Offerte aanvragen

Website laten maken Drenthe

Professionele website met CMS: € 950,-

Proudly founded in Drenthe

Ben je op zoek naar een webdesigner in de provincie Drenthe? Wat toevallig! Wij zijn ook gevestigd in het hoge Noorden (Groningen). Wij bouwen dagelijks professionele websites voor bedrijven uit het Noorden. Wil jij een website laten maken in Drenthe? Dan heb je dus mazzel! Onze communicatie loopt voornamelijk via telefoon en e-mail. Dit om de prijzen zo laag mogelijk te kunnen houden en omdat het niet nodig is om langs te komen vanwege onze effectieve werkwijze en het makkelijke beheerssysteem waar wij mee werken, genaamd: Umbraco CMS. Mocht je het echt willen dan is het mogelijk om eventjes bij ons langs te komen (geef dit dan wel even duidelijk aan). Dus waar wacht je nog op? Bij VrijdagOnline heb je al een website voor een eenmalig tarief van € 950,- (en €15,- per maand voor dagelijkse back-ups, service en updates)

Meer dan 64 ondernemers uit Drenthe gingen je voor

Prachtig en responsive design

Een professionele website moet aan een professioneel design voldoen. Onze webdesigner is gespecialiseerd in het bouwen van prachtige websites. Aan de hand van jouw logo en wensen zal onze webdesigner een professioneel design bouwen. Daarnaast is elke website die we opleveren standaard voorzien van een responsive design. Dit betekent dat je nieuwe website perfect wordt weergegeven op alle apparaten.

Goed vindbaar in Drenthe en de rest van Nederland

Bij oplevering is je website meteen goed vindbaar doordat we speciale zoekmachinetechnieken gebruiken in het CMS. Hierdoor wordt je direct goed gevonden door mensen die op zoek zijn naar jouw bedrijf. Daarnaast is je website goed te indexeren door Google, waardoor je teksten en titels ook makkelijk door Google opgenomen worden. Hierdoor bereik je nog meer mensen. Met de zoekmachinemodule die je standaard bij je website krijgt, kan je daarnaast per pagina aangeven op welk trefwoord de pagina gevonden moet worden en geeft het systeem je tips om de vindbaarheid te verbeteren.

Teksten en foto’s makkelijk zelf aanpassen

Onze websites worden gebouwd in het gemakkelijk CMS Umbraco. Dit is een beheersysteem waar je met een paar drukken op de knop een nieuwe pagina, foto's en tekst kunt toevoegen. Zonder enige kennis kan je dus makkelijk zelf je website beheren!

Vele mogelijkheden

Bij elke webbouwer krijg je een mooi design, een makkelijk beheersysteem en is je website goed vindbaar... maar wij bieden je meer! Zo zijn alle modules inbegrepen in ons all-in pakket. Zo uitgebreid vind je het nergens. En dat alles voor maar € 950,-! 

In het All- in website pakket krijg je onder andere:

  • Geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines
  • Eenvoudig en up-to-date CMS
  • Onbeperkt aantal pagina’s
  • Fotoalbum en weblog
  • Product en/of nieuws- overzicht
  • Multi-taal module
  • Formulieren (bijv. contactformulier of offerte aanvraag)
  • Social share knoppen

Drenthenaren kiezen voor VrijdagOnline vanwege onze landelijke dekking, scherpe tarieven en prachtige websites.

Hieronder een paar van onze klanten uit Drenthe, die jou voorgingen!

Dementheek

Emmen

Antje Westerink, Ontwikkeling en Coaching

Assen

Zorggroep de Hooimijt

Emmen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?