Webdesign Groningen

VrijdagOnline

Webdesign Groningen | Betrouwbaar bureau sinds 2010

Zoek je op webdesign Groningen? Wij bouwen professionele websites met CMS beheersysteem vanaf € 750,-. Dit doen wij al sinds 2010 en sindsdien hebben we ruim 1.500 bedrijven geholpen met een succesvolle website en goede vindbaarheid. Onze klanten waarderen onze kwaliteit en service met 4.8 van 5 sterren en daar zijn we trots op!

Even langskomen om de mogelijkheden te bespreken?

webdesign groningenWebdesign Groningen

De kans is ongeveer 90% dat jij ook in Groningen bent gevestigd en dat je in Google hebt gezocht op 'webdesign Groningen'. Wij hebben ons als webdesign bureau in 2010 gevestigd in Groningen. Onze klanten komen echter uit heel Nederland. Met ruim 1500 klanten waarvan er ca 127 uit Groningen komen zou je kunnen zeggen dat ongeveer 10% van onze klanten uit Groningen komen.

Flexibele vormgeving

Wij bieden onze websites aan in verschillende soorten GRID designs waaruit onze klanten kunnen kiezen. Onze webdesigns worden allemaal ontwikkeld op basis van 8 verschillende raamwerken. Deze webdesign raamwerken kunnen vervolgens geheel naar smaak en inzicht worden opgemaakt door onze webdesigners. Op deze manier kunnen we elke website exact afstemmen op de huisstijl en uitstraling van onze klanten. Doordat we werken met een flexibel grid-systeem kunnen we voor een heel scherp tarief een website opleveren die bijna geheel op maat is ontwikkeld. Bekijk enkele voorbeelden

Responsive webdesign

De websites van VrijdagOnline worden uiteraard allemaal gemaakt in responsive design. Dit is een slimme techniek waardoor het formaat van de site zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm waarop je de site bekijkt. Zo heb je een website die perfect wordt weergeven op desktops, tablets en smartphones. Dit betekent dat je niet meer hoeft in- en uit te zoomen wanneer je een site op jouw telefoon of iPad bekijkt.

Professioneel webdesign Groningen sinds 2010 en ruim 127 Groningers gingen je voor

Voorbeelden

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Even langskomen om de mogelijkheden te bespreken?

tel: 085-4019161

sales@vrijdagonline.nl

Websites, Webshops & Onlinemarketing in heel Nederland!