Offerte aanvragen

Website laten maken Friesland

Professionele website met CMS: € 750,-

Friesland

Ben je opzoek naar een webdesigner in de provincie Friesland? Toevallig! Wij zijn ook gevestigd in het hoge Noorden! Bij VrijdagOnline heb je al een website voor een tarief van € 750,-!

Meer dan 89 ondernemers uit Friesland gingen je voor

Website laten maken Friesland

Ben jij woonachtig in de provincie Friesland en ben je opzoek naar een professionele website? Bij VrijdagOnline kunnen wij je helpen! Wij hebben al jaren ervaring in het bouwen van professionele websites. Niet alleen in de provincie Friesland hebben we al tevreden klanten, ook in andere provincies, zoals: Noord-Holland, Brabant en Zeeland.

Jouw wensen

Bij VrijdagOnline zorgen we ervoor dat jouw wensen overeenkomen met de website. Onze webdesigner zal contact met je opnemen om je wensen te bespreken en deze doorvoeren tijdens het bouwen van de website. Ook zal onze webdesigner vooral het design van het logo gebruiken om de website op te maken. 

Responsive

Alle websites bij VrijdagOnline zijn 100% responsive. Jouw website zal dus ook op mobiele telefoon, tablet of laptop goed te zien zijn. De website zal zich meeschalen met het apparaat. Dit is uiterst belangrijk anno 2015.

 

Hieronder een paar van onze klanten uit de omgeving Friesland, die jou voorgingen!

Omada Training & Coaching

Harlingen

STARCK Wonen

Groningen

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Groningen

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?