Umbraco + Pipedrive

Pipedrive koppelen aan Umbraco CMS

Pipedrive is een modern CMS en kunnen we koppelen met Umbraco. Door een Pipedrive met Umbraco koppeling zorgen we ervoor dat formulieren, afspraken, leads, leden, activiteiten en contactpersonen rechtstreeks van jullie Umbraco installatie naar Pipedrive worden verstuurd. Door de Umbraco Pipedrive koppeling mis je geen enkele kans meer.

Stichting PVP

Hellen Kohler

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk CMS kozen we voor Umbraco via VrijdagOnline. Ondanks een strakke deadline, begreep het team onze wensen snel en gingen we zelfs een week eerder dan gepland live. Het proces was soepel, met snelle reacties en de mogelijkheid om 'live' mee te kijken. Er was zelfs tijd voor wat humor. We zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe website.

De Psychologengroep

Marc Gaijkema

Fantastisch team van website ontwikkelaars! Arjan Woldring kon zich niet alleen uitstekend verplaatsen in ons als klant en onze wensen, maar ook in ónze klanten. Vervolgens vertaalde hij dit naar het gehele team van designers en programmeurs. Dit zorgde voor een prima en plezierige samenwerking. Zo kwamen we tot een resultaat waar zowel wij alsook VrijdagOnline enorm tevreden mee zijn!

Mega Solar Power B.V.

Borislav Haritov

Heel professioneel bedrijf. Complimenten

Onze naam

Waarom VrijdagOnline? Bijna iedereen die we spreken stelt deze vraag. Wel, de naam 'Vrijdag' hebben we bedacht op een zonnige vrijdagmiddag op een terrasje op Texel in 2010. De naam heeft een positieve uitstraling (het weekend staat voor de deur, een succesvolle week is afgerond), klinkt snel (kunnen we deze vrijdag al online?) en is zeer gemakkelijk te onthouden.

Sinds 2010 zijn we enorm gegroeid. We hebben meer dan 2.000 organisaties geholpen, zijn al drie keer verhuisd en werken nu met een gezellig team van 10 specialisten vanuit ons hoofdkantoor in Groningen. Onze naam staat voor betrouwbaarheid en succes, en dat is precies wat we onze klanten bieden.

Icon Websites

Corporate

website

Corporate websites op maat voor amibieuze zakelijke dienstverleners.

Icon Websites

Werken bij

website

Een dedicated vacature website met filters, labels en solliciteerfuncties.

Icon Websites

Klantportaal

website

Een afgesloten omgeving waar leden hun gegevens kunnen zien en wijzigen.

Icon Websites

Leadgenerator

website

Een optimaal ingerichte website voor het genereren van leads en conversies.

Icon Websites

Portfolio

website

Design website voor de weergave van collages, projecten en portfolios.

Icon Websites

Woningen

website

Vastgoedobjecten kunnen weergeven, filteren, labelen en beschikbaar stellen.

Icon Websites

Configurator

website

Laat bezoekers elementen van julie diensten/producten samenstellen en aanvragen.

Icon Websites

Webshops

website

Laat bezoekers producten vinden en afrekenen m.b.v. een converciegerichte shop.