Maak kennis met ons team

Iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Die van mij is teksten verzinnen...

Niels van Grondelle Niels van Grondelle
Mijn verhaal

Niels van Grondelle is een ervaren project consultant bij VrijdagOnline, waar hij zich inzet voor kwaliteitsbewaking en efficiëntie in projectmanagement. Niels is gespecialiseerd in het adviseren over IT-oplossingen die niet alleen innovatief zijn, maar ook binnen het gestelde budget passen. Met een scherp oog voor detail en een passie voor technologie, zorgt hij ervoor dat elk project naadloos aansluit bij de behoeften van de klant.

Niels van Grondelle

Front-End Developer
Tamara Zoer Tamara Zoer
Mijn verhaal

Ontmoet Tamara, onze vrolijke Support Manager bij VrijdagOnline! Als Duizendpoot van het team gelooft Tamara sterk dat er voor elke vraag een antwoord is. Ze gelooft in de kracht van een positieve instelling en een goede lach, en probeer elke dag deze filosofie in de praktijk te brengen. Altijd klaar om te helpen met advies of een gezellige babbel!

Tamara Zoer

Manager Happy ❤️
Joost Klein Joost Klein
Mijn verhaal

Joost is de hoeder van het gezelschap. Als oprichter en mede-eigenaar zorgt hij ervoor dat iedereen zijn werk kan doen. Brede interesse in en kennis van online marketing, sales, automatisering en conversieoptimalisatie.

Joost Klein

Commercieel Directeur
Mart Bosgraaf Mart Bosgraaf
Mijn verhaal

Maak kennis met Mart Bosgraaf, onze SEA-specialist bij VrijdagOnline. Met een passie voor online marketing en een scherp oog voor effectieve advertentiestrategieën, zorgt Mart ervoor dat jouw campagnes optimaal presteren op Google en andere zoekmachines. Zijn expertise in Search Engine Advertising (SEA) maakt hem de ideale partner om jouw online zichtbaarheid te vergroten en je te helpen je digitale doelen te bereiken.

Mart Bosgraaf

SEA Specialist
Arjan Woldring Arjan Woldring
Mijn verhaal

Arjan is mede-eigenaar en specialist op het gebied van C#, Umbraco en (API)koppelingen. Hij wordt heel enthousiast van codes die nooit in een keer werken...

Arjan Woldring

Technisch Directeur
David Laan David Laan
Mijn verhaal

David werkt bij ons als C# Umbraco specialist en Full-stack developer. Met zijn gedrevenheid en snelle oplossingen draagt hij bij aan de groei en ontwikkeling van onze projecten. Zijn enthousiasme en expertise maken hem een onmisbare kracht binnen ons team.

David Laan

Full-stack Developer
Alex Janssen Alex Janssen
Mijn verhaal

Maak kennis met Alex, onze expert in front-end, UI & UX, en audiovisueel werk bij VrijdagOnline. Alex transformeert adembenemende ideeën in digitaal gebruiksvriendelijke ervaringen die verbluffen. Klaar voor iets spectaculairs? Laat Alex jouw visie omzetten in een indrukwekkende online beleving.

Alex Janssen

Front-end Developer
Toby Olubadewa Toby Olubadewa
Mijn verhaal

Maak kennis met Toby, onze online marketingspecialist bij VrijdagOnline. Met een passie voor digitale marketing en een scherp oog voor detail, zet Toby zich in om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te vergroten en hun doelen te bereiken.

Toby Olubadewa

Online Marketingspecialist
Maarten Wessels Maarten Wessels
Mijn verhaal

Als Front-end Developer bij VrijdagOnline combineer ik mijn passie voor webdesign met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke websites. Mijn inzet ligt in voortdurend nieuwe vaardigheden leren binnen mijn vakgebied, om zo te blijven innoveren en verbeteren.

Maarten Wessels

Front-end Developer