Offerte aanvragen

Internetbureau VrijdagOnline
100% hollandse nuchterheid

Wij zijn VrijdagOnline. Hét full service internetbureau sinds 2010.
Als online marketing bureau staan wij voor het behalen van online winst.

Ik wil meer weten →

Wat dacht je van een beetje winst?

Bij alles wat we als internetbureau bedenken, ontwerpen, maken en bouwen is er maar één vraag die centraal staat: hoe levert dit onze klant meer winst op? Want alles wat wij doen levert jou winst op. En anders doen we het niet. 

Onze slogan is: "Profit by Design", wat staat voor de winst die wij voor onze klanten willen behalen..

Wij zorgen ervoor dat jouw klanten én potentiële klanten laaiend enthousiast zijn en blijven. Zodat zij niets anders kunnen dan steeds weer voor jou kiezen. Versla je concurrenten met onze diensten. Wij zijn niet voor niets hét full service internetbureau uit Groningen. Geen Groningse nuchterheid voor ons, want wij zijn trots op wat we doen. 

Steek je hoofd boven het maaiveld uit. Je mag en kan nu laten zien dat JIJ de beste bent.

 

Ik wil meer weten →

 

 

Wat wij als internetbureau voor jou doen

 

Wij ontwikkelen websites met impact

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites die wat betreft grafisch design en responsiveness het beste van het beste bieden. De webdesigners die bij ons internetbureau werken, hebben tonnen aan inhoudelijke vakkennis. Zij leveren altijd 100% kwaliteit en visueel spektakel op je scherm.

Hiervoor gebruiken ze het bekroonde Umbraco CMS. Wij zijn namelijk een van de weinige webdesigners die hiermee werken. Umbraco is een bekroond, dynamisch en snel systeem. Het staat garant voor continue upgrades en de volledige veiligheid van jouw gegevens. Want dat dat belangrijk is, zijn we ons volledig van bewust.

Maar wij doen meer dan alleen ontwikkelen. Als adviesburo denken wij ook na over de beste strategie. Welk doel dient de website en welke doelgroep wil je bereiken? Waar wil jij naartoe groeien? Wij plannen jouw weg naar exponentiële groei van A-Z uit. Zo levert jouw website online het meeste rendement.

Eerst weten voor welk webdesign bureau je kiest? Bekijk hier ons uitgebreide portfolio. We weten zeker dat je daarna niet meer om ons heen kan.

 

Wij gaan voor succesvolle online marketing

Iedere websitebezoeker omzetten naar een betalende klant? Meer conversies behalen dan je bij kan houden? Dat is ons doel. Met onze online marketing service creëren wij als full service internetbureau geslaagde campagnes die jou altijd winst opleveren.

De online marketing experts die bij dit internetbureau werken, hebben een duidelijke visie. Met hun kennis en advies tillen zij jouw bedrijf meteen naar een hoger platform.

Zij creëren dé ultieme online marketing strategie waarmee jouw digitale voetafdruk niet te missen is voor iedereen die jouw bedrijfsnaam intypt in een zoekmachine. Neem vrijblijvend contact met ze op en zie zelf hoe ons online marketing aanbod jou naar de top helpt.

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

★★★★☆

Bakkerij Huibers

Arjan Huibers

Erg fijne samenwerking gedurende het project. De website is naar wens gebouwd!

Fjord Benelux 2.0 [new]

Premium Website

Realize IT Groningen

Premium Website

Bekijk alle voorbeelden

Het ontstaan van ons internetbureau

Op een zonnige vrijdagmiddag in het jaar 2010 ontstond op Texel VrijdagOnline. Vrijdag al online? Wij gaan voor die snelle en optimale service.

Zelf zijn wij ook behoorlijk snel gegaan. Inmiddels hebben meer dan 2.000 MKB organisaties ons gevonden en maken we hen iedere dag weer een beetje succesvoller. Wij zijn uitgegroeid tot een volledig full service team. Waar je ook naar op zoek bent, wij hebben het in huis.

Onze belofte als internet partner

Wij gaan voor Profit by Design, voor winst in alles wat we voor jou doen. Als internetbureau zijn wij écht full service. Niet alleen het bouwen, maar ook het denken gebeurt bij ons aan het bureau. Spreken onze diensten je aan? Neem contact met ons op en laat je adviseren.