Profit by Design®

Webdesigner

Webdesigner en Online marketing professionals

De Webdesigner

Dé webdesigner voor jullie nieuwe website

Als full service webdesigner nemen wij jouw bedrijf alle zorg uit handen. Voordat we beginnen aan het webdesign stellen we je de volgende essentiële vragen:

 • Wat is het doel van jullie website?
 • Welke doelgroep willen jullie bereiken?
 • Waar willen jullie als onderneming naartoe?

Met deze informatie ontwikkelen onze webdesigners de perfecte online strategie voor jouw bedrijf en we leveren een compleet en professioneel design voor jouw website. Van het begin tot het eind zijn we samen op weg. Zo halen we het meeste rendement uit jouw website.

Reviews

van Atten advies B.V.

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

Stichting Help Direct

Andre Bosscher

Door goed mee te denken en door te vragen naar de bedoeling van de website is het resultaat fantastisch.

Hypotheco

Frank Calis

Een fijne club om mee samen te werken. Ze hebben 2 websites voor ons gemaakt.

Webdesigner VrijdagOnline

Webdesigner & SEO

Daarnaast zorgen wij als webdesigner ervoor dat jouw website SEO vriendelijk is. Dit houdt in dat jouw website goed vindbaar is in Google. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je (potentiële) klanten je website kunnen vinden. 

Dit zijn slechts de basiselementen. Voor optimaal functionerend webdesign luisteren we vooral naar jouw wensen.  Het kan namelijk zo zijn dat jouw website specifieke functies nodig heeft. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een formulierenmodule of een taalmodule, waardoor je website ook buitenlandse klanten aantrekt. Wat je wensen ook zijn: wij voeren ze graag voor je uit. En dan hebben we het alleen nog maar gehad over de modules die standaard inbegrepen zijn bij een website van VrijdagOnline. Er is zoveel meer mogelijk

CMS van onze webdesigner

Onze webdesigner werkt met Umbraco CMS. Dit CMS is uitermate gebruiksvriendelijk, waardoor je het als websitebeheerder zo gemakkelijk mogelijk hebt. In enkele klikken maak je een nieuwe pagina aan en verander je de inhoud van een bestaande pagina. Als klap op de vuurpijl controleert het systeem voor jou of alles goed staat ingesteld voor de beste vindbaarheid. Deze optimale gebruiksvriendelijkheid is een van de redenen dat Umbraco al vele prijzen in de wacht heeft gesleept.

In 3 stappen

Hoe onze webdesigner werkt

Onze webdesigner bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt jouw website aan de hand van heldere stappen.

 • Stap 1

  Ontwerpen en bouwen

  Onze webdesigners ontwerpen en bouwen een perfecte maatwerk website die de uitstraling van jouw bedrijf perfect weergeeft.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Met de eindeloze ervaring van ons online marketing team zorgen wij voor het beste resultaat. Wij maken jouw website goed vindbaar voor heel Nederland of richten ons op een kleiner gebied. Dit is geheel afhankelijk van jouw doelgroep.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Ga voor VrijdagOnline!

Inmiddels hebben al meer dan 2.000 MKB organisaties ons gevonden en maken we hen iedere dag weer een beetje succesvoller. Als specialist op het gebied van webdesign en online marketing  kunnen wij aan al jouw wensen voldoen. 

Dus ben je op zoek naar een websitebouwer die gaat voor een perfect webdesign? Neem dan contact op!

Offerte aanvragen