Offerte aanvragen

Kies voor het
vriendelijke CMS
UMBRACO

Laat jouw website bouwen in het vernieuwende Umbraco CMS

Umbraco is hét vriendelijke CMS!

Umbraco CMS is een open source contentmanagementsysteem (CMS). Dit houdt in dat de broncode beschikbaar is voor iedereen. Je mag deze kopiëren, aanpassen en aanvullen.

Daarnaast maakt Umbraco gebruik van de Microsoft .NET extensie, waardoor softwaretoepassingen gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden.

Bekijk screenshots

Het Umbraco CMS staat voor stabiliteit, flexibiliteit en continuïteit. Er worden regelmatig systeemupdates uitgevoerd, het systeem blinkt uit in veiligheid en is zowel voor een ervaren webdesigner als een leek makkelijk in gebruik.

Het wordt niet voor niets gebruikt door grote multinationals zoals Heinz, Red Bull en Peugeot...

Umbraco CMS

VrijdagOnline & het Umbraco CMS

Wij maken als een van de weinige full service internetbureaus exclusief gebruik van het Umbraco CMS. We kunnen het geheel naar wens inrichten en koppelen aan andere systemen. Daarnaast is het Umbraco CMS uitermate zoekmachinevriendelijk. Zo kun je onder andere de URL’s, SEO titel en andere metadata per pagina invullen.

Met het Umbraco CMS realiseren we bij VrijdagOnline fantastisch en responsive webdesign. Dit creëert een positieve gebruikerservaring op websites met het Umbraco CMS.

Wil je nog beter gevonden worden? Dan zetten we onze online marketing diensten in. (Potentiële) klanten kunnen straks niet meer om jouw bedrijf heen. Dat is hoe wij samen (meer) online succes bereiken voor jouw bedrijf.

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

★★★★★

De Smederij Van Steenwijk

Gabriëlle Nuij

De dienstverlening is razendsnel en heel vriendelijk!

Een maatwerk website voor jou

In het Umbraco CMS maken wij voor jouw bedrijf een volledige website op maat. Op basis van design en techniek ontwerpen en bouwen we een website die volledig voldoet aan alle eisen.

Daarom gaan we altijd eerst met elkaar om tafel. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze samenwerking goed verloopt. Wij stellen jouw doelen vast en willen alles weten over jouw bedrijf. Samen met het Umbraco CMS vormt dit de basis voor een fantastische website.

Aan de slag met Umbraco CMS

Wil je een aantal voorbeelden zien van websites met het Umbraco CMS ? Bekijk dan ons portfolio.

Wil je weten uit welke specialisten ons team bestaat? Of hoe onze klanten ons beoordelen? Neem dan een kijkje op onze teampagina.

En heb je daarna nog vragen? Òf wil je meteen met ons aan de slag in het Umbraco CMS? Neem dan contact op of vul het formulier hiernaast volledig in. Laat ons precies weten waar je naar op zoek bent, dan helpen wij je verder.