Umbraco Website

Internetbureau Groningen

Wij ontwikkelen websites, Google Ads, SEO en content campagnes voor ambitieuze organisaties in Groningen.

Internetbureau Groningen

Internetbureau Groningen

4,8 van 5 sterren in Google

Wij bedenken, ontwikkelen en optimaliseren websites, Google Ads en zoekmachineoptimalisatie (SEO) campagnes. Inmiddels hebben we meer dan 2.000 klanten in heel Nederland. Vooraf bespreken we welke doelen voor jouw organisatie van belang zijn, zodat we de perfecte mix van webdesign en online marketing kunnen combineren tot online succes.

Wij zijn jouw internetbureau in Groningen

Of je nu een website wil laten maken in Groningen, Google Ads wil uitbesteden of slimme SEO, wij kunnen je helpen. Ook een combinatie van zowel webdesign als online marketing in een integrale aanpak is uiteraard mogelijk. In Groningen zijn meerdere internetbureaus te vinden, maar er is slechts één Internetbureau VrijdagOnline.

Internetbureau Groningen Brochure
Diensten
Iocn Online Marketing 1

SEO

Zoekmachineoptimalisatie

Beter vindbaar in de organische zoekresultaten

Met maandelijkse optimalisaties zorgen onze specialisten voor een sterke en converterende aanwezigheid van jullie website in Google.

Icon Online Marketing 2

SEA

Google Adverteren

Converterende advertenties met Google Ads

Wij bieden verschillende mogelijkheden om te adverteren op belangrijke trefwoorden in de betaalde resultaten boven in Google.

Icon Online Marketing 5

CRO

Conversieoptimalisatie

Bezoekers omzetten in waardevolle leads

Na een grondige analyse van jouw bezoekers en website weet je precies wat we kunnen doen om van jouw bezoekers échte leads te maken.

Over VrijdagOnline

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Maatwerk webdesign uit Groningen. Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Reviews

Inhoud CC

Ronald Haring

Snel en goed, oplossingsgericht: topservice! Niet alleen de eerste keer, maar ook in de vervolgcontacten. Constant hoog niveau!

Osteria Vicini

Debbie van der Poel

Meerdere websites laten bouwen en ondergebracht. Snel, vriendelijk! Het beheer zelf is heel gemakkelijk. Aanrader!

Nextmap B.V.

Tomas de Rudder

Vrijdagonline heeft een onwijs gebruiksvriendelijke website gemaakt en goed naar mijn wensen geluisterd. Verder is het contact altijd persoonlijk en word ik snel geholpen bij vragen. Kortom prettige partner en ik verwacht in de toekomst de samenwerking te intensiveren.

Neem contact op

Jij bent verzekerd van een aantal vaste waarden wanneer wij jouw internetbureau in Groningen worden.

Op basis van digitale data bieden wij je meetbare resultaten en een absolute kwaliteitsgarantie. Wij meten en analyseren de resultaten periodiek en sturen bij wanneer dat nodig is. Dat is hoe we jouw online succes bereiken.

Daarnaast zijn we als internetbureau bereikbaar wanneer jij ons nodig hebt. Ons internetbureau is gevestigd in Groningen, maar kunnen als internetbureau snel schakelen voor jouw bedrijf in Groningen. Onze klanten bevinden zich niet voor niets in héél Nederland.

Wil je vrijblijvend kennismaken met ons Groningse internetbureau? Dat lijkt ons leuk!

Offerte aanvragen