Offerte aanvragen

Van stagiair naar fulltime aan de slag

  • Home /
  • Weblog /
  • Van stagiair naar fulltime aan de slag

Van stagiair naar fulltime aan de slag

 

Anderhalf jaar geleden was ik voor het eerst op het kantoor van VrijdagOnline voor een sollicitatiegesprek. Er was een vacature voor een stagiair(e) online marketing. Nu zijn we anderhalf jaar later. De stage is voltooid en ik heb mijn studie inmiddels afgerond. En ik werk nog steeds bij VrijdagOnline. In de tussentijd is het aantal medewerkers bijna verdubbeld èn zijn we naar een groter kantoor verhuisd.

Tijdens de stage heb ik mijn kennis weten te verbreden op het gebied van online marketing. Ik beheerde én optimaliseerde de Google Ads campagnes voor onze klanten - nog onder toezicht van mijn (stage-)begeleidster Hella. Later helemaal zelf. Doordat we steeds meer website aanvragen kregen ontstond er veel werkdruk bij de front-end developers.

Omdat mijn studie vooral gericht was op het bouwen en optimaliseren van websites ben ik op dat moment van online marketing overgestapt naar het bouwen van websites. Nu heb ik dagelijks contact met mijn eigen groep klanten, bouw ik diverse websites en zorg ik ervoor dat de vragen van klanten dezelfde dag nog beantwoord worden. 😉

 

Maar hoe is het nou om bij VrijdagOnline te werken?

 

Je hoort mensen vaak het volgende zeggen: “bij mij op het werk is het echt gezellig en hebben we het leuk”. VrijdagOnline heeft dit gevoel voor mij weten te overtreffen. Door het sterke team achter VrijdagOnline is het niet alleen gezellig, maar weten we tegelijkertijd ook kwalitatief hoogstaande producten af te leveren aan onze klanten.

Ik heb hier geleerd dat je niet akkoord moet gaan met een zesje, maar dat het minimaal een negen plus moet zijn. Elke werkdag probeer ik dat niveau weer te halen en mijn collega’s stimuleren mij daar ook in. Je zal wel denken “Wat een verkooppraatje”. Maar als je me niet gelooft, moet je het zelf gaan ervaren 😊

 

En hoe ziet je dag eruit?

 

’s Ochtends om half 9 begin ik met werken. Als eerst open ik onze ticketbox om te zien of klanten nog vragen, aanvragen of andere opmerkingen hebben. Als de ticketbox weer leeg is, begin ik met het maken en/of optimaliseren van websites. Altijd met muziek op, zodat ik mij goed kan concentreren en ik op mijn creatiefst te werk kan gaan. Om half één hebben we met het hele team pauze en spelen we een spelletje, zoals Yahtzee of Regenwormen. Na de pauze gaat de muziek weer aan en ga ik weer druk bezig om onze klanten tevreden te maken of te houden.

Zo ziet mijn dag bij VrijdagOnline eruit.

author

Over de Auteur

Bernt werkt bij VrijdagOnline als Google Ads specialist & Front-end/UX developer. Bernt weet in elk Google Ads account en website altijd wel verbeteringen door te voeren waardoor de campagnes nog meer opleveren tegen nog minder kosten. Op VrijdagAvond is hij in het clubhuis van zijn hockeyclub te vinden.