Ons werkveld

Als Gronings internetbureau ondersteunen
wij klanten door heel Nederland.

VrijdagOnline is werkzaam voor klanten door heel Nederland. Van Limburg tot aan het hoge noorden heeft VrijdagOnline voor klanten websites mogen bouwen en/of online marketing mogen uitvoeren. Met een 4,8 uit 5 sterren weet VrijdagOnline al meer dan 2000+ klanten tevreden te houden. Diensten als maatwerk websites en online marketing (SEO, SEA & CRO) zijn dagelijkse bezigheden waar VrijdagOnline zich mee bezig houdt. Maar je kan ook denken aan bijvoorbeeld Social Media of een compleet nieuwe branding voor jouw bedrijf.

Waarom wil je online marketing, branding of een website?

In deze tijd is marketing erg belangrijk voor je bedrijf, vooral online marketing! Met een enorm bereik en oneindig veel mogelijkheden zorgen wij ervoor dat je bedrijf zo goed mogelijk voor de dag komt.

Je website wordt ook wel het visitekaartje van je bedrijf genoemd, het moet je imago uitstralen en de mensen een idee geven van je bedrijf. En wie kunnen dat beter dan de experts bij VrijdagOnline! Nu is het natuurlijk ook van belang dat jijzelf ook aanpassingen kan doen aan je website, daarom maken wij gebruik van een van de beste CMS-systemen (customer management system) op dit moment: Umbraco. Een website bij VrijdagOnline is dus geen Wordpress site, maar een unieke site op een erg betrouwbaar CMS-systeem.

 

Branding

Branding is iets wat elk bedrijf nodig heeft, hoe wil je dat anderen jouw bedrijf zien? Op wat voor manier moet het eruit springen? Van een uitnodigende huisstijl tot aan een herkenbaar logo kan je bij ons terecht! Kies nu uit een van onze drie uitstekende branding pakketten!

Met ons team van enthousiaste specialisten staan wij iedereen te woord en werken we samen om het beste in jouw bedrijf naar boven te halen. Ben je nou geïnteresseerd maar weet je niet zeker of dit wat voor jou is? Vraag dan nu de vrijblijvende offerte aan en krijg een indicatie van de kosten en hoe we jouw bedrijf zouden helpen.

Online Marketing

VrijdagOnline biedt meerdere diensten aan. Eén van die diensten is online marketing. Hierbij kan je denken aan SEO (zoekmachine optimalisatie) maar ook SEA (Google Ads) en CRO (gebruiksvriendelijkheid). Dagelijks houden meerdere online marketeers zich bezig met deze taken om onze klanten zo goed mogelijk te laten scoren in Google en hun bezoekers zo'n goed mogelijke ervaring te geven. Dat is tot nu toe al gelukt bij meer dan 2000 klanten. Hoe tevreden deze klanten zijn? Dat kan je zien aan de hoeveelheid positieve reviews die ze achtergelaten hebben op Google.

Wat wij doen

Wij zijn vanaf 2010 elke dag keihard bezig met het verzorgen van de online marketing voor allerlei verschillende organisaties. In het begin deden wij dit vanuit een zolderkamer waar we alleen twee computers en een printer hadden. Inmiddels zijn wij al 3x verhuisd en werken we vanuit een prachtig kantoor in Groningen met een gezellig team van 17 mensen.

Online Marketing Nederland

  • Online Marketing Nederland

Onze diensten

Om jou meer informatie te geven over de online marketing diensten die wij aanbieden staat hieronder een korte uitleg over de diensten.

SEO

Zoekmachine optimalisatie à Met onze SEO pakketten stellen we alles in je website goed in voor optimale vindbaarheid in de organische resultaten van Google.

SEA (Google Ads)

Wij bieden verschillende pakketten om te adverteren op belangrijke trefwoorden in de betaalde resultaten boven in Google.

CRO (Conversie optimalisatie)

Na een grondige analyse van jouw bezoekers en website weet je precies wat we kunnen doen om van jouw bezoekers échte leads te maken.

Online marketing wordt steeds belangrijker en steeds meer bedrijven maken er dan ook gebruik van. Voor jou dus nog belangrijker om vol in te zetten op online marketing. Dit leidt tot meer bezoekers, meer leads en meer klanten voor jouw organisatie.  Verder doen wij geen loze beloftes maar geven wij gewoon eerlijk advies en leveren wij meetbare resultaten.