Offerte aanvragen

De ultieme webdesigner
voor jouw website

Een mooie website is niet genoeg. De webdesigners van VrijdagOnline gaan daarom verder waar de rest stopt. Met de tonnen aan ervaring op het gebied van webdesign ontwikkelen wij de perfecte strategie voor jouw bedrijf.

webdesigner voor jouw website

Als full service webdesigners nemen wij jouw bedrijf alle zorg uit handen. Voordat we beginnen aan het webdesign stellen we je de volgende essentiële vragen:

  • Wat is het doel van je website?
  • Welke doelgroep wil je bereiken?
  • Waar wil jij als onderneming naartoe groeien?

Met deze informatie ontwikkelen onze webdesigners de perfecte online strategie voor jouw bedrijf en we leveren een compleet en professioneel design voor jouw website. Van het begin tot het eind zijn we samen op weg. Zo halen we het meeste rendement uit jouw website.

Ik wil meer weten →

 

Wij gaan verder waar andere webdesigners stoppen.

Samen met onze webdesigners hebben we een lijst met eisen opgesteld waaraan alle websites van VrijdagOnline moeten voldoen. Allereerst zijn al onze websites responsive. Dit betekent dat de websites volledig functioneel is op je computer, maar ook op je smartphone of tablet.  

Bekijk ons Premium aanbod

Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website SEO vriendelijk is. Dit houdt in dat jouw website goed vindbaar is in Google. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je (potentiële) klanten je website kunnen vinden. 

Dit zijn slechts de basiselementen. Voor optimaal functionerend webdesign luisteren we vooral naar jouw wensen.  Het kan namelijk zo zijn dat jouw website specifieke functies nodig heeft. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een formulierenmodule of een taalmodule, waardoor je website ook buitenlandse klanten aantrekt. Wat je wensen ook zijn: wij voeren ze graag voor je uit. En dan hebben we het alleen nog maar gehad over de modules die standaard inbegrepen zijn bij een website van VrijdagOnline. Er is zoveel meer mogelijk

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Gemakkelijk het webdesign aanpassen

Onze webdesigners werken met Umbraco CMS. Dit CMS is uitermate gebruiksvriendelijk, waardoor je het als websitebeheerder zo gemakkelijk mogelijk hebt. In enkele klikken maak je een nieuwe pagina aan en verander je de inhoud van een bestaande pagina. Als klap op de vuurpijl controleert het systeem voor jou of alles goed staat ingesteld voor de beste vindbaarheid. Deze optimale gebruiksvriendelijkheid is een van de redenen dat Umbraco al vele prijzen in de wacht heeft gesleept.

Fjord Benelux 2.0 [new]

Premium Website

Architectenbureau Sineth

Basis Website

Een compleet webdesign in slechts 3 stappen

 

1

Onze webdesigners ontwerpen en bouwen een perfecte maatwerk website die de uitstraling van jouw bedrijf perfect weergeeft.

2

Met de eindeloze ervaring van ons online marketing team zorgen wij voor het beste resultaat. Wij maken jouw website goed vindbaar voor heel Nederland of richten ons op een kleiner gebied. Dit is geheel afhankelijk van jouw doelgroep.

3

Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

VrijdagOnline

Inmiddels hebben al meer dan 2.000 MKB organisaties ons gevonden en maken we hen iedere dag weer een beetje succesvoller. Als specialist op het gebied van webdesign en online marketing  kunnen wij aan al jouw wensen voldoen. 

Dus ben je op zoek naar een websitebouwer die gaat voor een perfect webdesign? Neem dan contact op!

Neem hier contact met ons op