Offerte aanvragen

Jouw team van dertien
online specialisten

Hanneke, Amir, Hella, Tamara, Joost, Bernt, Jorn, Arjan, Jeroen, Mart, Kim, Niels, Yorick, Bas, Roald en Mark

2021

Websites

2073

Domeinen

8

Gemiddelde waardering

13

collega's

Niet zo lang geleden waren we nog met z'n zessen...

Samen zorgen we voor online succes

sinds 2010

Sinds 2010 werken we elke dag keihard en met veel plezier om organisaties te helpen met een perfecte website en optimale vindbaarheid. Met ruim 2.000 opgeleverde websites hebben we inmiddels bijna elke denkbare website weten te bouwen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4 als rapportcijfer en daar zijn we best trots op! #van #ons #samen

Ons team voor jou

Amir Zisko

Webdesigner

Amir is een ware magiër met Photoshop, Illustrator en CSS. Hiervoor heeft Amir dan ook een opleiding gevolgd. Bij VrijdagOnline houdt Amir zich bezig met grafisch ontwerp, projectmanagement en webbouw. Op VrijdagAvond drinkt hij graag een biertje bij de pomp.

Niels Nieland

Customer SupportNiels is onze nieuwste aanwinst. Onze eigen support tijger. Hij heeft gewerkt bij diverse internetbureaus en is op de hoogte van alle laatste technieken. Of het nou gaat om marketing, DNS óf websites; Niels weet het allemaal.
Op VrijdagAvond ligt hij vaak om 21 uur al in bed. Hij kijkt dan het liefst dramaseries op TLC.

Joost Klein

Online Marketing Specialist

Joost heeft gewerkt voor diverse (online) organisaties zoals KPN en VNU Media. Bij VrijdagOnline is hij projectmanager en houdt hij zich bezig met sales, online marketing en zoekmachineoptimalisatie. Op VrijdagAvond gaat hij vaak even gezellig uit eten in Groningen.

Hella Roelofs

Online Marketing Manager

Na haar opleiding Commerciele economie is Hella bij ons aan de slag gegaan als Google Ads specialist en online marketeer. Hella houdt zich met name bezig met het verzorgen van conversies d.m.v. Google Ads. Hoe beter de conversie, hoe trotser Hella. Op VrijdagAvond zit ze vaak lekker lui en met een kleedje op de bank te Netflixen.

Hanneke Hazenberg

Manager Happy ❤️

Hanneke is Manager Happy ❤️. Ze heeft als taak leads, klanten én collega's blij te houden. Dat kan zijn door een goed advies, vriendelijke aftersales of het inplannen en organiseren van meetings en bijeenkomsten. Op VrijdagAvond zit ze lekker met Kay op de bank.

Arjan Woldring

Developer

Sja, we kunnen hier van alles neerzetten, maar aangezien Arjan dit website beheersysteem deels zelf heeft ontwikkeld is de kans heel groot dat hij binnen no-time deze tekst al in een heldhaftig verhaal heeft veranderd. Op VrijdagAvond werkt hij stiekem door...

Jeroen Grinwis

Online Media Consultant

Jeroen is als een vis in het water wanneer hij bij onze klanten aan tafel mag adviseren over de mogelijkheden van onze diensten en producten. Op adviserende wijze weet hij (bijna) elke klant te overtuigen van het nut van Online Marketing. Op VrijdagAvond zwemt hij een rondje Paterswoldsemeer.

Bernt Muurling

Online Marketing Specialist


Bernt werkt bij VrijdagOnline als Google Ads specialist & Front-end/UX developer. Bernt weet in elk Google Ads account en website altijd wel verbeteringen door te voeren waardoor de campagnes nog meer opleveren tegen nog minder kosten. Op VrijdagAvond is hij in het clubhuis van zijn hockeyclub te vinden.

Mart Bosgraaf

Online Marketing Specialist


Deze allrounder op het gebied van digitale communicatie is zich later gaan specialiseren in online marketing. Bij VrijdagOnline houdt hij zich bezig met Search Engine Advertising. Op de VrijdagAvond kun je Mart in de stad treffen met een goed bord eten voor zijn neus.

Jorn van der Wal

Junior Developer​ Jorn volgt op dit moment de opleiding Associate Degree Software Development. Om deze opleiding succesvol af te ronden loopt hij full-time stage bij VrijdagOnline waar hij bezig is met het ontwikkelen van nieuwe producten en technieken zodat we nog succesvollere websites kunnen opleveren. We hebben eigenlijk geen idee waar hij op VrijdagAvond is.

Kim Schutte

Projectmanager & Content QueenKim is na haar opleiding Geschiedenis op wonderbaarlijke wijze in de online wereld beland. Hier kan ze zich bezighouden met dat wat ze het liefste doet: coördineren, redigeren en projectplannen schrijven. Op VrijdagAvond vind je haar achter de buis geplakt of aan de tekentafel, waar ze onder andere portretten schildert.

Kay

LievelingscollegaKay, onze kleine teddybeer.

Bas Jansen

Online Marketing StagiairBas is student Commerciële Economie en stagiair bij VrijdagOnline. In zijn tweede jaar loopt hij stage bij VrijdagOnline. Hij hoopt hier veel te leren en veel ervaring op te doen in de wereld van de online marketing. Op VrijdagAvond is hij eerst te vinden op het voetbalveld en daarna met vrienden om de week mooi af te sluiten.

Roald Offringa

Online Marketing StagiairRoald studeert Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen. In zijn laatste jaar studeert hij af bij VrijdagOnline. Hij gaat onderzoeken hoe VrijdagOnline haar klanten beter kan bedienen.
Op VrijdagAvond drinkt hij graag een biertje met zijn vrienden.

Yorick Schoel

Online Marketing StagiairNa MBO afgerond te hebben, studeert Yorick nu Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen. In jaar 2 loopt hij stage bij VrijdagOnline. Hier wil hij zich ontwikkelen tot een echte marketeer. Yorick gaat zich onder andere bezig houden met SEO en SEA; op zoek naar de beste resultaten voor jou! Op Vrijdagavond kan je hem vinden (indien de maatregelen het toelaten) bij zijn vrienden.

Mark Pettinga

Sales StagiairMomenteel schrijft hij zijn afstudeerscriptie bij VrijdagOnline. Zijn passie ligt bij de sales en jou als klant daarbij zo goed mogelijk helpen. Het kan dus zijn dat jehem tegen komt in een salesgesprek. Er gaat niks boven Groningen, maar hij woont in Winsum: het mooiste dorp van Nederland. Daar zeggen ze altijd ‘you win some, you lose some’. Dit geldt niet voor Mark, hij doet alleen aan winnen. Op VrijdagAvond is hij graag met vrienden en speelt hij een bordspel onder het genot van een drankje.Doeltreffend, opvallend en vernieuwend. Jouw organisatie staat aan de vooravond van online succes. Wij maken jouw bedrijf beter zichtbaar, goed vindbaar en woest aantrekkelijk voor jouw doelgroep. Samen vertalen we jouw unieke verhaal naar een sterke online strategie. Binnenkort toosten we graag samen op de behaalde resultaten. 

Digital performance

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen oersterke websites en online marketing campagnes. Dit fundament voor jouw online succes wordt ondersteund met digitale data. Meetbare resultaten en kwaliteitsgaranties vinden wij dus vanzelfsprekend. Onze gezamenlijke resultaten worden periodiek gemeten, geanalyseerd en bijgestuurd. 

Jouw route naar online succes

Elke website, Google Ads campagne of SEO techniek ontwikkelen we aan de hand van een duidelijk geformuleerde strategie en goed uitgedacht concept a.d.h.v. onze PRFT® tactiek. Deze tactiek combineert onze digitale expertise  met jouw kennis van je organisatie, product en doelgroep. Zonder jou gaat het niet lukken. We doen het altijd samen.

Onze PRFT® tactiek

Met de door ons ontwikkelde PRFT® tactiek zorgen we ervoor dat alle online marketing uitingen worden afgestemd op jouw product, markt en doelgroep. In verschillende tactische stappen voegen we de beoogde online  winst toe aan jouw organisatie.

Fase 1: Plattegrond

We beginnen met het analyseren van jullie organisatie, doelgroep, sterktes, zwaktes, marktpositie en marketinguitingen. 

Fase 2: Route

We stellen samen de SMART doelstellingen op en stellen vast wat we willen bereiken. Dat kunnen o.a. naamsbekendheid, product awareness en keiharde conversies zijn. 

Fase 3: Formule

In de formule specificeren we de gehele strategie. We beschrijven welke boodschap we gaan uitdragen en met welke online middelen we jouw doelgroep gaan bereiken. 

Fase 4: Techniek

Hierin produceren we de juiste content, ontwerpen we het perfecte (web)design en ontwikkelen we de benodigde functionaliteiten. De ontwikkelde elementen voegen we samen tot een toekomstbestendig arsenaal aan online marketing tools. Uiteraard monitoren we de resultaten en sturen we bij waar nodig.

Zwart, melk of rooibos?

Ben jij benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen en waar er online winst voor jullie valt te behalen? We vertellen je graag meer over onze strategie, tactiek en oplossingen.Even van gedachten wisselen over de mogelijkheden?

Video bellen