Offerte aanvragen

Bezoekers statistieken

Alle bezoekersgegevens in het vizier

Gratis Google analytics integratie

Zonder statistieken kan je natuurlijk niet zien of je uberhaupt wel bezoekers op je website ontvangt. Met de Google analytics integratie kan je elke dag zien hoeveel bezoekers je op je site had, hoe ze je gevonden hebben, welke pagina's ze hebben bekeken en hoe lang ze op je website zijn geweest. #onmisbaar #gratis #inbegrepen

Heb je wel bezoekers op je website?

Als beheerder van je website wil je graag weten wie je website bezoekt en hoe ze je gevonden hebben. Hebben ze jou gevonden via een zoekmachine (Google, Yahoo, Bing), of hebben ze rechtstreeks je webadres ingetoetst, een externe link gevolgd of zijn ze op een andere manier op je site terecht gekomen?

Dat kan je zien met Google Analytics! Natuurlijk wil je ook weten wat jouw bezoekers doen op je website, welke pagina’s ze bekijken en hoelang ze op een pagina blijven. Dit zijn allemaal vragen die je graag beantwoord wilt hebben om jouw website nog meer klanten te laten genereren.

Real time inzage

Je hebt de mogelijkheid om op jouw analytics pagina in te loggen en meteen te zien wat de aantallen bezoekers van je website zijn op dat moment. Hier kan je ook rapporten uitdraaien, bekijken welke bronnen de meeste bezoekers opleveren en je kan zien welke pagina's jouw bezoekers hebben bekeken.

Optimaal op internet

Met al deze gegevens kan je heel gericht jouw website inrichten en aanpassen. Blijkt bijvoorbeeld dat bepaalde pagina's niet of nauwelijks worden bezocht, dan betekent dat waarschijnlijk dat bezoekers de pagina niet kunnen vinden. Dan kan je de link naar die pagina meer laten opvallen. Een bezoeker kan dan sneller de informatie vinden die hij of zij wil en zal daardoor sneller contact opnemen met jouw bedrijf. Ook zal een bezoeker tevreden zijn over jouw website en deze mogelijk aanraden bij anderen.

NB: Je kan zelf eenvoudig jouw eigen Google analytics account koppelen aan de website.

Ook bijhouden welke pagina's je bezoekers bekijken?

Vraag direct een offerte aan

Ja, Stuur mij jullie aanbod!