Umbraco Website

Website laten
maken Groningen

Al meer dan 10 jaar gevestigd in Groningen (va €3500)

Website Laten Maken Groningen

Website laten maken in Groningen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare Groningse specialist op het gebied van webdesign en online marketing? Laat jouw website dan maken bij VrijdagOnline. Wij maken dagelijks professionele websites en zijn net als jij gevestigd in Groningen.  Een deel van onze klanten is dan ook afkomstig uit Groningen.

Als Gronings internetbureau richten wij onze pijlen natuurlijk niet alleen op Groningen en omgeving. Wij leveren diensten voor heel ondernemend Nederland.  Inmiddels is ons klantenbestand uitgegroeid tot meer dan 2.000 tevreden klanten. 

Ons team met specialisten ontwikkelt professionele, betrouwbare en veilige websites en maakt gebruik van de modernste technieken. De websites zijn tevens voorzien van sterke grafische ontwerpen die aansluiten bij het doel van jouw website.

Brochure Website Maken Groningen
Reviews

Bastiaan Accountants

Marcel Meiring

Fijne partij om mee samen te werken, vlotte communicatie en een mooie website!

Osteria Vicini

Debbie van der Poel

Meerdere websites laten bouwen en ondergebracht. Snel, vriendelijk! Het beheer zelf is heel gemakkelijk. Aanrader!

T&P Technology

Leroy Teuwsen

Mooi bedrijf om mee samen te werken. Ze denken goed mee en nemen hun verantwoordelijkheid binnen het project. Zeker een aanrader!

Profit by design

Ons bekroonde Umbraco CMS

Door jouw website te laten maken bij VrijdagOnline blijf je een stap voor op jouw concurrenten. Niet alleen de directe concurrentie in Groningen, maar in heel Nederland. Dit komt onder andere doordat wij als een van de eerste full service internetbureaus in Nederland gebruik maken van het bekroonde Umbraco CMS. Een systeem dat gebruikt wordt door multinationals zoals Heinz, Red Bull, Peugeot, Costa en Microsoft. Umbraco is een open source CMS en is volledig naar wens in te richten. Ook koppel je het gemakkelijk aan andere systemen en is het zeer eenvoudig te beheren.

In 3 stappen

Een website laten maken in Groningen in 3 simpele stappen

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Contact opnemen

Al ruim 300 bedrijven uit Groningen hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan? 

Offerte aanvragen