Offerte aanvragen

Website maken voor schildersbedrijf

Professionele website met CMS: € 950,-

Schildersbedrijf

Ben je op zoek naar een website voor jouw schildersbedrijf? Dan ben je bij VrijdagOnline.nl aan het juiste adres! VrijdagOnline bouwt professionele websites en heeft al meer dan 500 websites voor bedrijven in heel Nederland gemaakt. Bij VrijdagOnline maken we mooie en betaalbare websites voor jouw schildersbedrijf. 

Meer dan 32 schilderbedrijven gingen je voor

Schildersprojecten presenteren

Als schildersbedrijf biedt je verschillende diensten aan. Wij kunnen dit voor jou overzichtelijk op je website plaatsen zodat je bezoeker meteen ziet wat jou bedrijf allemaal kan. In een projectenoverzicht kunnen we professionele foto’s plaatsen in een fotoalbum van bijvoorbeeld een schilder- en onderhoudswerk project of wandafwerkingen. Wanneer je jouw project hebt vastgelegd op film kun je ook een YouTube filmpje plaatsen op jou website.

Schilderwerk-offerteaanvragen ontvangen

Naast een overzicht van je diensten is het natuurlijk wel zo fijn als je bezoeker met jou bedrijf contact opneemt en zijn of haar woning door jou wil laten schilderen. We zorgen dat jou contactinformatie op elke pagina duidelijk te zien is, ook met een zogenoemde call-action knop. Dit valt namelijk extra op! Zo kunnen jou bezoekers een contactformulier invullen. Deze knop kun je ook gebruiken om te zorgen dat je bezoeker een offerte aanvraagt. Je krijgt een melding op je mail en je kan meteen je potentiële klant terugbellen!

Schildersproject klaar? Zet gemakkelijk de foto’s op de website

We snappen dat als je thuis komt van een lange dag werken je eigenlijk niet zoveel zin hebt om je nieuwe project en teksten op je website te plaatsen. Maar dat is zo gepiept! In ons beheersysteem staat een handleiding waarin alles stap voor stap is uitgelegd.

Vraag op onze website een offerte aan om jouw schildersbedrijf website te laten maken!

Naast websites voor Schildersbedrijven, maken we onder andere websites voor tegelzetters, timmerbedrijven, metaalbewerkingsbedrijven en stukadoorsbedrijven

Schildersbedrijf Wim Kremer

Bouwbedrijf Mulder

Schilder Team

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?