Website laten
maken Groningen

Al meer dan 10 jaar gevestigd in Groningen (va €3500)

Website laten maken in Groningen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare Groningse specialist op het gebied van webdesign en online marketing? Laat jouw website op maat of webshop op maat maken bij VrijdagOnline. Wij maken dagelijks professionele websites en zijn net als jij gevestigd in Groningen.  Een deel van onze klanten is dan ook afkomstig uit Groningen.

Als Gronings internetbureau richten wij onze pijlen natuurlijk niet alleen op Groningen en omgeving. Wij leveren diensten voor heel ondernemend Nederland.  Inmiddels is ons klantenbestand uitgegroeid tot meer dan 2.000 tevreden klanten. 

Ons team met specialisten ontwikkelt professionele, betrouwbare en veilige websites en maakt gebruik van de modernste technieken. Bekijk onze betrouwbare Umbraco reviews. De websites zijn tevens voorzien van sterke grafische ontwerpen die aansluiten bij het doel van jouw website.

Brochure Website Maken Groningen

Nextmap B.V.

Tomas de Rudder

Vrijdagonline heeft een onwijs gebruiksvriendelijke website gemaakt en goed naar mijn wensen geluisterd. Verder is het contact altijd persoonlijk en word ik snel geholpen bij vragen. Kortom prettige partner en ik verwacht in de toekomst de samenwerking te intensiveren.

Stichting Help Direct

Andre Bosscher

Door goed mee te denken en door te vragen naar de bedoeling van de website is het resultaat fantastisch.

T&P Technology

Leroy Teuwsen

Mooi bedrijf om mee samen te werken. Ze denken goed mee en nemen hun verantwoordelijkheid binnen het project. Zeker een aanrader!

Ons bekroonde Umbraco CMS

Door jouw website te laten maken bij VrijdagOnline blijf je een stap voor op jouw concurrenten. Niet alleen de directe concurrentie in Groningen, maar in heel Nederland. Dit komt onder andere doordat wij als een van de eerste full service internetbureaus in Nederland gebruik maken van het bekroonde Umbraco CMS. Een systeem dat gebruikt wordt door multinationals zoals Heinz, Red Bull, Peugeot, Costa en Microsoft. Umbraco is een open source CMS en is volledig naar wens in te richten. Ook koppel je het gemakkelijk aan andere systemen en is het zeer eenvoudig te beheren.

In 3 stappen

Een website laten maken in Groningen in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Contact opnemen

Al ruim 300 bedrijven uit Groningen hebben door ons een website laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan? 

Cases

E-commerce Platform voor T&P Technology
Jaar: 2024 Categorie: E-commerce

T&P Technology

E-commerce Platform voor T&P Technology

Bekijk deze case
Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra
Jaar: 2024 Categorie: Websites

Studio Reinder Veenstra

Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra

Bekijk deze case