Offerte aanvragen

Website laten maken Friesland

Een website laten maken voor jouw onderneming gevestigd in Friesland? Dan is VrijdagOnline de juiste partner voor jou. Wij maken websites op maat die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook hogere conversies en betere vindbaarheid weten te realiseren. Een website laten maken door VrijdagOnline betekent voor jouw onderneming in Friesland meer online resultaat.

Een maatwerk website voor jouw bedrijf in Friesland

Wanneer jij bij ons een website laat maken, gaan we samen op weg naar online succes voor jouw bedrijf in Friesland. Tijdens het bouwen van jouw website denken wij met je mee. Een website moet resultaat opleveren qua vindbaarheid, conversies en presentatie. Wij zorgen voor websites die aansluiten bij de doelstellingen van jouw Friese onderneming. Om de strategie voor jouw bedrijf in Friesland zorgvuldig te kunnen formuleren, stellen we de volgende vragen:  

◉ Waar wil jij als onderneming in Friesland naartoe groeien? 
◉ Welke doelgroep wil jij bereiken?
◉ Waarom wil je een website laten maken?

Op basis van de  antwoorden op deze drie vragen gaan wij voor jou aan de slag. Straks is jouw bedrijf niet alleen optimaal vindbaar in de provincie Friesland, maar in heel Nederland.

Ik wil meer weten →

 

Een website door VrijdagOnline laten maken

Als full service internetbureau hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgebouwd op het gebied van webdesign en online marketing. Wij weten precies wat het allerbelangrijkste is voor het online succes van jouw bedrijf in Friesland. Een website van ons is het best denkbare online visitekaartje dat jij af kan geven aan potentiële klanten. Met een combinatie van geweldig graphic design, responsiveness en gebruiksvriendelijkheid blaast een VrijdagOnline website jouw klanten én potentiële klanten omver. 

Tijdens een design gesprek met één van onze webdesigners worden al jouw wensen op gebied van design en functionaliteit besproken. Om de vindbaarheid van jouw website te bevorderen bieden wij onze online marketing diensten aan. Onze online marketing experts passen al hun kennis toe om jouw bedrijf in Friesland online vindbaar te maken. De teksten op jouw website moeten natuurlijk ook overtuigend zijn. Daarom hebben wij tekstschrijvers die ervoor zorgen dat jouw boodschap goed binnenkomt bij klanten en potentiële klanten.

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Een website laten maken met Umbraco

Een website laten maken bij VrijdagOnline betekent dat jouw website wordt gebouwd en opgeleverd in het beste contentmanagementsysteem dat er te vinden is: het bekroonde Umbraco CMS. Umbraco is een open source CMS en is volledig naar wens  in te richten. Met continue updates en upgrades garandeert Umbraco dat de gebruikerservaring fantastisch blijft. Ook zonder kennis van webdesign kan jij na de oplevering van jouw website zelf makkelijk kleine aanpassingen doen.

Fjord Benelux 2.0 [new]

Premium Website

Architectenbureau Sineth

Basis Website

Jouw website in drie stappen

 

1

Wij zijn experts in het ontwikkelen en bouwen van websites, online campagnes en nog veel meer.

2

Wij zijn iedere werkdag beschikbaar om met jou in gesprek te gaan over onze diensten.

3

Met een website van VrijdagOnline weet je zeker dat je online vindbaar bent en blijft. Wij zetten onze kennis in voor jouw bedrijf in Friesland.

Waarom VrijdagOnline

Wij maken websites voor ondernemend Nederland. Ook in Friesland gingen al tal van ondernemingen je voor. Een website laten maken bij ons betekent dat we met jou meedenken. Als full service internetbureau hebben wij een volledig team van specialisten. Zij staan tot jouw beschikking. 

Vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem hier contact met ons op