Offerte aanvragen

Hallo. Wij zijn
VrijdagOnline.

Sinds 2010 ontwikkelen wij professionele websites en optimaliseren wij
online marketing campagnes voor het MKB.

Word jij onze nieuwe collega?

We breiden verder uit en zijn op zoek naar een Front-end Developer, Google Ads Specialisten en een C# ontwikkelaar.

Bekijk vacatures

Onze reviews

Wij krijgen een dikke 9 van onze klanten!

Met zo veel klanten is het natuurlijk geweldig als we worden beoordeeld met een gemiddelde waardering van 4,8 van 5 sterren. Daar zijn we trots op. 

Bekijk onze reviews

Ons team

Maak kennis met jouw team

Waarom doen we wat we doen en hoe doen we dat dan? Allereerst omdat we het leuk vinden om onze klanten succesvoller te maken op internet.

Bekijk ons team

Partners

Strategische samenwerkingen

Wij werken samen met diverse organisaties in- en buiten Nederland om ondernemers te helpen met professionele zichtbaarhgeid en vindbaarheid

Bekijk partners

Download onze brochure

Binnenkort toe aan een nieuwe website en/of online marketing? Download hier makkelijk onze brochure met al onze producten en diensten, mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

 


Het begon op een vrijdag

op een terrasje in 2010

Bijna iedereen die we spreken vraagt: "Waarom heten jullie VrijdagOnline?". De naam 'vrijdag' hebben we gekozen op een vrijdagmiddag op een terrasje op Texel. De naam heeft een positieve lading (bijna weekend, succesvolle week afgerond), klinkt snel (komende vrijdag al online) en blijkt heel erg goed te onthouden zijn. 

Vanaf 2010 is het hard gegaan. Inmiddels bedienen we 2.000 MKB organisaties, zijn we al 3x verhuisd en werken we inmiddels met een gezellig team van 11 mensen vanuit ons hoofdkantoor in Groningen.

Reviews

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Bekijk alle reviews

★★★★★

Dairy Next

Ad van Velde

" Zeer tevreden over onze nieuwe website. Met name prijs/kwaliteit. Snelle en adequate reacties!"

★★★★☆

van Dalum

Jan van Dalum

Erg tevreden over het proces om te komen tot de website. Na het aanleveren van de informatie nog een paar keer overleg gehad met de webdesigner. Met als resultaat een prachtige website die je zelf kan onder houden via het CMS. Top gedaan!!😀🏆

★★★★☆

Zuster Evie

Evie

Onze nieuwe website was en snel en naar tevredenheid gemaakt. Ook het zelf bijhouden is heel makkelijk! Enige nadeel is het beperkte aantal e-mailadressen dat je er bij kunt krijgen.