Umbraco Website

PTB
Transport middelen

Meertalige vindbaarheid van maatwerk transportmiddelen

  • Branche: Auto / Transport

  • Diensten: Marketing, Advies

  • Platform: Zoekmachineoptimalisatie

PTB Transportmiddelen is een onderdeel van de PTB Group. Het bedrijf is opgericht in 1897 en is van oudsher een Gronings bedrijf. PTB Transportmiddelen levert logistieke totaaloplossingen in de vorm van transportmiddelen, reinigingsmachines, onderhoud en verhuur.  

De SEO uitdaging

De kostbare, maatwerk transportmiddelen moeten wereldwijd vindbaar worden. Hierbij was de uitdaging om de website in verschillende talen organisch vindbaar te maken op de verschillende producttypen met alle bijbehorende hefvormogens. 

De SEO oplossing

Onze specialisten hebben een uitgebreide zoekwoordanalyse uitgevoerd om de huidige situatie in kaart te brengen. Hierbij is rekening gehouden met zoekvolumes, mate van concurrentie en de relevante on-site factoren zoals interne links en de menustructuur. Dankzij een overzichtelijke planning weten de marketeers van PTB Transportmiddelen exact welke content maandelijks aangeleverd gaat worden en wat de huidige scores zijn. 

DSC37640739 1

Wereldwijd hoge scores

Organische top-posities!

PTB Transportmiddelen heeft organische topposities behaald. Dankzij de kennis van onze specialisten en een fijne samenwerking met PTB hebben wij inmiddels meer dan 85 relevante SEO pagina's gepubliceerd. Maandelijkse evaluatie, een heldere planning en relevante content hebben geresulteerd in een jarenlange samenwerking. 

 

Top 10 posties

48%

Organische bezoekers

71%

Conversies

121%

Online Marketing Specialist DSC38300804 1

Meer weten? Neem contact op

Caitlin Robaard

Wil je meer weten over hoe we online winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.

Kennis maken?