Offerte aanvragen

Website laten maken onderwijs

Webdesign voor: Basisscholen, Speciaal onderwijs en kleuterscholen

Webdesigners voor onderwijs-instellingen

Ben jij werkzaam in het onderwijs en heeft jullie onderwijsinstelling nog geen professionele website? Voor een school of kleuterschool is het belangrijk dat je goed gevonden wordt, je professionaliteit uitstraalt en je goed te bereiken bent voor bezoekers. VrijdagOnline kan je hierbij helpen! 

Meer dan 16 onderwijsinstellingen gingen je voor

Professionele website onderwijs

Als onderwijsinstelling is het belangrijk dat je professioneel en zakelijk overkomt. Met onze designmogelijkheid is dit zeker mogelijk. Aan de hand van het logo zullen we een complete website ontwerpen die bij de onderwijsinstelling zal passen. Op deze manier zal de instelling betrouwbaar en professioneel overkomen.

Onderwijs diensten 

Als onderwijsinstelling kun je verschillende lesmethodes aanbieden. Deze verschillende lesmethodes kunnen wij in een professionele productoverzicht zetten. Zo ziet je bezoeker meteen voor welke lesmethodes hij bij jouw onderwijsinstelling moet zijn. 

Lespakket aanvragen 

Wanneer je een website laat maken bij VrijdagOnline krijg je verschillende formulieren. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een formulier te plaatsen op je website zodat je bezoeker een lespakket kan aanvragen. Wil je liever dat ze eerst contact met je opnemen, dan plaatsen we een contactformulier. 

Waarom kies je voor VrijdagOnline?

  • Het maken van een onderwijs website kost slechts € 950,-
  • Je zelf in grote mate het uiterlijk van de website bepaalt
  • Je een krachtig CMS systeem bij uw website ontvangt
  • Je zelf makkelijk uw portfolio kunt presenteren in een fotoalbum
  • Je eenvoudig foto’s en teksten kunt aanpassen
  • Je de website zover kan uitbreiden als uw zelf wilt
  • Wij altijd bereid zijn te helpen met de site

Websitebouwers voor: scholen, onderwijsinstellingen en speciaal onderwijs.

PiOn onderwijs

Winford School

Manse Advocatuur

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?