Website laten maken Friesland

Een website laten maken voor jouw onderneming gevestigd in Friesland? Dan is VrijdagOnline de juiste partner voor jou. Wij maken websites op maat die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook hogere conversies en betere vindbaarheid weten te realiseren. Een website laten maken door VrijdagOnline betekent voor jouw onderneming in Friesland meer online resultaat.

HelmsWoman

Mijs Verhoeven

VrijdagOnline is always available to help out and think along, delivers on time with a great design. I hope our cooperation will continue for a long time.

Inhoud CC

Ronald Haring

Snel en goed, oplossingsgericht: topservice! Niet alleen de eerste keer, maar ook in de vervolgcontacten. Constant hoog niveau!

Bureau Ad Interim

Robert Heideman

Al jarenlang een zeer tevreden klant.

Een maatwerk website voor jouw bedrijf in Friesland

Wanneer jij bij ons een website laat maken, gaan we samen op weg naar online succes voor jouw bedrijf in Friesland. Tijdens het bouwen van jouw website denken wij met je mee. Een website moet resultaat opleveren qua vindbaarheid, conversies en presentatie. Wij zorgen voor websites die aansluiten bij de doelstellingen van jouw Friese onderneming. Om de strategie voor jouw bedrijf in Friesland zorgvuldig te kunnen formuleren, stellen we de volgende vragen:  

◉ Waar wil jij als onderneming in Friesland naartoe groeien? 
◉ Welke doelgroep wil jij bereiken?
◉ Waarom wil je een website op maat laten maken?

Op basis van de  antwoorden op deze drie vragen gaan wij voor jou aan de slag. Straks is jouw bedrijf niet alleen optimaal vindbaar in de provincie Friesland, maar in heel Nederland.

Brochure Website Online Marketing

Een website laten maken met Umbraco

Een website laten maken bij VrijdagOnline betekent dat jouw website wordt gebouwd en opgeleverd in het beste contentmanagementsysteem dat er te vinden is: het bekroonde Umbraco CMS. Umbraco is een open source CMS en is volledig naar wens  in te richten. Met continue updates en upgrades garandeert Umbraco dat de gebruikerservaring fantastisch blijft. Ook zonder kennis van webdesign kan jij na de oplevering van jouw website zelf makkelijk kleine aanpassingen doen.

Cases

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen
Jaar: 2023 Categorie: E-commerce

BaSystemen B.V.

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen

Bekijk deze case
Nieuwe corporate website voor Young Consultant
Jaar: 2023 Categorie: Websites

Young Consultant

Nieuwe corporate website voor Young Consultant

Bekijk deze case
In 3 stappen

Een website laten maken in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Wij zetten onze kennis in voor jouw bedrijf in Friesland. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Waarom VrijdagOnline

Wij maken websites voor ondernemend Nederland. Ook in Friesland gingen al tal van ondernemingen je voor. Een website laten maken bij ons betekent dat we met jou meedenken. Als full service internetbureau hebben wij een volledig team van specialisten. Zij staan tot jouw beschikking. 

Vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.