Offerte aanvragen

Website laten maken
door VrijdagOnline

Echt indruk maak je met een op maat ontwikkelde website. Laat dat nou nét het soort websites zijn die wij ontwikkelen.

Website laten maken

Ben jij op zoek naar een betrouwbare specialist op het gebied van webdesign en online marketing? Laat jouw website dan maken bij VrijdagOnline. Wij maken dagelijks professionele websites met unieke designs

Bekijk ons Premium aanbod

Als Gronings internetbureau richten wij onze pijlen natuurlijk niet alleen op Groningen en omgeving. Wij leveren diensten voor heel ondernemend Nederland.  Inmiddels is ons klantenbestand uitgegroeid tot meer dan 2.000 tevreden klanten. 

Ons team met specialisten ontwikkelt professionele, betrouwbare en veilige websites en maakt gebruik van de modernste technieken. De websites zijn tevens voorzien van sterke grafische ontwerpen die aansluiten bij het doel van jouw website.

Ik wil meer weten →

 

Profit by design!

Een website met een aantrekkelijk grafisch design is tegenwoordig niet meer voldoende om de concurrentie voor te blijven.  Een mooi design levert je namelijk niet meteen meer winst op. Daarom kijken we bij VrijdagOnline naar het brede plaatje. Zodra je voor jouw bedrijf een website bij ons laat maken, gaan we voor jou aan de slag. Als full service internetbureau ontwikkelen wij de perfecte online strategie. Deze strategie zorgt op de korte termijn voor meer conversies en op de lange termijn voor een optimaal rendement. Om tot een strategie te komen die naadloos aansluit bij jouw bedrijf stellen we je de volgende drie vragen: . 

  • Wat is het doel van jouw website? 
  • Welke doelgroep wil je bereiken?
  • Waar wil je naar toe groeien?

Met behulp van jouw antwoorden ontwerpt, bouwt en maakt ons ervaren team van webdesigners, online marketing specialisten en tekstschrijvers de ideale website voor jou.  

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Ons bekroonde Umbraco CMS

Door jouw website te laten maken bij VrijdagOnline blijf je een stap voor op jouw concurrenten.Dit komt onder andere doordat  wij als een van de eerste full service internetbureaus in Nederland gebruik maken van het bekroonde Umbraco CMS. Een systeem dat gebruikt wordt door multinationals zoals Heinz, Red Bull, Peugeot, Costa en Microsoft. Umbraco is een open source CMS en is volledig naar wens in te richten. Ook koppel je het gemakkelijk aan andere systemen en is het zeer eenvoudig te beheren.

Fjord Benelux 2.0 [new]

Premium Website

Architectenbureau Sineth

Basis Website

Een website laten maken in slechts 3 stappen

1

Wij geven je advies over de structuur, de indeling en de inhoud van jouw nieuwe  website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maat, inclusief alle benodigde functionaliteiten.

2

Onze online marketeers zetten al hun SEO en SEA kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

3

Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Waarom VrijdagOnline de beste keuze is

Door de eindeloze ervaring en inzet van ons team, het beste CMS en alle extra service die we je bieden kun je niet meer om ons heen. Om de beste website te laten maken voor jouw bedrijf moet je dus bij VrijdagOnline zijn. Van onze ruim 2000 klanten krijgen wij een kwaliteitsscore van 4,8/5! Als dat niet overtuigend is.

Spreken onze diensten je aan? Neem dan contact op en laat je adviseren.