Hallo, wij zijn VrijdagOnline

Sinds 2010 zijn wij de ervaren specialisten in
websiteontwikkeling en Umbraco.

Over ons

Ervaren Umbraco specialisten

Wij zijn VrijdagOnline, ervaren Umbraco specialisten sinds 2010. Als een toegewijd web development bureau met 10 online experts en een brede klantenkring in heel Nederland, ontwerpen en ontwikkelen wij websites, webshops en portalen die allemaal draaien op het krachtige Umbraco CMS. 

Ons getalenteerde team bestaat uit webdesigners, online marketing experts, ontwikkelaars, copywriters en consultants. Daarnaast bieden wij stageplekken aan HBO studenten die regelmatig bij ons meelopen en zo hun kennis verbreden.

Over Ons Team Rechts
Over Ons Team Links (1)
Cultuur

Onze organisatie

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een platte organisatiestructuur en een informele sfeer, waarbij we een grote nadruk leggen op nauwkeurige urenbewaking en effectief projectmanagement. Wij hanteren een inclusieve benadering, waarbij het top-down management wordt aangevuld met strategieën die ruimte bieden voor de inbreng van alle collega's, terwijl we tegelijkertijd strakke deadlines en projectdoelen handhaven. Flexibiliteit in onze manier van werken wordt gebalanceerd met een duidelijk beleid voor het monitoren van verlofdagen en het bevorderen van productiviteit bij thuiswerken. Hierbij wordt het wederzijds vertrouwen versterkt door transparantie in onze werkprocessen.

Opgericht in 2010

Opgericht in 2010

10 specialisten

10 specialisten

4,9 van 5 sterren

4,9 van 5 sterren

Platte organisatie

Platte organisatie

Umbraco Silver Partner

Umbraco Silver Partner

Efficiënte PRFT® werkwijze

Efficiënte PRFT® werkwijze

Results-Only Work Environment

Results-Only Work Environment

Empowerment Leiderschap

Empowerment Leiderschap

Waarom VrijdagOnline

Kernwaarden

Onze kernwaarden vormen het hart van onze organisatie en zijn de drijvende kracht
achter elke beslissing en elk project bij VrijdagOnline

Samenwerken
Deskundigheid
Resultaatgericht

Onze klanten

Enkele van de honderden klanten waarmee we samenwerken. We hebben het voorrecht om ambitieuze organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie.

Aksos Logo Metesco Logo Dbk Logo Acodeq Logo Kleur Logo Smilease Donker Altvec Logo OCRN Donker 01 Logo De Psychologengroep 01 Logo Stichting Pvp 01 Logo Kruger Donker 01 Logo Delta Lloyd 01 Logo IQVIA 01
Kennismaken

Mogelijkheden bespreken?

Laat je contactgegevens achter en Joost neemt contact met je op om kennis te maken!

Joost Klein

Joost Klein

Commercieel Directeur