Umbraco Website
Salesforce Koppeling Umbraco

Umbraco met Salesforce

30 mei 22 door Joost Klein in Umbraco software koppelingen

Gebruik je nu Salesforce en wil je de data uit je Umbraco website of Umbraco applicatie rechtstreeks in Salesforce laten schieten? Dat kan. Wij kunnen een API koppeling voor je realiseren waarmee je Salesforce rechtstreeks koppelt aan Umbraco.

Umbraco
Umbraco Demo

Umbraco CMS

Wij werken al sinds 2010 met Umbraco CMS. Certified Umbraco professionals.

Alle websites en webshops die we bouwen worden voorzien van het gebruiksvriendelijke en zeer flexibele Umbraco CMS. Met meer dan 500.000 installaties wereldwijd heeft Umbraco zich meer dan bewezen als solide CMS oplossing voor ambitieuze organisaties die het maximale uit hun website willen halen. Umbraco heeft diverse prijzen gewonnen op het gebied van online gebruikersgemak, veiligheid en flexibiliteit en is daarmee een van de beste CMS beheersystemen in de markt. 

  • Emerce top 100: Als beste beoordeeld

  • Zéér gebruiksvriendelijk

  • Veilig en stabiel

  • Flexibel in te richten

  • Uitermate geschikt voor maatwerk

  • Emerce top 100: Als beste beoordeeld

  • Meerdere beheerniveaus

  • Meerdere prijzen gewonnen

Reviews

Bureau Ad Interim

Robert Heideman

Al jarenlang een zeer tevreden klant.

Indisch Herinnerings centrum

Jill Bakker

Heel goed geholpen bij het lanceren van een nieuwe website. Vriendelijke medewerkers en erg tevreden over de kwaliteit van de website. Veel dank!

HelmsWoman

Mijs Verhoeven

VrijdagOnline is always available to help out and think along, delivers on time with a great design. I hope our cooperation will continue for a long time.

Over ons

GESCHIEDENIS

Meer dan 10 jaar betrouwbaar 

Bijna iedereen die we spreken vraagt: "Waarom heten jullie VrijdagOnline?". De naam hebben we in 2010 gekozen op een vrijdagmiddag op een terrasje op Texel. De naam heeft een positieve lading (bijna weekend), klinkt ambitieus en blijkt heel erg goed te onthouden zijn.

Sindsdien is het hard gegaan. Inmiddels bedienen we MKB organisaties in heel Nederland, zijn we drie keer verhuisd en werken we met een gezellig team van 13 mensen vanuit ons hoofdkantoor in Groningen.

Offerte aanvragen