Offerte aanvragen

Effectief internetbureau
Groningen

Wij ontwikkelen effectieve websites, Google Ads, SEO en content campagnes
voor ambitieuze organisaties in Groningen.

Internetbureau Groningen met meer dan 2.000 klanten en 4,8 van 5 sterren in Google

Wij bedenken, ontwikkelen en optimaliseren websites, Google Ads en zoekmachineoptimalisatie (SEO) campagnes. Inmiddels hebben we meer dan 2.000 klanten in heel Nederland. Vooraf bespreken we welke doelen voor jouw organisatie van belang zijn, zodat we de perfecte mix van webdesign en online marketing kunnen combineren tot online succes.

Ik wil meer weten →

 

internetbureau groningen

Internetbureau Groningen

Wie wij zijn

Opgericht als internetbureau in 2010 in Groningen. Destijds vanuit de woonkamer met een laptop, een printer en een flinke pot koffie. Anno 2020 uitgegroeid tot een volwassen internetbureau met 13 medewerkers in Groningen, ruim 2.000 klanten in heel Nederland en een gezellig kantoor in het Kwadraat. Kijk rustig rond in ons portfolio, bekijk onze reviews of neem een kijkje bij ons team in Groningen.

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Wij zijn jouw internetbureau in Groningen

Of je nu op zoek bent naar een internetbureau in Groningen voor een nieuwe website, een effectieve Google Ads campagne of slimme SEO, wij kunnen je helpen. Ook een combinatie van zowel webdesign als online marketing in een integrale aanpak is uiteraard mogelijk. In Groningen zijn meerdere internetbureaus te vinden, maar er is slechts een Internetbureau VrijdagOnline.

Bekijk ons aanbod

De garantie die wij je bieden

Jij bent verzekerd van een aantal vaste waarden wanneer wij jouw internetbureau in Groningen worden.

Op basis van digitale data bieden wij je meetbare resultaten en een absolute kwaliteitsgarantie. Wij meten en analyseren de resultaten periodiek en sturen bij wanneer dat nodig is. Dat is hoe we jouw online succes bereiken.

Daarnaast zijn we als internetbureau bereikbaar wanneer jij ons nodig hebt. Ons internetbureau is gevestigd in Groningen, maar kunnen als internetbureau snel schakelen voor jouw bedrijf in Groningen. Onze klanten bevinden zich niet voor niets in héél Nederland.

Wil je vrijblijvend kennismaken met ons Groningse internetbureau? Dat lijkt ons leuk!