Offerte aanvragen

Website laten maken coachingbureau

Professionele website met CMS: € 950,-

Coachingbureau

Ben je op zoek naar een website voor jouw coachingbureau? Dan ben je bij VrijdagOnline.nl aan het juiste adres! VrijdagOnline heeft al veel ervaring in het bouwen van coachingbureau's. Wij hebben klanten uit heel Nederland en willen jou graag verwelkomen!

Meer dan 16 coachingbureau's gingen je voor

Waar staat je coachingbureau voor?

Door middel van een dropdown menu zorgen we dat er een overzicht komt waar jouw bedrijf voor staat. De websitebezoeker kan hierdoor klikken op de missie, visie en doelstellingen van jouw coachingbureau.

Naast je bedrijf te presenteren, kunnen we ook een dienstenoverzicht op je website plaatsen. Zo staan al je werkzaamheden zoals teamcoaching, personal coaching, executive coaching in een overzicht zodat je bezoeker meteen ziet waarvoor hij bij jouw terecht kan. 

Contact opnemen

Wanneer je een website laat maken krijg je de module formulieren. Zo kunnen we bij de pagina ‘contact’ een formulier maken zodat de bezoeker een eerste gesprek kan inplannen of een informatiepakket kan opvragen. Jij krijgt meteen en melding dat er een aanvraag binnen is!

In het All-in website pakket krijgt u onder andere:

  • Een projectenoverzicht
  • Offerteaanvraag formulier
  • Handleiding voor het CMS beheersysteem
  • Volledig in eigen huisstijl
  • Multi-taal module
  • Geoptimaliseerd voor Google

Bekijk hieronder de voorbeelden van bedrijven die bij VrijdagOnline een website hebben laten maken. 

 

Perfecte weergave op mobiele apparaten en ook nog eens goed vindbaar in Google.

Vonk Training&Coaching

SuccesBureau

EVZ Consultancy

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier