Offerte aanvragen

Website laten maken metaalbewerkingsbedrijf

Professionele website met CMS: € 950,-

Metaalbewerkingsbedrijf

Een website voor jouw metaalbewerkingsbedrijf kun je laten maken bij VrijdagOnline. Onze professionele websitebouwers hebben al meer dan 500 websites voor bedrijven gemaakt. Voor € 950,- maken wij een website voor jouw staalbedrijf helemaal volgens jouw wensen. Geïnteresseerd? Bekijk dan ons aanbod en vraag een offerte aan. 

Meer dan 9 metaalbewerkingsbedrijven gingen je voor

Metaalbewerking projecten presenteren

Als metaalbewerker biedt je verschillende diensten aan. Wij kunnen dit voor jou overzichtelijk op je website plaatsen zodat je bezoeker meteen ziet wat jou bedrijf allemaal kan. In een projectenoverzicht kunnen we professionele foto’s plaatsen in een fotoalbum van bijvoorbeeld een RVS keukens- of hekwerk projecten. Wanneer je jou project hebt vastgelegd op film kun je ook een YouTube filmpje plaatsen op jou website.

In het All-in website pakket krijgt u onder andere: 

  • Een projectenoverzicht
  • Een fotoalbum
  • Offerteaanvraag formulier 
  • Handleiding voor het CMS beheersysteem

Metaalbewerking-offerteaanvragen ontvangen

Naast een overzicht van je diensten is het natuurlijk wel zo fijn als je bezoeker met jou bedrijf contact opneemt en bijvoorbeeld zijn woning door jou wil laten bewerken. We zorgen dat, wanneer je bij ons een website laat maken, jou contactinformatie op elke pagina duidelijk te zien is, ook met een zogenoemde call-action knop. Dit valt namelijk extra op! Zo kunnen jou bezoekers een contactformulier invullen. Deze knop kun je ook gebruiken om te zorgen dat je bezoeker een offerte aanvraagt. Je krijgt een melding op je mail en je kan meteen je potentiële klant terugbellen!

Metaal project klaar? Zet gemakkelijk de foto’s op de website

We snappen dat als je thuis komt van een lange dag werken je eigenlijk niet zoveel zin hebt om je nieuwe project en teksten op je website te plaatsen. Maar dat is zo gepiept! In ons beheersysteem staat een handleiding waarin alles stap voor stap is uitgelegd.

 

Vraag op onze website een offerte aan om jouw metaalbewerking website te laten maken!

Naast websites voor metaalbedrijven, maken we onder andere websites voor tegelzetters, schildersbedrijven, stukadoorbedrijven en timmerbedrijven

Bouwbedrijf Mulder

Schildersbedrijf Wim Kremer

Aannemingsbedrijf Gerrit Breedijk

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?