Webdesigner VrijdagOnline

Webdesigners sinds 2010

Ervaren webdesigner voor jullie nieuwe website, webshop of portal

Als ervaren webdesigner nemen wij jouw bedrijf alle zorg uit handen. Wij bouwen onze websites in het Umbraco CMS en zijn trotse Umbraco Gold Partner. Voordat we beginnen aan het webdesign stellen we je de volgende essentiële vragen:

 • Wat is het doel van jullie website?
 • Welke doelgroep willen jullie bereiken?
 • Waar willen jullie als onderneming naartoe?

Met deze informatie ontwikkelen onze webdesigners de perfecte online strategie voor jouw bedrijf en we leveren een compleet en professioneel design voor jouw website op maat of webshop op maat.Van het begin tot het eind zijn we samen op weg. Zo halen we het meeste rendement uit jouw website.

RealizeIT

Erwin Janzing

Wij hebben een website laten ontwerpen en bouwen door VrijdagOnline en wij zijn zeer tevreden. De wens was een eigen look-and-feel, dus niet een standaard site, en dat is prima gelukt! We kunnen zelf heel makkelijk pagina's aanmaken en bewerken in het CMS. De mensen van VrijdagOnline werken snel en communiceren prettig. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. 👍

Bastiaan Accountants

Marcel Meiring

Fijne partij om mee samen te werken, vlotte communicatie en een mooie website!

Osteria Vicini

Debbie van der Poel

Meerdere websites laten bouwen en ondergebracht. Snel, vriendelijk! Het beheer zelf is heel gemakkelijk. Aanrader!

Webdesigner & SEO

Daarnaast zorgen wij als webdesigner ervoor dat jouw website SEO vriendelijk is. Dit houdt in dat jouw website goed vindbaar is in Google. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je (potentiële) klanten je website kunnen vinden. 

Dit zijn slechts de basiselementen. Voor optimaal functionerend webdesign luisteren we vooral naar jouw wensen.  Het kan namelijk zo zijn dat jouw website specifieke functies nodig heeft. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een formulierenmodule of een taalmodule, waardoor je website ook buitenlandse klanten aantrekt. Wat je wensen ook zijn: wij voeren ze graag voor je uit. En dan hebben we het alleen nog maar gehad over de modules die standaard inbegrepen zijn bij een website van VrijdagOnline. Er is zoveel meer mogelijk

CMS van onze webdesigner

Onze webdesigner werkt met Umbraco CMS. Dit CMS is uitermate gebruiksvriendelijk, waardoor je het als websitebeheerder zo gemakkelijk mogelijk hebt. In enkele klikken maak je een nieuwe pagina aan en verander je de inhoud van een bestaande pagina. Als klap op de vuurpijl controleert het systeem voor jou of alles goed staat ingesteld voor de beste vindbaarheid. Deze optimale gebruiksvriendelijkheid is een van de redenen dat Umbraco al vele prijzen in de wacht heeft gesleept. 

Cases

E-commerce Platform voor T&P Technology
Jaar: 2024 Categorie: E-commerce

T&P Technology

E-commerce Platform voor T&P Technology

Bekijk deze case
Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra
Jaar: 2024 Categorie: Websites

Studio Reinder Veenstra

Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra

Bekijk deze case
In 3 stappen

Hoe onze webdesigner werkt

Onze webdesigner bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt jouw website aan de hand van heldere stappen.

 • Stap 1

  Ontwerpen en bouwen

  Onze webdesigners ontwerpen en bouwen een perfecte maatwerk website die de uitstraling van jouw bedrijf perfect weergeeft.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Met de eindeloze ervaring van ons online marketing team zorgen wij voor het beste resultaat. Wij maken jouw website goed vindbaar voor heel Nederland of richten ons op een kleiner gebied. Dit is geheel afhankelijk van jouw doelgroep.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Inmiddels hebben al meer dan 2.000 MKB organisaties ons gevonden en maken we hen iedere dag weer een beetje succesvoller. Als specialist op het gebied van webdesign en online marketing  kunnen wij aan al jouw wensen voldoen. 

Dus ben je op zoek naar een websitebouwer die gaat voor een perfect webdesign? Neem dan contact op!