Umbraco met Salesforce

Gebruik je nu Salesforce en wil je de data uit je Umbraco website of Umbraco applicatie rechtstreeks in Salesforce laten schieten? Dat kan. Wij kunnen een API koppeling voor je realiseren waarmee je Salesforce rechtstreeks koppelt aan Umbraco.

Umbraco CMS

Umbraco CMS

"Na het ervaren van dit CMS, zult u geen ander meer wensen."

Alle websites en webshops die we bouwen worden voorzien van het gebruiksvriendelijke en zeer flexibele Umbraco CMS. Met meer dan 700.000 installaties wereldwijd heeft Umbraco zich meer dan bewezen als solide CMS oplossing voor ambitieuze organisaties die het maximale uit hun website willen halen. Umbraco heeft diverse prijzen gewonnen op het gebied van online gebruikersgemak, veiligheid en flexibiliteit en is daarmee een van de beste CMS beheersystemen in de markt.

  • Emerce top 100: Als beste beoordeeld

  • Perfect als multi-site platform

  • Zéér gebruiksvriendelijk

  • Super veilig

  • Perfect te koppelen

  • Uitermate geschikt voor maatwerk

  • Meerdere beheerniveaus

RealizeIT

Erwin Janzing

Wij hebben een website laten ontwerpen en bouwen door VrijdagOnline en wij zijn zeer tevreden. De wens was een eigen look-and-feel, dus niet een standaard site, en dat is prima gelukt! We kunnen zelf heel makkelijk pagina's aanmaken en bewerken in het CMS. De mensen van VrijdagOnline werken snel en communiceren prettig. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. 👍

Hypotheco

Frank Calis

Een fijne club om mee samen te werken. Ze hebben 2 websites voor ons gemaakt.

RBZ Accountants

Henk Kooistra

Middels een open en plezierige samenwerking met elkaar gebouwd aan een uitstekende website. Nu verder naar de marketingplannen.

Onze naam

Waarom VrijdagOnline? Bijna iedereen die we spreken stelt deze vraag. Wel, de naam 'Vrijdag' hebben we bedacht op een zonnige vrijdagmiddag op een terrasje op Texel in 2010. De naam heeft een positieve uitstraling (het weekend staat voor de deur, een succesvolle week is afgerond), klinkt snel (kunnen we deze vrijdag al online?) en is zeer gemakkelijk te onthouden.

Sinds 2010 zijn we enorm gegroeid. We hebben meer dan 2.000 organisaties geholpen, zijn al drie keer verhuisd en werken nu met een gezellig team van 10 specialisten vanuit ons hoofdkantoor in Groningen. Onze naam staat voor betrouwbaarheid en succes, en dat is precies wat we onze klanten bieden.