Website laten maken

Laat een website, e-commerce oplossing of portaal
maken door onze specialisten

website laten maken website laten maken


Website Laten Maken bij VrijdagOnline

Website Laten Maken: Ontdek de Kracht van Maatwerk Webdesign

Bij VrijdagOnline begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we maatwerk webdesign aan voor iedereen die een website wil laten maken. Een website laten maken? Of u nu een indrukwekkende corporate website nodig heeft of een geavanceerde leadgeneratie platform, wij hebben de expertise om het te realiseren.

Website laten maken in jouw branche

Met onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in diverse branches zoals Zakelijk, Zorg, GGZ, IT/ICT, Finance en Industrie. We maken een website die nauwkeurig aansluit bij jullie specifieke sector en doelgroep.

Icon Websites Alt

Websites

Wij ontwikkelen de meest uiteenlopende websites. Van indrukwekkende corporate websites tot geavanceerde leadgeneratie platformen. Uiteraard allemaal voorzien van de nieuwste technieken.

Icon Ecommerce

E-commerce

Wij ontwikkelen bestel portalen die er fantastisch uitzien, goed converteren en bezoekers laten terugkeren. Uiteraard voorzien van Umbraco commerce.

Icon Klantportaal

Portalen

Een klantportaal is een gebruiksvriendelijke omgeving waarop klanten, leden en collega's kunnen inloggen. Het resultaat? Minder administratieve kosten, meer efficiency en meer opdrachten.

Website Laten Maken met Umbraco

Als Umbraco professionals sinds 2010, zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van snelle en esthetische websites met behulp van Umbraco CMS. Dit resulteert in een flexibele en aantrekkelijke website die jarenlang standhoudt. Of u nu een e-commerce portaal of een klantportaal wilt laten maken, wij kunnen het voor u ontwikkelen.

Unieke Websites voor Diverse Sectoren

Wilt u een website laten maken die uniek is voor uw sector? Met onze jarenlange ervaring hebben we websites ontwikkeld voor diverse sectoren zoals Zakelijk, Zorg, GGZ, IT/ICT, Finance en Industrie. We creëren een unieke website die nauwkeurig aansluit bij uw specifieke sector en doelgroep.

Website Laten Maken: Goed Vindbaar in Zoekmachines

Bij VrijdagOnline zorgen we ervoor dat uw website niet alleen mooi is, maar ook goed vindbaar. We gebruiken de nieuwste technieken en volgen de beste SEO-praktijken om ervoor te zorgen dat uw website hoog scoort in de zoekresultaten.

Waarom een Website Laten Maken bij VrijdagOnline?

Bij VrijdagOnline geloven we in het leveren van kwaliteit en succes. Sinds 2010 hebben we meer dan 2.000 organisaties geholpen met het laten maken van hun website en we blijven groeien. Ons team bestaat uit ervaren en hoogopgeleide professionals die klaar staan om u te helpen met uw website behoeften.

Wij werken ook voor deze klanten

 • Special
 • Altvec
 • Pels Rijcken
 • Logodl
 • Iqvia
 • LOGO SVG (2)
 • Klanten Logos Tekengebied 1
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 5
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 2
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 3
 • Klanten Logos Tekengebied 1 Kopie 4

Cases

Onze naam

Waarom VrijdagOnline? Bijna iedereen die we spreken stelt deze vraag. Wel, de naam 'Vrijdag' hebben we bedacht op een zonnige vrijdagmiddag op een terrasje op Texel in 2010. De naam heeft een positieve uitstraling (het weekend staat voor de deur, een succesvolle week is afgerond), klinkt snel (kunnen we deze vrijdag al online?) en is zeer gemakkelijk te onthouden.

Sinds 2010 zijn we enorm gegroeid. We hebben meer dan 2.000 organisaties geholpen, zijn al drie keer verhuisd en werken nu met een gezellig team van 10 specialisten vanuit ons hoofdkantoor in Groningen. Onze naam staat voor betrouwbaarheid en succes, en dat is precies wat we onze klanten bieden.

Ontvang onze brochure met tarieven

Ontvang onze brochure met tarieven

Vul je e-mailadres in en je ontvangt meteen onze PDF brochure met richtprijzen.