Umbraco Website

Maak kennis met ons team

Iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Die van mij is teksten verzinnen...

Amir Zisko Amir Zisko
Mijn verhaal

De backbone van VrijdagOnline, een ware magiër met CSS, Umbraco en VueJS. Maakt van niets een wereldwonder. Een man van weinig woorden maar grote daden. Een bulldozer binnen de webdesign scene.

Amir Zisko

Full-stack Developer
Tamara Zoer Tamara Zoer
Mijn verhaal

Tamara is de duizendpoot binnen ons VrijdagOnline team. Niks is haar te gek en ze kan al je vragen beantwoorden. Als projectmanager en manager happy houdt ze klanten en team tevreden.

Tamara Zoer

Projectmanager
Hella Roelofs Hella Roelofs
Mijn verhaal

Hella weet alles op het gebied van online marketing, SEO en Google Ads. Hella houdt zich met toewijding bezig met het verzorgen van digitale marketing. Hoe beter de conversie, hoe trotser Hella.

Hella Roelofs

Marketing Manager
Niels van Grondelle Niels van Grondelle
Mijn verhaal

Niels is Front-end developer bij ons. Hij is graag in gesprek met mensen en vindt betrouwbaarheid en eerlijk ontzettend belangrijk. Deze waarden neemt hij mee in zijn werk, want hij maakt klanten graag blij.

Niels van Grondelle

Front-End Developer
Caitlin Robaard Caitlin Robaard
Mijn verhaal

Als Online Marketing Specialist houdt Caitlin zich voornamelijk bezig met het beheren en optimaliseren van Google Ads accounts en het uitvoeren van SEO werkzaamheden. Caitlin is gek op online marketing, omdat het nooit zal vervelen.

Caitlin Robaard

Online Marketing Specialist
Joost Klein Joost Klein
Mijn verhaal

Joost is de hoeder van het gezelschap. Als oprichter en mede-eigenaar zorgt hij ervoor dat iedereen zijn werk kan doen. Brede interesse in en kennis van online marketing, sales, automatisering en conversieoptimalisatie.

Joost Klein

Commercieel Directeur
Mart Bosgraaf Mart Bosgraaf
Mijn verhaal

Binnenkort verschijnt hier het persoonlijke verhaal. Op dit moment hebben we deze informatie nog niet geplaatst, maar dat gaan we komende week doen.

Mart Bosgraaf

Online Marketing Specialist
Arjan Woldring Arjan Woldring
Mijn verhaal

Arjan is mede-eigenaar en specialist op het gebied van C#, Umbraco en (API)koppelingen. Hij wordt heel enthousiast van codes die nooit in een keer werken...

Arjan Woldring

Technisch Directeur
David Laan David Laan
Mijn verhaal

David werkt bij ons als C# Umbraco specialist en Full-stack developer. Voor zijn afstuderen doet hij momenteel onderzoek naar de mogelijkheid van een hybride filtersysteem in Umbraco.

David Laan

Full-stack Developer
Matthijs  Stasse Matthijs  Stasse
Mijn verhaal

Matthijs is onze consultant new business en adviseert toekomstige klanten graag over de mogelijkheden die onze diensten en producten bieden. Hiervoor neemt hij regelmatig contact op met potentiele leads.

Matthijs Stasse

Consultant