Umbraco Website

Google Ads Groningen

Onze Google Ads specialisten zorgen voor écht resultaat in Groningen!

Google Ads Groningen

Met een op maat gemaakte Groningse Google Ads campagne betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten door Google Ads Groningen. Je betaalt niets zolang niemand op je advertentie klikt. Maar dat wil je natuurlijk niet. Jij wil zoveel mogelijk potentiële klanten binnenhalen voor jouw bedrijf in Groningen via die Google Ads advertenties. Dàt gaan wij voor jou bereiken.

Brochure Website Online Marketing
Reviews

Bastiaan Accountants

Marcel Meiring

Fijne partij om mee samen te werken, vlotte communicatie en een mooie website!

Spaaq B.V.

Bennie de Jong

Via via bij Vrijdagonline gekomen erg leuk contact met accountmanager en designers. Een website online laten maken is altijd een uitdaging. Communicatie naar elkaar toe is top! Verwachting scheppen is top! Geen gouden bergen beloven maar die hebben we wel gekregen!

RealizeIT

Erwin Janzing

Wij hebben een website laten ontwerpen en bouwen door VrijdagOnline en wij zijn zeer tevreden. De wens was een eigen look-and-feel, dus niet een standaard site, en dat is prima gelukt! We kunnen zelf heel makkelijk pagina's aanmaken en bewerken in het CMS. De mensen van VrijdagOnline werken snel en communiceren prettig. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. 👍

Google Ads in Groningen

Ons Google Ads aanbod in Groningen

Alle Google Ads diensten die we leveren in Groningen worden op maat geleverd. Vanaf € 500,- per maand zorgen we voor een complete en op maat ingerichte campagne voor jouw bedrijf.

Brandstof voor de perfecte Google Ads campagne

Onderstaande componenten zorgen voor winstgevende campagnes

Icon Online Marketing 4
STAP 1

PRFT® plan

Je ontvangt een compleet uitgedachte Google Ads PRFT® plan inclusief advies over campagnetypes, kostenbegroting, zoekwoordonderzoek en concurrentie-analyse. 

Wat is PRFT®?
Checked List
STAP 2

Campagnes bouwen

Onze marketeers bouwen elke Google Ads campagne volgens de nieuwste technieken en mogelijkheden. Alle koppelingen met GA4 en GTM werken uitstekend bij oplevering.

Ik wil een Ads campagne
Icon Online Marketing 7
STAP 3

Optimalisatietraject

Jouw eigen specialist gaat intensief aan de slag met optimaliseren en geeft proactief advies. Je bent altijd op de hoogte middels transparante rapportages en vaste contactmomenten.

Ik wil een Ads campagne
Icon Online Markting 6
STAP 4

Converteren & uitbreiden

Zodra jouw campagne gaat converteren zullen wij op basis van de beschikbare data jouw campagne verder uitbreiden. Hierdoor gaan wij nog meer online winst voor je behalen. 

Google Ads succesverhalen

Zekerheid over alles, op ieder moment

Je betaalt bij ons een vast bedrag voor de eenmalige set-up van je Google Ads account. Voor het beheer betaal je ook een vast bedrag per maand. Tenslotte bepalen we samen het klikbudget per dag. Dit betaal je rechtstreeks aan Google.

Daarnaast heb je zekerheid over de kwaliteit. Wij werken met gecertificeerde specialisten die ieder jaar hun Google Ads examens moeten halen. Dit maakt ze door Google erkende specialisten. Zo weet jij zeker dat er experts aan het werk zijn om jou die toppositie in Google te bezorgen.

Google Ads bij VrijdagOnline in Groningen

Enthousiast over Google Ads? Vul dan het offerteformulier hiernaast in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We horen graag van je!

Kennis maken?