Offerte aanvragen

Website laten maken Dordrecht

Professionele website met CMS: € 950,-

Dordrecht

Een website laten maken door jouw bedrijf uit Dordrecht is wat wij graag voor jou doen. Een website maken doen wij voor bedrijven uit heel Nederland. Hierbij kun je denken aan bedrijven uit Leiden, Delft, Zeist  en Emmen. Een website maken voor jouw bedrijf uit Dordrecht doen wij voor de scherpe prijs van € 950,- . De website kunt je makkelijk aanpassen in ons CMS systeem, waar je uiteraard een gratis handleiding bij krijgt.

Meer dan 48 ondernemers uit Dordrecht gingen je voor

Responsive design

Bij ons laat je de website bouwen in responsive design. Dit houdt in dat de website voor jouw bedrijf uit Dordrecht goed zichtbaar en bruikbaar is op alle mobiele apparaten. Steeds meer klanten zullen jouw website bezoeken met een smartphone of een tablet. Een website laten maken in een responsive design is dus noodzakelijk, anders zal jouw website niet goed leesbaar en bruikbaar zijn voor jouw klanten.

Uitbreidingsmodules

Een website laten maken kan bij VrijdagOnline ook met uitbreidingsmodules. Misschien heb je behoefte om op de website jouw producten te laten zien. Je kunt dan kiezen voor onze producten catalogus. Misschien wil je graag vacatures plaatsen op de website. Hiervoor hebben wij een vacature module. Zo zijn er ontzettend veel extra opties die je kunt kiezen om je website een professionele uitstraling te geven. Hierbij kun je denken aan een beschikbaarheidsmodule, een makelaarsmodule en een gastenboekmodule. 

Hieronder enkele klanten uit Dordrecht en omstreken, die jou voorgingen!

Tasty

Spijkenisse

Essential Aesthetics B.V

Den Haag

Stipt Uitzendbureau

Schiedam

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?