Offerte aanvragen

Website laten maken Vlissingen

Perfecte website met beheersysteem: € 950,-

Vlissingen

In Vlissingen een website maken voor jouw bedrijf? Om een goede website te laten maken hoef je niet perse op zoek in Vlissingen zelf. Ons bedrijf, VrijdagOnline, is gevestigd in Groningen, maar toch maken wij websites voor bedrijven door heel Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijven in Alkmaar, Rotterdam, Nijmegen en Maastricht. Het laten maken van een website kost bij ons slechts € 950,-.

Meer dan 27 ondernemers uit Vlissingen gingen je voor

Een website zoals ik die wil

Voor jouw bedrijf in Vlissingen wil je natuurlijk een website maken in de huisstijl van jouw zaak. Bij VrijdagOnline houden wij rekening met al jouw wensen en eisen wanneer we jouw website maken. Wanneer de site af is, kun je zelf altijd nog nieuwe pagina's en afbeeldingen toevoegen. Je krijgt bij de website namelijk een beheersysteem dat erg makkelijk is in het gebruik. Zo kun je zelf jouw website makkelijk up to date houden.

Verschillende soorten webdesigns

Ons bedrijf biedt verschillende soorten webdesigns. Op onze voorbeeldenpagina staan vele gemaakte websites door VrijdagOnline. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat er allemaal mogelijk is voor jouw website! 

Weet je het al zeker en wil jij ons all-in-one pakket? Vraag dan snel een offerte aan! Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om het design van je website te bespreken. 

In ons all-in-one pakket zitten onder andere de modules:

  • Productoverzicht
  • Multi-taal
  • Weblog 
  • Slideshow 
  • Google maps 
  • Onbeperkt aantal pagina's
  • en nog veel meer.. 

Hieronder enkele klanten in Vlissingen en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Fysic Fysiotherapie & Training

Breda

Eudamonia

Rotterdam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Online kennismaken?
Klik hier