Offerte aanvragen

Website bouwer Middelburg

Website + beheersysteem & SEO: € 750,-

Middelburg

Wil je een website laten maken, laat dit dan doen door de website bouwer in Middelburg. Wij bouwen namelijk een website voor je voor slechts € 750,- waarbij je een professionele website krijgt geheel opgemaakt in jouw huisstijl in één van onze tijdloze designs. Wij maken de website zo, dat deze goed en heel duidelijk zichtbaar is op alle mobiele apparaten, zowel op de mobiele telefoon als op de iPad, je hoeft nergens in te zoomen, dit heet responsive design. Dus bent je geïnteresseerd, laat jouw website dan bouwen door de Website bouwer Middelburg. 

Ruim 16 bedrijven uit Middelburg kozen voor VrijdagOnline

Compleet pakket

Wij leveren een gloednieuwe en professionele website inclusief velen voordelen. Één van deze voordelen is een heel eenvoudig te gebruiken beheersysteem om zo zelf jouw website te kunnen aanpassen ten allen tijden. Je kunt zelf foto's wijzigen, weghalen of juist toevoegen en ditzelfde geldt voor teksten en nog veel meer!

Zoek je ook een website bouwer in Middelburg? Veel bedrijven zijn je voorgegaan zoals in StadskanaalEindhoven, RotterdamAmsterdamHeerlen en nog veel meer bedrijven door heel Nederland. 

Webdesign

Wij maken jouw website in één van onze mooie designs namelijk:

  • ModernCompact
  • Zakelijk
  • Wide

Tevens maken wij jouw website in responsive design. Dit wilt zeggen dat wij de website zo maken, dat deze heel duidelijk en overzichtelijk te zien is op al jouw mobiele apparatuur. Zowel op mobiele telefoon als op de iPad is de website heel mooi zichtbaar. 

Een vindbare website met beheersysteem en een prachtig design in je eigen huisstijl

Flinck Personeel

Fresh Cooked

Food is our Passion

Gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)

Elke website wordt voorzien van een gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid CMS waarmee je eenvoudig je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco CMS is misschien wel het makkelijkst te gebruiken en het beste beveiligde CMS op de markt. Bij je nieuwe website krijg je bij oplevering een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Snel je nieuwe website laten bouwen?