Offerte aanvragen

Mijn doelgroep zoekt niet op Internet...dream on!

  • Home /
  • Weblog /
  • Mijn doelgroep zoekt niet op Internet...dream on!

"Nee, onze klanten zoeken niet online naar ons soort diensten. We moeten het meer hebben van mond-tot-mond reclame". Dat je geen klanten hebt die je online gevonden hebben is niet zo gek als je geen website hebt. Zeggen dat jouw klanten niet op die manier zoeken is lekker makkelijk. Er zijn namelijk genoeg mensen op zoek naar jouw bedrijf, maar je niet kunnen vinden, omdat je online totaal afwezig bent!

"We hebben genoeg klanten"

Deze hoor ik ook vaak: "Een website hebben wij niet nodig, we hebben genoeg klanten". Dat is toch niet de juiste instelling als ondernemer?! Je kunt nooit genoeg klanten hebben. Meer klanten zorgen voor een groei van je bedrijf en dat is alleen maar positief! Ik neem als voorbeeld een advocatenkantoor in Rotterdam dat geen website heeft, maar zegt "genoeg" klanten te hebben. Per maand zoeken er 720 mensen op de termen "advocatenkantoor Rotterdam". In feite zeg je dan als advocatenkantoor dat je die klanten niet hoeft.

DOEI Klanten

undefined

Ook klusbedrijven zoals timmerbedrijven, tegelzetbedrijven en schilderbedrijven zeggen vaak geen website nodig te hebben, omdat zij via via aan hun klanten komen. "Mensen op zoek naar een klusjesman, zoeken niet via het internet." Ohja? Zullen we wedden? 320 mensen zoeken maandelijks op "schilder Utrecht", 170 mensen zoeken op "tegelzetter Amsterdam" en "timmerman Den Haag" levert 140 zoekopdrachten in de maand op. Dit soort resultaten bewijzen dat mensen zeker wel online op zoek zijn naar klusbedrijven. Het niet hebben van een website is dus echt een gemiste kans!

U verdient het terug!

Het laten maken van een website is even een investering, maar eigenlijk is het maar een kleine investering als je ziet wat je ervoor terugkijkt. Wanneer je bijvoorbeeld bij VrijdagOnline een website laat maken betaal je € 950,-. Stel je hebt je eigen advocatenkantoor. Wanneer je al één klant binnenhaalt via je website heb je deze kosten alweer terugverdient. Iedereen die je daarna door middel van je site binnensleept is gewoon dikke winst! Ook als schilder verdien je de kosten van je site meteen terug wanneer je via je jouw website een opdracht binnenkrijgt om een heel huis te schilderen.

undefined

Laat vandaag nog een website maken

De vraag of een website wel nodig is voor jouw bedrijf is dus geen vraag die je jezelf moet stellen, want het antwoord is altijd ja! Wacht dus niet langer en laat zo snel mogelijk een website maken voor je bedrijf. Vraag vandaag nog een offerte aan via VrijdagOnline en je krijgt een professionele website die op alle mobiele apparaten perfect wordt weergegeven!

author

Over de Auteur

Noortje volgt de studie communicatie en zit in haar derde jaar. Naast haar studie werkt ze bij VrijdagOnline en bouwt ze de meest fantastische websites. Op VrijdagAvond drinkt ze graag een biertje of wijntje in haar favoriete cafe.