Umbraco website

Binnen budget & planning een perfect opgeleverde
Umbraco website

Umbraco website laten ontwikkelen

Umbraco website laten ontwikkelen

Wij zijn officieel Umbraco Partner en ontwikkelen sinds 2010 Umbraco websites en webshops. Er zijn weinig bureaus die zoveel ervaring hebben met het ontwikkelen van Umbraco websites. Wij tillen jouw organisatie online naar het volgende niveau.

 • 100% Nederlandstalig

 • Umbraco Nederland

 • Ruim 10 jaar ervaring

 • Maatwerk development

Umbraco website verhuizen

Umbraco website overnemen of verhuizen?

We krijgen vaak het verzoek of we het beheer van Umbraco websites kunnen overnemen. Dat is zeker mogelijk. Hier hebben we een effectieve werkwijze voor ontwikkeld, waarmee we zonder risico's jullie huidige Umbraco website kunnen overnemen. Neem contact op en we vertellen je meer.

Joost Klein

Joost Klein

Commercieel Directeur

Umbraco website in Emerce top100

Beste website beheer systeem

Umbraco is ook dit jaar als beste beoordeeld in de Emerce Top100. Wij begrijpen waarom. Elk jaar wint Umbraco talloze prijzen. Umbraco heeft heeft in 2019 maar liefst drie prijzen gewonnen. In november 2020 won het goud als het beste content management systeem in de 2020 Reader’s Choice Awards van Visual Studio Magazine. Eerder dit jaar won Umbraco al de Future Unicorn Award van DigitalEurope en werd het in 2019 ook nog uitgeroepen tot beste Enterprise systeem door Critics Awards.

Umbraco website Umbraco website

Cases

Conversiegerichte website voor Polygoot
Jaar: 2024 Categorie: Websites

Polygoot

Conversiegerichte website voor Polygoot

Bekijk deze case
Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra
Jaar: 2024 Categorie: Websites

Studio Reinder Veenstra

Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra

Bekijk deze case
Umbraco website Umbraco website

Uiterst flexibel & supersnel

Zelf bepalen hoe de pagina's worden ingedeeld? Met een Umbraco website deel je elke pagina makkelijk in in rijen en blokken voor de beste weergave van jouw content. Per blok kies je vervolgens de beste content via de Umbraco website content componenten.

Veilig, snel en vriendelijk

Umbraco websites zijn ontwikkeld met als doel het de websitebeheerder zo makkelijk mogelijk te maken. In enkele klikken maak je een nieuwe pagina aan en verander je de inhoud van een bestaande pagina. Daarnaast is de techniek geoptimaliseerd voor zoekmachines waardoor je website beter gevonden wordt en je per pagina de trefwoorden kan opgeven. Als klap op de vuurpijl controleert het systeem voor jou of alles goed staat ingesteld voor de beste vindbaarheid.

Aanpassen

Umbraco website

Je kan straks eenvoudig afbeeldingen, teksten en slideshows, Youtube video's plaatsen en links en knoppen aanmaken.

Uitbreiden

Umbraco website

Met Umbraco kan je je website onbeperkt uitbreiden met extra pagina's, sub pagina's menuknoppen en dropdown menu's.

Verbeteren

Umbraco website

Wil je beter gevonden worden? Met Umbraco verbeter je je website in een handomdraai om beter gevonden te worden. Ook voor SEO-experts!

Supersnel

Umbraco website

Elke Umbraco website is zo gebouwd dat je zo min mogelijk hoeft te klikken om een wijziging door te voeren. Hierdoor verander je je website binnen enkele seconden.

Mobiel

Umbraco website

Umbraco werkt perfect op tablets, dus je kan altijd en overal je website wijzigen en uitbreiden. Of je nu onderweg bent of lekker in je luie stoel zit.

Veilig & stabiel

Umbraco website

Continue updates en verbeteringen zorgen er voor dat Umbraco een van de meest veilige beheersystemen ter wereld is. Je kan met een gerust hart een maandje op vakantie.

Meer dan 500.000 bedrijven maken gebruik van Umbraco

Niet alleen wij hebben ervoor gekozen om onze klanten te trakteren op Umbraco. Over de hele wereld zijn er honderdduizenden bedrijven die gebruik maken van Umbraco website. Zo hebben o.a. Heinz (ja, van de ketchup), Peugeot en Het witte huis (ja, van de president) al gekozen voor dit systeem vanwege de oneindige mogelijkheden en gebruiksvriendelijke werking.

Nog veel meer mogelijkheden met een Umbraco website 

Uiteraard heeft Umbraco waarmee je jouw website gemakkelijk kunt beheren nog veel meer handigheden en mogelijkheden. Wil je meer informatie over alle mogelijkheden van ons content management systeem of heb je concrete vragen over de mogelijkheden van Umbraco? Neem dan nu contact met ons op.

In 3 stappen

Winstgevende Umbraco website

 • Stap 1

  Deskundig advies

  Onze Umbraco specialisten geven je een deskunig advies over de structuur, de indeling en de inhoud van jouw nieuwe Umbraco website.

 • Stap 2

  Maatwerk ontwikkeling

  Daarna ontwerpen en ontwikkelen onze specialisten een website of webshop op maat inclusief alle benodigde (technische) functionaliteiten.

 • Stap 3

  Online winst behalen

  Onze online marketeers zetten al hun marketing kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

Full-stack Developer Amir Fullscreen Nieuw

Umbraco website ontwikkelen?

Amir Zisko

Wil je meer weten over hoe we online winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.