Umbraco Website
Salesforce Koppeling Umbraco

Umbraco met Salesforce

30 mei 22 door Joost Klein in Umbraco software koppelingen

Gebruik je nu Salesforce en wil je de data uit je Umbraco website of Umbraco applicatie rechtstreeks in Salesforce laten schieten? Dat kan. Wij kunnen een API koppeling voor je realiseren waarmee je Salesforce rechtstreeks koppelt aan Umbraco.

Umbraco CMS
Umbraco CMS

Umbraco CMS

"Na het ervaren van dit CMS, zult u geen ander meer wensen."

Alle websites en webshops die we bouwen worden voorzien van het gebruiksvriendelijke en zeer flexibele Umbraco CMS. Met meer dan 700.000 installaties wereldwijd heeft Umbraco zich meer dan bewezen als solide CMS oplossing voor ambitieuze organisaties die het maximale uit hun website willen halen. Umbraco heeft diverse prijzen gewonnen op het gebied van online gebruikersgemak, veiligheid en flexibiliteit en is daarmee een van de beste CMS beheersystemen in de markt.

  • Emerce top 100: Als beste beoordeeld

  • Perfect als multi-site platform

  • Zéér gebruiksvriendelijk

  • Veilig en stabiel

  • Flexibel in te richten

  • Uitermate geschikt voor maatwerk

  • Emerce top 100: Als beste beoordeeld

  • Meerdere beheerniveaus

  • Meerdere prijzen gewonnen

Reviews

Bureau Ad Interim

Robert Heideman

Al jarenlang een zeer tevreden klant.

Spaaq B.V.

Bennie de Jong

Via via bij Vrijdagonline gekomen erg leuk contact met accountmanager en designers. Een website online laten maken is altijd een uitdaging. Communicatie naar elkaar toe is top! Verwachting scheppen is top! Geen gouden bergen beloven maar die hebben we wel gekregen!

T&P Technology

Leroy Teuwsen

Mooi bedrijf om mee samen te werken. Ze denken goed mee en nemen hun verantwoordelijkheid binnen het project. Zeker een aanrader!

Over ons

Onze naam

Waarom VrijdagOnline? Bijna iedereen die we spreken stelt deze vraag. Wel, de naam 'Vrijdag' hebben we bedacht op een zonnige vrijdagmiddag op een terrasje op Texel in 2010. De naam heeft een positieve uitstraling (het weekend staat voor de deur, een succesvolle week is afgerond), klinkt snel (kunnen we deze vrijdag al online?) en is zeer gemakkelijk te onthouden.

Sinds 2010 zijn we enorm gegroeid. We hebben meer dan 2.000 organisaties geholpen, zijn al drie keer verhuisd en werken nu met een gezellig team van 10 specialisten vanuit ons hoofdkantoor in Groningen. Onze naam staat voor betrouwbaarheid en succes, en dat is precies wat we onze klanten bieden.