor de site bepalen
  • Zelf kiezen uit drie verschillende templates
  • Krachtig beheersysteem
  • Zelf makkelijk elementen op jouw site aanpassen

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Voluntoura

MGX Group

Massage Rituals

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?