Offerte aanvragen

Wij zijn noordelijke nuchterheid voor het MKB

Geen populair randstad geklets, maar gewoon heel goede dienstverlening en fantastische service

Onze reviews

Nee, niet iedereen is altijd tevreden...

Gelukkig is 99% van onze klanten superblij met ons. Maar ook bij ons is er wel eens een minder tevreden klant. Dat proberen we altijd op te lossen. 

Bekijk onze reviews

Ons team

Maak kennis met jouw team

Waarom doen we wat we doen en hoe doen we dat dan? Allereerst omdat we het leuk vinden om onze klanten succesvoller te maken op internet.

Bekijk ons team

Extra diensten

Opties, extra's en modules

Naast websites en onlinemarketing kunnen we je ook helpen met teksten, nieuwsbrieven, maatwerk en een volledig nieuw logo & huisstijlontwerp.

Extra diensten

Word jij onze nieuwe collega?

We breiden weer verder uit en zijn nog op zoek naar een SEA specialist en een creatieve webdesigner.

Bekijk vacatures

Samen zorgen we voor online succes

VrijdagOnline sinds 2010

Sinds 2010 werken we elke dag keihard en met veel plezier om organisaties te helpen met een perfecte website en optimale vindbaarheid. Met ruim 1.700 opgeleverde websites hebben we inmiddels bijna elke denkbare website weten te bouwen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4 als rapportcijfer en daar zijn we best trots op! #jouwwebsitevanons

Het begon op een vrijdag

op een terrasje in 2010

Bijna iedereen die we spreken vraagt: "Waarom heten jullie VrijdagOnline?". De naam 'vrijdag' hebben we gekozen op een vrijdagmiddag op een terrasje op Texel. De naam heeft een positieve lading (bijna weekend, succesvolle week afgerond), klinkt snel (komende vrijdag al online) en blijkt heel erg goed te onthouden zijn. 

Vanaf 2010 is het hard gegaan. Inmiddels bedienen we 1.700 MKB organisaties, zijn we al 3x verhuisd en werken we inmiddels met een gezellig team van 10 mensen vanuit ons hoofdkantoor in Groningen.

Reviews

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Bekijk alle reviews

★★★★★

Dairy Next

Ad van Velde

" Zeer tevreden over onze nieuwe website. Met name prijs/kwaliteit. Snelle en adequate reacties!"

★★★★☆

van Dalum

Jan van Dalum

Erg tevreden over het proces om te komen tot de website. Na het aanleveren van de informatie nog een paar keer overleg gehad met de webdesigner. Met als resultaat een prachtige website die je zelf kan onder houden via het CMS. Top gedaan!!😀🏆

★★★★☆

Zuster Evie

Evie

Onze nieuwe website was en snel en naar tevredenheid gemaakt. Ook het zelf bijhouden is heel makkelijk! Enige nadeel is het beperkte aantal e-mailadressen dat je er bij kunt krijgen.