Offerte aanvragen

Website laten maken Goes

Professionele website met CMS: € 950,-

Goes

Laat een website maken voor jouw zaak in Goes door VrijdagOnline. Wij maken websites die geoptimaliseerd zijn voor alle mobiele apparaten. Dit betekent dat de website voor jouw bedrijf in Goes,Vlissingen of Terneuzen perfect wordt weergegeven op telefoons en tablets. Je hoeft niet meer te priegelen met in- en uitzoomen. Een website maken bij VrijdagOnline kost slechts € 950,-. 

Meer dan 12 ondernemers uit Goes gingen je voor

Makkelijke website Goes

Wanneer je een website laat maken bij VrijdagOnline, krijg je ook een krachtig CMS bij uw website. Met dit beheersysteem kun je zelf makkelijk elementen op jouw website aanpassen. Zo kun je eenvoudig nieuwe pagina's toevoegen, teksten wijzigen en afbeeldingen toevoegen. Ook is het in dit CMS mogelijk om zelf zoekwoorden toe te voegen waarop je graag gevonden wilt worden in Google.

Ervaren website bouwers

Bij VrijdagOnline hebben we voor al meer dan 500 bedrijven websites gemaakt. Laat dus ook voor jouw bedrijf een website maken bij VrijdagOnline.

Professionele website voor ondernemingen

Wanneer je als bedrijf een website laat maken bij VrijdagOnline krijg je drie websites in één. Wij ontwikkelen voor jouw bedrijf een zogenaamde smart website. Deze is geschikt voor smartphones, tablets en desktops. Steeds meer mensen gebruiken hun telefoons en tablets om advocaten op het internet op te zoeken. Het is dan wel zo mooi en professioneel als je een website heeft die geoptimaliseerd is voor deze apparaten. Voor de website voor jouw bedrijf kun je kiezen uit verschillende ontwerpen.

Hieronder enkele klanten in Goes en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Eudamonia

Rotterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?