Umbraco Website

Website laten maken Friesland

Een website laten maken voor jouw onderneming gevestigd in Friesland? Dan is VrijdagOnline de juiste partner voor jou. Wij maken websites op maat die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook hogere conversies en betere vindbaarheid weten te realiseren. Een website laten maken door VrijdagOnline betekent voor jouw onderneming in Friesland meer online resultaat.

Reviews

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Mega Solar Power B.V.

Borislav Haritov

Heel professioneel bedrijf. Complimenten

Bastiaan Accountants

Marcel Meiring

Fijne partij om mee samen te werken, vlotte communicatie en een mooie website!

Een maatwerk website voor jouw bedrijf in Friesland

Wanneer jij bij ons een website laat maken, gaan we samen op weg naar online succes voor jouw bedrijf in Friesland. Tijdens het bouwen van jouw website denken wij met je mee. Een website moet resultaat opleveren qua vindbaarheid, conversies en presentatie. Wij zorgen voor websites die aansluiten bij de doelstellingen van jouw Friese onderneming. Om de strategie voor jouw bedrijf in Friesland zorgvuldig te kunnen formuleren, stellen we de volgende vragen:  

◉ Waar wil jij als onderneming in Friesland naartoe groeien? 
◉ Welke doelgroep wil jij bereiken?
◉ Waarom wil je een website op maat laten maken?

Op basis van de  antwoorden op deze drie vragen gaan wij voor jou aan de slag. Straks is jouw bedrijf niet alleen optimaal vindbaar in de provincie Friesland, maar in heel Nederland.

Brochure Website Online Marketing
Door VrijdagOnline

Een website laten maken met Umbraco

Een website laten maken bij VrijdagOnline betekent dat jouw website wordt gebouwd en opgeleverd in het beste contentmanagementsysteem dat er te vinden is: het bekroonde Umbraco CMS. Umbraco is een open source CMS en is volledig naar wens  in te richten. Met continue updates en upgrades garandeert Umbraco dat de gebruikerservaring fantastisch blijft. Ook zonder kennis van webdesign kan jij na de oplevering van jouw website zelf makkelijk kleine aanpassingen doen.

In 3 stappen

Een website laten maken in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Wij zetten onze kennis in voor jouw bedrijf in Friesland. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Waarom VrijdagOnline

Wij maken websites voor ondernemend Nederland. Ook in Friesland gingen al tal van ondernemingen je voor. Een website laten maken bij ons betekent dat we met jou meedenken. Als full service internetbureau hebben wij een volledig team van specialisten. Zij staan tot jouw beschikking. 

Vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Kennis maken?