Offerte aanvragen

Jouw team van dertien
online specialisten

Hanneke, Amir, Hella, Tamara, Joost, Bernt, Jorn, Arjan, Jeroen, Mart, Kim, Berkay en Toby

2021

Websites

2073

Domeinen

8

Gemiddelde waardering

13

collega's

Niet zo lang geleden waren we nog met z'n zessen...

Samen zorgen we voor online succes

sinds 2010

Sinds 2010 werken we elke dag keihard en met veel plezier om organisaties te helpen met een perfecte website en optimale vindbaarheid. Met ruim 2.000 opgeleverde websites hebben we inmiddels bijna elke denkbare website weten te bouwen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4 als rapportcijfer en daar zijn we best trots op! #van #ons #samen

Ons team voor jou

Amir Zisko

Webdesigner

Amir is een ware magiër met Photoshop, Illustrator en CSS. Hiervoor heeft Amir dan ook een opleiding gevolgd. Bij VrijdagOnline houdt Amir zich bezig met grafisch ontwerp, projectmanagement en webbouw. Op VrijdagAvond drinkt hij graag een biertje bij de pomp.

Tamara Zoer

Webdesigner

Geboren Dwingelse creatieveling die graag alles uit CSS haalt tijdens het ontwikkelen van een website. Deze koukleum is op VrijdagAvond lekker aan het klooien met het ontwerpen van tatoeages. Of ze ligt onder twee kleedjes op de bank een filmpje of een serie te kijken.

Joost Klein

Online Marketing Specialist

Joost heeft gewerkt voor diverse (online) organisaties zoals KPN en VNU Media. Bij VrijdagOnline is hij projectmanager en houdt hij zich bezig met sales, online marketing en zoekmachineoptimalisatie. Op VrijdagAvond gaat hij vaak even gezellig uit eten in Groningen.

Hella Roelofs

Online Marketing Manager

Na haar opleiding Commerciele economie is Hella bij ons aan de slag gegaan als Google Ads specialist en online marketeer. Hella houdt zich met name bezig met het verzorgen van conversies d.m.v. Google Ads. Hoe beter de conversie, hoe trotser Hella. Op VrijdagAvond zit ze vaak lekker lui en met een kleedje op de bank te Netflixen.

Hanneke Hazenberg

Manager Happy ❤️

Hanneke is Manager Happy ❤️. Ze heeft als taak leads, klanten én collega's blij te houden. Dat kan zijn door een goed advies, vriendelijke aftersales of het inplannen en organiseren van meetings en bijeenkomsten. Op VrijdagAvond zit ze lekker met Kay op de bank.

Arjan Woldring

Developer

Sja, we kunnen hier van alles neerzetten, maar aangezien Arjan dit website beheersysteem deels zelf heeft ontwikkeld is de kans heel groot dat hij binnen no-time deze tekst al in een heldhaftig verhaal heeft veranderd. Op VrijdagAvond werkt hij stiekem door...

Jeroen Grinwis

Online Media Consultant

Jeroen is als een vis in het water wanneer hij bij onze klanten aan tafel mag adviseren over de mogelijkheden van onze diensten en producten. Op adviserende wijze weet hij (bijna) elke klant te overtuigen van het nut van Online Marketing. Op VrijdagAvond zwemt hij een rondje Paterswoldsemeer.

Bernt Muurling

Online Marketing Specialist


Bernt werkt bij VrijdagOnline als Google Ads specialist & Front-end/UX developer. Bernt weet in elk Google Ads account en website altijd wel verbeteringen door te voeren waardoor de campagnes nog meer opleveren tegen nog minder kosten. Op VrijdagAvond is hij in het clubhuis van zijn hockeyclub te vinden.

Mart Bosgraaf

Online Marketing Specialist 


Deze allrounder op het gebied van digitale communicatie is zich later gaan specialiseren in online marketing. Bij VrijdagOnline houdt hij zich bezig met Search Engine Advertising. Op de VrijdagAvond kun je Mart in de stad treffen met een goed bord eten voor zijn neus.

Jorn van der Wal

Junior Developer​ Jorn volgt op dit moment de opleiding Associate Degree Software Development. Om deze opleiding succesvol af te ronden loopt hij full-time stage bij VrijdagOnline waar hij bezig is met het ontwikkelen van nieuwe producten en technieken zodat we nog succesvollere websites kunnen opleveren. We hebben eigenlijk geen idee waar hij op VrijdagAvond is.

Kim Schutte

Projectmanager & Content QueenKim is na haar opleiding Geschiedenis op wonderbaarlijke wijze in de online wereld beland. Hier kan ze zich bezighouden met dat wat ze het liefste doet: coördineren, redigeren en projectplannen schrijven. Op VrijdagAvond vind je haar achter de buis geplakt of aan de tekentafel, waar ze onder andere portretten schildert.

Kay

LievelingscollegaKay, onze kleine teddybeer.

Berkay Ogulmus

Online Marketing StagiairBerkay studeert Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen. In zijn derde jaar loopt hij stage bij VrijdagOnline. Hij zal zich vooral bezig gaan houden met Online Marketing en hoopt veel ervaring op te kunnen doen. Hij komt iedere dag naar kantoor met een lach op zijn gezicht. Op VrijdagAvond last hij een pauze in van het scoren bij klanten en scoort hij met een basketbal.

Toby Olubadewa

Online Marketing StagiairToby is student Commerciële Economie en stagiair bij VrijdagOnline. Toby is 196 cm lang en gelukkig al uitgegroeid. Hij wil graag leren hoe je bedrijven online kan laten groeien. Dus hij is bij VrijdagOnline aan het juiste adres! Op VrijdagAvond is hij te vinden in goed gezelschap, bezig met het voeren van diepgaande gesprekken.Doeltreffend, opvallend en vernieuwend. Jouw organisatie staat aan de vooravond van online succes. Wij maken jouw bedrijf beter zichtbaar, goed vindbaar en woest aantrekkelijk voor jouw doelgroep. Samen vertalen we jouw unieke verhaal naar een sterke online strategie. Binnenkort toosten we graag samen op de behaalde resultaten. 

Digital performance

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen oersterke websites en online marketing campagnes. Dit fundament voor jouw online succes wordt ondersteund met digitale data. Meetbare resultaten en kwaliteitsgaranties vinden wij dus vanzelfsprekend. Onze gezamenlijke resultaten worden periodiek gemeten, geanalyseerd en bijgestuurd. 

Jouw route naar online succes

Elke website, Google Ads campagne of SEO techniek ontwikkelen we aan de hand van een duidelijk geformuleerde strategie en goed uitgedacht concept a.d.h.v. onze PRFT® tactiek. Deze tactiek combineert onze digitale expertise  met jouw kennis van je organisatie, product en doelgroep. Zonder jou gaat het niet lukken. We doen het altijd samen.

Onze PRFT® tactiek

Met de door ons ontwikkelde PRFT® tactiek zorgen we ervoor dat alle online marketing uitingen worden afgestemd op jouw product, markt en doelgroep. In verschillende tactische stappen voegen we de beoogde online  winst toe aan jouw organisatie.

Fase 1: Plattegrond

We beginnen met het analyseren van jullie organisatie, doelgroep, sterktes, zwaktes, marktpositie en marketinguitingen. 

Fase 2: Route

We stellen samen de SMART doelstellingen op en stellen vast wat we willen bereiken. Dat kunnen o.a. naamsbekendheid, product awareness en keiharde conversies zijn. 

Fase 3: Formule

In de formule specificeren we de gehele strategie. We beschrijven welke boodschap we gaan uitdragen en met welke online middelen we jouw doelgroep gaan bereiken. 

Fase 4: Techniek

Hierin produceren we de juiste content, ontwerpen we het perfecte (web)design en ontwikkelen we de benodigde functionaliteiten. De ontwikkelde elementen voegen we samen tot een toekomstbestendig arsenaal aan online marketing tools. Uiteraard monitoren we de resultaten en sturen we bij waar nodig.

Zwart, melk of rooibos?

Ben jij benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen en waar er online winst voor jullie valt te behalen? We vertellen je graag meer over onze strategie, tactiek en oplossingen.Even van gedachten wisselen over de mogelijkheden?

Video bellen

Online kennismaken?
Klik hier