Umbraco Website

Internetbureau Friesland

Ons internetbureau Friesland plant jouw route naar online succes!

Wat zoek jij in een Fries internetbureau?

Wij hebben het allemaal in huis. Wij bieden jou fantastisch webdesign, sterke online marketing en nog veel meer. Bewijs nodig? Wij worden door onze klanten gemiddeld met 4.8 van de 5 sterren beoordeeld. Dat maakt ons hét full service internetbureau in Friesland.

Brochure Website Online Marketing
Reviews

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

RealizeIT

Erwin Janzing

Wij hebben een website laten ontwerpen en bouwen door VrijdagOnline en wij zijn zeer tevreden. De wens was een eigen look-and-feel, dus niet een standaard site, en dat is prima gelukt! We kunnen zelf heel makkelijk pagina's aanmaken en bewerken in het CMS. De mensen van VrijdagOnline werken snel en communiceren prettig. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. 👍

Inhoud CC

Ronald Haring

Snel en goed, oplossingsgericht: topservice! Niet alleen de eerste keer, maar ook in de vervolgcontacten. Constant hoog niveau!

VrijdagOnline Friesland

Wij zijn jouw internetbureau in Friesland

Ben je alleen op zoek naar een website of wil je meer? Ook dat kunnen we als internetbureau in Friesland voor je realiseren. Samen bouwen we een ijzersterk fundament voor jouw online succes. We gaan samen aan de slag. We bepalen jouw doelstellingen en doelgroep aan de hand van een analyse van de organisatie als geheel – offline en online.

Vervolgens focussen we ons op die ene vraag: Hoe ga jij online zoveel mogelijk resultaat behalen? We blijven natuurlijk een internetbureau.

Diensten
Iocn Online Marketing 1

SEO

Zoekmachineoptimalisatie

Beter vindbaar in de organische zoekresultaten

Met maandelijkse optimalisaties zorgen onze specialisten voor een sterke en converterende aanwezigheid van jullie website in Google.

Icon Online Marketing 2

SEA

Google Adverteren

Converterende advertenties met Google Ads

Wij bieden verschillende mogelijkheden om te adverteren op belangrijke trefwoorden in de betaalde resultaten boven in Google.

Icon Online Marketing 5

CRO

Conversieoptimalisatie

Bezoekers omzetten in waardevolle leads

Na een grondige analyse van jouw bezoekers en website weet je precies wat we kunnen doen om van jouw bezoekers échte leads te maken.

De garantie die wij je bieden

Jij bent verzekerd van een aantal vaste waarden wanneer wij jouw internetbureau in Friesland worden.

Op basis van digitale data bieden wij je meetbare resultaten en een absolute kwaliteitsgarantie. Wij meten en analyseren de resultaten periodiek en sturen bij wanneer dat nodig is. Dat is hoe we jouw online succes bereiken.

Daarnaast zijn we als internetbureau bereikbaar wanneer jij ons nodig hebt. We zijn zelf gevestigd in Groningen, maar kunnen als internetbureau snel schakelen voor jouw bedrijf in Friesland. Onze klanten bevinden zich niet voor niets in héél Nederland.

Wil je vrijblijvend kennismaken met ons internetbureau? Dat lijkt ons leuk!

Contactformulier

Kennis maken?