Umbraco Website

Effectieve PRFT® methodiek

Door onszelf ontwikkelde en geregistreerde methodiek gebaseerd op 10 jaar ervaring voor het behalen van meer online winst.

Google Ads uitbesteden

Een solide basis

Als je een huis laat bouwen heb je eerst wat ideeen. Die moeten vervolgens worden uitgetekend door de architect. Vervolgens zorgt de aannemer met de bouwkundige dat jouw idee en tekeningen op de juiste manier worden gebruikt om het huis van jouw dromen te bouwen.

Met een website of online marketing campagne gaat dat net zo. Eerst willen we alles van de hoed en de rand weten. Wie ben jij, wat doet je bedrijf, wie zijn je klanten, wat zijn je online resultaten nu. Daarna gaan we bedenken waar je uit wilt komen en wat je doelen zijn. Wie wil je bereiken? Waar bevinden je potentiele klanten zich online? Hoe gaan we ze bereiken en met welk bericht? Wat moeten je bezoekers uiteindelijk doen?

Platteground

P

Plattegrond

Plattegrond

In de plattegrond brengen we jullie huidige online situatie in kaart. Wie is je doelgroep, wat zijn je USP's, wat gaat er online wel goed en wat niet. Waar is de online winst te behalen?

R

Route

Route

In dit onderdeel beschrijven we waar we samen online naar toe willen. Wat willen we concreet bereiken en wanneer willen we daar zijn. Met SMART doelstellingen zetten samen de route naar een succesvolle online strategie uit.

F

Formule

Formule

De huidige en gewenste situatie zijn bekend. In de formule fase bedenken en beschrijven we de online ideeen om de geformuleerde doelstellingen te gaan halen. Denk aan kanalen, vormgeving, functionaliteiten en content.

T

Techniek

Techniek

In de techniek fase onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en bouwen we de functies en mogelijkheden die we bedacht hebben. Het uiteindelijke resultaat wordt duidelijk zichtbaar in een solide online presentatie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze werkwijze? Laat het ons weten.

Onze klanten

Wij werken graag samen met met ambitieuze organisaties die de wens hebben om hun website meer doelgericht en efficient in te zetten en daarvoor op zoek zijn naar een ervaren partner.

 • Special
 • Altvec
 • Pels Rijcken
 • Logodl
 • Iqvia
 • LOGO SVG (2)
 • Klanten Logos Tekengebied 1
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 5
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 2
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 3
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 4
Reviews

Stichting Help Direct

Andre Bosscher

Door goed mee te denken en door te vragen naar de bedoeling van de website is het resultaat fantastisch.

Osteria Vicini

Debbie van der Poel

Meerdere websites laten bouwen en ondergebracht. Snel, vriendelijk! Het beheer zelf is heel gemakkelijk. Aanrader!

Indisch Herinnerings centrum

Jill Bakker

Heel goed geholpen bij het lanceren van een nieuwe website. Vriendelijke medewerkers en erg tevreden over de kwaliteit van de website. Veel dank!

Vrijdagonline Whitepaper

Kostenindicatie ontvangen?

Wil je een kostenindicatie ontvangen en wat meer weten over onze webdesign en online-marketing diensten? Download dan onze brochure (PDF) met tarieven hieronder:

Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we online winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.

Offerte aanvragen