Website niet in Google?

door Hella Roelofs Adwords specialist

Gepost op 23-02-2015

Jouw website staat niet in Google? Dan kunnen daar verschillende oorzaken voor zijn. De meest waarschijnlijke (als het om een nieuwe website gaat) is dat Google jouw website nog moet indexeren. Wanneer je nog niet in de Google index bent opgenomen zal jouw website niet in Google staan. 

Jouw website laten indexeren

Om er voor te zorgen dat je website in Google komt te staan, dien je Google te laten weten dat jouw website bestaat. Daarvoor bestaan verschillende manieren. Je kunt jouw website aanmelden bij Google en wachten tot Google.nl uw website heeft bezocht en jouw website heeft opgenomen in haar Index.

Een tweede en snellere manier is om er voor te zorgen dat een populaire site met veel bezoekers een link plaatst naar jouw website. Op die manier zullen de spiders van Google via die andere site op jouw site terrecht komen en zo jouw website indexeren.

Bestaande site niet in Google

Wanneer je een site hebt die al langer bestaat en jouw website wordt niet meer getoond in Google kan dat betekenen dat Google jouw site een Ban/penalty heeft gegeven. Dat doet Google wanneer je je schuldig maakt aan zogenoemde Blackhat technieken om jouw website hoger in Google te laten plaatsen. Google heeft heel duidelijk omschreven wat wel en niet is toegestaan in haar richtlijnen voor webmasters.

Professionele hulp nodig?

Wil je dat jouw website hoger in Google komt te staan? Dan kunnen wij je helpen. Er zijn meer dan 200 technieken om er voor te zorgen dat jouw website in Google komt en hoger zal scoren in de ranking. Neem contact met ons op voor meer informatie.Over de Auteur

author

Na haar opleiding Commerciele economie is Hella bij ons aan de slag gegaan als SEO specialist en Adwords consultant. Hella houdt zich met name bezig met het hoger krijgen van websites in Google Adwords. Hoe hoger de conversie in de betaalde zoekresultaten, hoe trotser Hella. Op VrijdagAvond zit ze vaak op de bank te Netflixen.


Reageren

comments powered by Disqus