Internetbureau VrijdagOnline

Wij zijn VrijdagOnline. Hét full service internetbureau sinds 2010. Als online marketing bureau staan wij voor het behalen van online winst.

Profit by Design

Bij alles wat we als internetbureau bedenken, ontwerpen, maken en bouwen is er maar één vraag die centraal staat: hoe levert dit onze klant meer winst op? Want alles wat wij doen levert jou winst op. En anders doen we het niet. 

Onze slogan is: "Profit by Design", wat staat voor de winst die wij voor onze klanten willen behalen..

Wij zorgen ervoor dat jouw klanten én potentiële klanten laaiend enthousiast zijn en blijven. Zodat zij niets anders kunnen dan steeds weer voor jou kiezen. Versla je concurrenten met onze diensten. Wij zijn niet voor niets hét full service internetbureau uit Groningen. Geen Groningse nuchterheid voor ons, want wij zijn trots op wat we doen. 

Steek je hoofd boven het maaiveld uit. Je mag en kan nu laten zien dat JIJ de beste bent.

Wij gaan voor succesvolle online marketing

Iedere websitebezoeker omzetten naar een betalende klant? Meer conversies behalen dan je bij kan houden? Dat is ons doel. Met onze online marketing service creëren wij als full service internetbureau geslaagde campagnes die jou altijd winst opleveren.

De online marketing experts die bij dit internetbureau werken, hebben een duidelijke visie. Met hun kennis en advies tillen zij jouw bedrijf meteen naar een hoger platform.

Zij creëren dé ultieme online marketing strategie waarmee jouw digitale voetafdruk niet te missen is voor iedereen die jouw bedrijfsnaam intypt in een zoekmachine. Neem vrijblijvend contact met ze op en zie zelf hoe ons online marketing aanbod jou naar de top helpt.

Brochure Website Online Marketing

Bastiaan Accountants

Marcel Meiring

Fijne partij om mee samen te werken, vlotte communicatie en een mooie website!

HelmsWoman

Mijs Verhoeven

VrijdagOnline is always available to help out and think along, delivers on time with a great design. I hope our cooperation will continue for a long time.

Osteria Vicini

Debbie van der Poel

Meerdere websites laten bouwen en ondergebracht. Snel, vriendelijk! Het beheer zelf is heel gemakkelijk. Aanrader!

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Hoe het begon...

Op een zonnige vrijdagmiddag in het jaar 2010 ontstond op Texel VrijdagOnline. Vrijdag al online? Wij gaan voor die snelle en optimale service.

Zelf zijn wij ook behoorlijk snel gegaan. Inmiddels hebben meer dan 2.000 MKB organisaties ons gevonden en maken we hen iedere dag weer een beetje succesvoller. Wij zijn uitgegroeid tot eenvolledig full service team. Waar je ook naar op zoek bent, wij hebben het in huis.

Cases

In 4 stappen

Profit by Design werkwijze

Elk online traject doorloopt onze unieke en zelf ontwikkelde PRFT (profit) stappenplan van strategie tot uitvoering:

 • Stap 1

  Plattegrond

  Waar sta je nu? Wie is je doelgroep, je persona. Waar sta je voor en wat is je missie. Wat gaat er (online) wel- en niet goed? Kortweg: De plattegrond.

 • Stap 2

  Route

  Waar wil je heen? Wat zijn je ambities? Wie wil je gaan bereiken en waarom? Hoe zie je je (online) bedrijf over 5 jaar? Dat is de route.

 • Stap 3

  Formule

  Hoe gaan we die route lopen? Wat hebben we daar voor nodig? Op welke manier gaan we er voor zorgen dat je je doelen gaat halen: Formule.

 • Stap 4

  Techniek

  Welke onderdelen moeten er ontwikkeld worden en wat moeten de functionaliteiten kunnen? Welke targeting gaan we inzetten en wat wordt ons bericht. De operationele inzet: Techniek.

Onze belofte als internet partner

Wij gaan voor Profit by Design, voor winst in alles wat we voor jou doen. Als internetbureau zijn wij écht full service. Niet alleen het bouwen, maar ook het denken gebeurt bij ons aan het bureau.

Spreken onze diensten je aan? Neem contact met ons op en laat je adviseren.