Umbraco Website

Professionele webdiensten, puur maatwerk

Wij ontwikkelen websites, e-commerce platformen en portalen

Diensten & producten
Ster Vinkje 40X40

Websites

Geheel op maat ontwikkeld

Een goed doordachte, perfect ontworpen en foutloos ontwikkelde website. Voorzien van state-of-the-art CMS voor jouw organisatie.

Winkelwagen 40X40

E-commerce

Conversiegerichte e-commerce sites

Goed doordacht en perfect ontwikkeld. Laat bezoekers producten vinden en afrekenen m.b.v. een converciegericht bestelplatform.

Vinkje 40X40

Portalen

Interactieve mijn-omgevingen

Een digitaal klantportaal is een gebruiksvriendelijke omgeving waarop jouw klanten, leden, collega's of partners kunnen inloggen.

Atomen 40X40

Online Marketing

Drop of Orange

by Drop of Orange

Na de lancering van je website of webshop helpen onze collega's van Drop of Orange je verder met Google Ads, SEO, Content en Socialmedia

Weten hoe wij jullie website zouden verbeteren?

Vul je domeinnaam en e-mail in en we sturen je een expert review van jullie website.

Hoe we werken

Effectieve PRFT® tactiek

Met de door ons ontwikkelde PRFT® werkwijze zorgen we ervoor dat alle webdesign- en online marketing uitingen worden afgestemd op jouw product, markt en doelgroep. Lees meer

 • Stap 1

  Plattegrond

  In de plattegrond brengen we jullie huidige online situatie in kaart. Wie is je doelgroep, wat zijn je USP's, wat gaat er online wel goed en wat niet. Waar is de online winst te behalen?

 • Stap 2

  Route

  In dit onderdeel beschrijven we waar we samen online naar toe willen. Wat willen we concreet bereiken en wanneer willen we daar zijn. Met SMART doelstellingen zetten we samen de route naar een succesvolle online strategie uit.

 • Stap 3

  Formule

  De huidige en gewenste situatie zijn bekend. In de formule fase bedenken en beschrijven we de online ideeen om de geformuleerde doelstellingen te gaan halen. Denk aan kanalen, vormgeving, functionaliteiten en content.

 • Stap 4

  Techniek

  In de techniek fase onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en bouwen we de functies en mogelijkheden die we bedacht hebben. Het uiteindelijke resultaat wordt duidelijk zichtbaar in een solide online presentatie.

Umbraco CMS implementatie

Alle websites, webshops en maatwerk functionaliteiten implementeren wij in Umbraco. Umbraco is het meest succesvolle .NET C# open source CMS op de markt. De gebruiksvriendelijke interface en oneindige limietloze mogelijkheden voor ontwikkelaars maakt dat het CMS wordt gekozen door honderdduizenden (internationale) organisaties.

Met de Umbraco Marketing Suite monitoren en identificeren we bezoekers, persona's en doelgroepen die we kunnen inzetten voor persuation, A/B testing en gepersonaliseerde en vloeibare content.

Umbraco Demo
Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we digitale (tijds)winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.