Zet je bedrijf op de kaart met een Linkedin bedrijfspagina

door Noortje Niebling Websitebouwer

Gepost op 23-02-2015

Je hebt vast een Facebookpagina en/of een Twitteraccount voor je bedrijf, maar heb je ook een Bedrijfspagina op Linkedin? Nee? Zonde! We kennen LinkedIn als de online CV-database, maar het is zoveel meer dan dat. Zo kan je op Linkedin ook een bedrijfspagina aanmaken. Hiermee zorg je ervoor dat je bedrijf sneller gevonden wordt door potentiële klanten.

Bedrijfsomschrijving

Om een pagina aan te maken ga je naar: http://www.linkedin.com/company/add/show . Hier vul je jouw bedrijfsnaam in en voeg je jouw e-mailadres toe. Klik op doorgaan en vul je bedrijfsgegevens in.
In de video hieronder wordt precies uitlegt hoe je de bedrijfspagina aanmaakt en hoe je jouw bedrijfsgegevens moet invullen.

Vindbaar op Linkedin

Om ervoor te zorgen dat je makkelijk te vinden bent voor potentiële klanten en geïnteresseerden, is het belangrijk om zoekwoorden te verwerken in je bedrijfsomschrijving. Laten we VrijdagOnline als voorbeeld nemen. Wij willen als bedrijf graag gevonden worden op de volgende woorden: website laten maken, responsive design, Online Marketing en SEO. Dit zijn voor ons bedrijf belangrijke zoekwoorden, daarom hebben we deze zoekwoorden ook gebruikt in onze bedrijfsomschrijving zoals je hieronder kunt zien.

undefined

Producten toevoegen

De Linkedin bedrijfspagina biedt ook nog een andere interessante mogelijkheid. Je kunt namelijk producten toevoegen aan de pagina. Hiervoor heb je een aparte tab waar je de producten en/of diensten van jouw bedrijf kunt aanbieden. Je kunt hier het product omschrijven en linken aan de productpagina op je website. Wanneer iemand dan op het product klikt, komt diegen automatisch op jouw site terecht. Ook kun je mensen vragen een aanbeveling te schrijven. Deze aanbeveling komt dan onder het product te staan en in het overzicht komt er een foto van degene die het product aanbeveelt te staan.

undefined

 

 

 

 Over de Auteur

author

Noortje volgt de studie communicatie en zit in haar derde jaar. Naast haar studie werkt ze bij VrijdagOnline en bouwt ze de meest fantastische websites. Op VrijdagAvond drinkt ze graag een biertje of wijntje in haar favoriete cafe.


Deel dit artikel

Reageren

comments powered by Disqus