Offerte aanvragen

2020: Webdesign Bureau Groningen

Ruim 2.000 MKB organisaties kozen voor onze websites

webdesign uit Groningen HannekeWebdesign Groningen

Betrouwbaar webdesign bureau sinds 2010

Zoek je naar webdesign Groningen? Wij bouwen professionele websites met CMS beheersysteem vanaf € 750,-. Dit doen wij al sinds 2010 en sindsdien hebben we ruim 1.700 bedrijven geholpen met een succesvolle website en goede vindbaarheid. Onze klanten waarderen onze kwaliteit en service met 4.8 van 5 sterren en daar zijn we trots op!

Bekijk webdesign aanbod


Webdesign uit Groningen

De kans is ongeveer 90% dat jij ook in Groningen bent gevestigd en dat je in Google hebt gezocht op 'webdesign Groningen'. Wij hebben ons als webdesignbureau in 2010 gevestigd in Groningen. Onze klanten komen echter uit heel Nederland. Met ruim 1700 klanten waarvan er ca 227 uit Groningen komen zou je kunnen zeggen dat ongeveer 15% van onze klanten uit Groningen komen.

Flexibele vormgeving

Wij bieden onze websites aan in verschillende soorten GRID designs waaruit onze klanten kunnen kiezen. Onze webdesigns worden allemaal ontwikkeld op basis van 8 verschillende raamwerken. Deze webdesign raamwerken kunnen vervolgens geheel naar smaak en inzicht worden opgemaakt door onze webdesigners. Op deze manier kunnen we elke website exact afstemmen op de huisstijl en uitstraling van onze klanten. Doordat we werken met een flexibel grid-systeem kunnen we voor een heel scherp tarief een website opleveren die bijna geheel op maat is ontwikkeld. Bekijk enkele voorbeelden

Responsive webdesign

De websites van VrijdagOnline worden uiteraard allemaal gemaakt in responsive design. Dit is een slimme techniek waardoor het formaat van de site zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm waarop je de site bekijkt. Zo heb je een website die perfect wordt weergeven op desktops, tablets en smartphones. Dit betekent dat je niet meer hoeft in- en uit te zoomen wanneer je een site op jouw telefoon of iPad bekijkt.


Webdesigners met passie & ervaring

Iedereen kan tegenwoordig een website in elkaar klikken, maar om er écht een overtuigende website van te maken die professioneel en doordacht is opgebouwd is een heel ander verhaal. Wij werken enkel en alleen met ervaren websitebouwers die ook daadwerkelijk een opleiding tot website-bouwer hebben afgerond. Hierdoor ben je verzekerd van een professioneel ogend webdesign dat doet wat het moet doen; bezoekers converteren.

Bekijk ons werk

"Ik ben ongelofelijk blij met het eindresultaat. Klasse gedaan Amir en alle anderen!"
⭐⭐⭐⭐⭐

Lees meer reviews


webdesignbureau groningen


Ja, ik wil meer informatie:

Wij bouwen o.a. voor:

webdesigner1

webdesigner2

webdesigner3

webdesigner4