Offerte aanvragen

Jouw team van dertien
online specialisten

Amir, Hella, Joost, Jorn, Arjan, Jeroen, Mart, Kim, Niels, Marno, Tamara, Sam, Laura

2021

Websites

2073

Domeinen

8

Gemiddelde waardering

13

collega's

Samen zorgen we voor online succes

sinds 2010

Sinds 2010 werken we elke dag keihard en met veel plezier om organisaties te helpen met een perfecte website en optimale vindbaarheid. Met ruim 2.000 opgeleverde websites hebben we inmiddels bijna elke denkbare website weten te bouwen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4 als rapportcijfer en daar zijn we best trots op! #van #ons #samen

De familie VrijdagOnline

Amir Zisko

Webdesigner

De backbone van VrijdagOnline, een ware magiër met Photoshop en Illustrator. Maakt van niets een wereldwonder. Een man van weinig woorden maar grote daden. Een bulldozer binnen de webdesign scene. Op VrijdagAvond komt hij tot rust, in de gym.

Hella Roelofs

Online Marketing Manager

Na haar opleiding Commerciele economie is Hella bij ons aan de slag gegaan als Google Ads specialist en online marketeer. Hella houdt zich met name bezig met het verzorgen van conversies d.m.v. Google Ads. Hoe beter de conversie, hoe trotser Hella. Op VrijdagAvond zit ze vaak lekker lui en met een kleedje op de bank te Netflixen.

Joost Klein

Online Marketing Specialist

Joost heeft gewerkt voor diverse (online) organisaties zoals KPN en VNU Media. Bij VrijdagOnline is hij projectmanager en houdt hij zich bezig met sales, online marketing en zoekmachineoptimalisatie. Op VrijdagAvond gaat hij vaak even gezellig uit eten in Groningen.

Arjan Woldring

Developer

Sja, we kunnen hier van alles neerzetten, maar aangezien Arjan dit website beheersysteem deels zelf heeft ontwikkeld is de kans heel groot dat hij binnen no-time deze tekst al in een heldhaftig verhaal heeft veranderd. Op VrijdagAvond werkt hij stiekem door...

Jeroen Grinwis

Online Media Consultant

Jeroen is als een vis in het water wanneer hij bij onze klanten aan tafel mag adviseren over de mogelijkheden van onze diensten en producten. Op adviserende wijze weet hij (bijna) elke klant te overtuigen van het nut van Online Marketing. Op VrijdagAvond zwemt hij een rondje Paterswoldsemeer.

Mart Bosgraaf

Online Marketing Specialist


Deze allrounder op het gebied van digitale communicatie is zich later gaan specialiseren in online marketing. Bij VrijdagOnline houdt hij zich bezig met Search Engine Advertising. Op de VrijdagAvond kun je Mart in de stad treffen met een goed bord eten voor zijn neus.

Tamara Zoer

Manager Happy 🤡

Tamara is de duizendpoot binnen ons VrijdagOnline team. Niks is haar te gek en ze kan al je vragen beantwoorden. Een dag niet gelachen is bij Tamara een dag niet geleefd. Op VrijdagAvond is ze altijd wel in voor een feestje, gezellige borrel of staat ze te trainen in de sportschool.

Marno Duursma

Online Media Consultant

Marno helpt onze nieuwe klanten met het realiseren van online doelstellingen. Hij weet vraagstukken om te zetten in passende oplossingen en denkt graag in mogelijkheden en kansen. Op zijn eigen unieke manier begeleidt hij de klanten van VrijdagOnline in het proces. Op VrijdagAvond bereidt hij de voetbalwedstrijd van zijn zoontje voor.

Laura Huisman

Stagiaire Sales

Laura volgt momenteel de minor Sales Talent en Innovatie Programma en komt daarvoor het komende half jaar het team van VrijdagOnline versterken als sales trainee. Om praktijkervaring op te doen en de minor succesvol af te ronden zal ze veel bezig gaan met wat ze het liefst doet, klanten zo goed mogelijk adviseren en informeren over de voordelen van VrijdagOnline. Op VrijdagAvond zit ze op een zeilboot op het Paterswoldsemeer

Jorn van der Wal

Junior Developer​ Jorn volgt op dit moment de opleiding Associate Degree Software Development. Om deze opleiding succesvol af te ronden loopt hij full-time stage bij VrijdagOnline waar hij bezig is met het ontwikkelen van nieuwe producten en technieken zodat we nog succesvollere websites kunnen opleveren. We hebben eigenlijk geen idee waar hij op VrijdagAvond is.

Niels van Grondelle

Webdesigner

Niels is webdesigner bij VrijdagOnline. Hij is graag in gesprek met mensen en vindt betrouwbaarheid en eerlijk ontzettend belangrijk. Deze waarden neemt hij mee in zijn werk, want hij maakt klanten graag blij. Op VrijdagAvond houdt hij zich bezig met tennissen, fitnessen, motorrijden, designen of spreekt hij af met vrienden.

Sam Roda

Stagiaire Webdesign

Sam studeert momenteel Communication and multimedia Design aan de hanzehogeschool en is onze webdesign-stagiaire voor een halfjaar. Tijdens deze stage leert zij de fijne kneepjes van het vak onder begeleiding van Amir en Hella. Op VrijdagAvond staat Sam te swingen in de kroeg of zingt ze de sterren van de hemel tijdens een ronde karaoke met vriendinnen.Doeltreffend, opvallend en vernieuwend. Jouw organisatie staat aan de vooravond van online succes. Wij maken jouw bedrijf beter zichtbaar, goed vindbaar en woest aantrekkelijk voor jouw doelgroep. Samen vertalen we jouw unieke verhaal naar een sterke online strategie. Binnenkort toosten we graag samen op de behaalde resultaten. 

Digital performance

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen oersterke websites en online marketing campagnes. Dit fundament voor jouw online succes wordt ondersteund met digitale data. Meetbare resultaten en kwaliteitsgaranties vinden wij dus vanzelfsprekend. Onze gezamenlijke resultaten worden periodiek gemeten, geanalyseerd en bijgestuurd. 

Jouw route naar online succes

Elke website, Google Ads campagne of SEO techniek ontwikkelen we aan de hand van een duidelijk geformuleerde strategie en goed uitgedacht concept a.d.h.v. onze PRFT® tactiek. Deze tactiek combineert onze digitale expertise  met jouw kennis van je organisatie, product en doelgroep. Zonder jou gaat het niet lukken. We doen het altijd samen.

Onze PRFT® tactiek

Met de door ons ontwikkelde PRFT® tactiek zorgen we ervoor dat alle online marketing uitingen worden afgestemd op jouw product, markt en doelgroep. In verschillende tactische stappen voegen we de beoogde online  winst toe aan jouw organisatie.

Fase 1: Plattegrond

We beginnen met het analyseren van jullie organisatie, doelgroep, sterktes, zwaktes, marktpositie en marketinguitingen. 

Fase 2: Route

We stellen samen de SMART doelstellingen op en stellen vast wat we willen bereiken. Dat kunnen o.a. naamsbekendheid, product awareness en keiharde conversies zijn. 

Fase 3: Formule

In de formule specificeren we de gehele strategie. We beschrijven welke boodschap we gaan uitdragen en met welke online middelen we jouw doelgroep gaan bereiken. 

Fase 4: Techniek

Hierin produceren we de juiste content, ontwerpen we het perfecte (web)design en ontwikkelen we de benodigde functionaliteiten. De ontwikkelde elementen voegen we samen tot een toekomstbestendig arsenaal aan online marketing tools. Uiteraard monitoren we de resultaten en sturen we bij waar nodig.

Zwart, melk of rooibos?

Ben jij benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen en waar er online winst voor jullie valt te behalen? We vertellen je graag meer over onze strategie, tactiek en oplossingen.Even van gedachten wisselen over de mogelijkheden?

Video bellen