Van Wordpress naar Umbraco Migreren

Structuur en content makkelijk van Wordpress naar Umbraco migreren.

Wanneer jullie nu een (grote) Wordpress website hebben, is de stap naar een CMS als Umbraco een lastige. Gelukkig kunnen wij deze stap makkelijk maken. Met de migratietool kunnen we de paginastructuur, media en content een op een migreren van Wordpress naar Umbraco. Hierdoor verlies je geen waardevolle content én behoud je de SEO posities in Google. De overstap van Wordpress naar Umbraco wordt hierdoor een stuk makkelijker..

Eenvoudige overstap naar Umbraco

Door de migratietool hoeven jullie niet opnieuw alle data uit Wordpress met de hand in te voeren, maar koppelen we jullie Wordpress database aan Umbraco CMS. Daarna nemen we de gehele paginastructuur, teksten, media en pagina's over in Umbraco.

Umbraco vs Wordpress

Wil je weten wat de verschillen zijn tussen Wordpress en Umbraco? Download dan onder aan deze pagina de whitepaper over de grootste verschillen tussen beide systemen. Umbraco wordt geprezen om zijn vriendelijke Userinterface, snelle laadtijden en mogelijkheden om te worden gekoppeld aan externe systemen.

RBZ Accountants

Henk Kooistra

Middels een open en plezierige samenwerking met elkaar gebouwd aan een uitstekende website. Nu verder naar de marketingplannen.

Hypotheco

Frank Calis

Een fijne club om mee samen te werken. Ze hebben 2 websites voor ons gemaakt.

Bastiaan Accountants

Marcel Meiring

Fijne partij om mee samen te werken, vlotte communicatie en een mooie website!

Onze naam

Waarom VrijdagOnline? Bijna iedereen die we spreken stelt deze vraag. Wel, de naam 'Vrijdag' hebben we bedacht op een zonnige vrijdagmiddag op een terrasje op Texel in 2010. De naam heeft een positieve uitstraling (het weekend staat voor de deur, een succesvolle week is afgerond), klinkt snel (kunnen we deze vrijdag al online?) en is zeer gemakkelijk te onthouden.

Sinds 2010 zijn we enorm gegroeid. We hebben meer dan 2.000 organisaties geholpen, zijn al drie keer verhuisd en werken nu met een gezellig team van 10 specialisten vanuit ons hoofdkantoor in Groningen. Onze naam staat voor betrouwbaarheid en succes, en dat is precies wat we onze klanten bieden.

Overstappen van Wordpress naar Umbraco

Wanneer jullie willen overstappen van Wordpress naar Umbraco zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Om een duidelijk beeld te geven van de voordelen van Umbraco t.o.v. Wordpress hebben we een mooi overzicht gemaakt van de grootste verschillen. Deze kan je als whitepaper Wordpress vs Umbraco downloaden onderaan deze pagina.

Wordpress Vs Umbraco

Bouwstenen voor de perfecte website op maat

Onderstaande componenten zorgen er samen voor dat je de perfecte maatwerk website krijgt.

Icon Online Marketing 7

Strategie

De letters PRFT® (Profit) representeren de strategie die we samen doorlopen om tot het beste online resultaat te komen. Plattegrond, Route, Formule en Techniek.

Onze werkwijze
Icon Online Marketing 7

UX & design

Onze vormgevers en UX designers zorgen voor hét perfecte plaatje. Door een goed uitgedachte vormgeving krijgt je website de succesvolle indeling en look and feel.

UX & design
Icon Online Marketing 7

Maatwerk

Het toevoegen van specifieke maatwerk functionaliteiten maakt je website nog unieker en succesvoller. Onze developers zorgen voor een feilloze implementatie van complexe maatwerk functies.

Maatwerk
Icon Online Marketing 7

Umbraco CMS

We implementeren het design, de functionaliteiten en de content in het beste CMS dat je ooit hebt gebruikt. Umbraco is open source, zeer gebruiksvriendelijk en bloedsnel.

Umbraco CMS
Icon Branding

Hosting & updates

We hosten je website op onze dedicated IIS servers bij Vevida. Daarnaast zorgen we voor periodieke Umbraco en beveiligingsupdates. Hiermee garanderen we maximale stabiliteit, snelheid en veiligheid.

Hosting & updates
Icon Websites

Support & service

Uiteraard staan onze supportmedewerkers je met raad en daad bij. Weet je even niet meer hoe je iets moet aanpassen of wil je tips over het CMS. Daarvoor kan je ons altijd bereiken via telefoon en e-mail.

Support & service
Umbraco vs. WordPress

Umbraco vs. WordPress

''Wat is precies het verschil tussen Umbraco en WordPress?''. Dit is één van de meest gestelde vragen van onze bezoekers. In deze whitepaper staan de overeenkomsten en verschillen beschreven. Download vrijblijvend!