Profit by Design®

Kies voor het vriendelijke CMS Umbraco

Laat jouw website bouwen in het vernieuwende Umbraco CMS

Internetbureau Groningen

Umbraco is hét vriendelijke CMS!

Umbraco CMS is een open source contentmanagementsysteem (CMS). Dit houdt in dat de broncode beschikbaar is voor iedereen. Je mag deze kopiëren, aanpassen en aanvullen.

Daarnaast maakt Umbraco gebruik van de Microsoft .NET extensie, waardoor softwaretoepassingen gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden.

Het Umbraco CMS

Wij maken als een van de weinige full service internetbureaus exclusief gebruik van het Umbraco CMS. We kunnen het geheel naar wens inrichten en koppelen aan andere systemen. Daarnaast is het Umbraco CMS uitermate zoekmachinevriendelijk. Zo kun je onder andere de URL’s, SEO titel en andere metadata per pagina invullen.

Met het Umbraco CMS realiseren we bij VrijdagOnline fantastisch en responsive webdesign. Dit creëert een positieve gebruikerservaring op websites met het Umbraco CMS.

Wil je nog beter gevonden worden? Dan zetten we onze online marketing diensten in. (Potentiële) klanten kunnen straks niet meer om jouw bedrijf heen. Dat is hoe wij samen (meer) online succes bereiken voor jouw bedrijf.

Het Umbraco CMS staat voor stabiliteit, flexibiliteit en continuïteit. Er worden regelmatig systeemupdates uitgevoerd, het systeem blinkt uit in veiligheid en is zowel voor een ervaren webdesigner als een leek makkelijk in gebruik.

Het wordt niet voor niets gebruikt door grote multinationals zoals Heinz, Red Bull en Peugeot.

Umbraco Cms Afbeelding
Reviews

HelmsWoman

Mijs Verhoeven

VrijdagOnline is always available to help out and think along, delivers on time with a great design. I hope our cooperation will continue for a long time.

Spaaq B.V.

Bennie de Jong

Via via bij Vrijdagonline gekomen erg leuk contact met accountmanager en designers. Een website online laten maken is altijd een uitdaging. Communicatie naar elkaar toe is top! Verwachting scheppen is top! Geen gouden bergen beloven maar die hebben we wel gekregen!

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Umbraco CMS

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

In 3 stappen

Een website laten maken in Den Haag in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Al ruim 100 bedrijven uit Den Haag hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan? 

Offerte aanvragen