Umbraco Website

Webdesign Groningen

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen 
websites, webshops en portalen.

website in umbraco


Samen zorgen we voor een 
veel betere website.

Wij zijn experts in het ontwerpen en ontwikkelen van een betere, snellere en mooiere website voor jullie organisatie. Umbraco CMS gecombineerd met expertise in design en techniek leidt tot een oogverblindende en indrukwekkend flexibele website waar jullie weer jaren op kunnen bouwen.

Met onze jarenlange ervaring creëren we een website die perfect aansluit bij de behoeften en wensen van jullie organisatie en doelgroep. 

Producten
Wensites

Websites

Wij ontwikkelen de meest uiteenlopende websites. Van indrukwekkende corporate websites tot geavanceerde leadgeneratie platformen. Uiteraard allemaal voorzien van de nieuwste technieken.

Winkelwagen 40X40

E-commerce

Wij ontwikkelen bestel portalen die er fantastisch uitzien, goed converteren en bezoekers laten terugkeren. Uiteraard voorzien van Umbraco commerce.

Portalen

Portalen

Een klantportaal is een gebruiksvriendelijke omgeving waarop klanten, leden en collega's kunnen inloggen. Het resultaat? Minder administratieve kosten, meer efficiency en meer opdrachten.

Reviews

Bastiaan Accountants

Marcel Meiring

Fijne partij om mee samen te werken, vlotte communicatie en een mooie website!

Inhoud CC

Ronald Haring

Snel en goed, oplossingsgericht: topservice! Niet alleen de eerste keer, maar ook in de vervolgcontacten. Constant hoog niveau!

Stichting Help Direct

Andre Bosscher

Door goed mee te denken en door te vragen naar de bedoeling van de website is het resultaat fantastisch.

Onze webdesign diensten in Groningen

Bij VrijdagOnline zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig webdesign in Groningen en omgeving. Als dé lokale webdesign partner voor ambitieuze MKB organisaties, creëren we prachtige, snelle en gebruiksvriendelijke websites die perfect aansluiten bij de behoeften en wensen van jullie organisatie en doelgroep.

Fantastische websites

Wij ontwikkelen fantastische maatwerk websites voor uiteenlopende bedrijven en organisaties in Groningen en omstreken. Onze professionele webdesigners zorgen voor een oogverblindende en indrukwekkend flexibele website waar jullie jaren op kunnen bouwen. Lees verder

Converterende webshops

Ben je op zoek naar een webshop die er fantastisch uitziet, goed converteert en bezoekers laat terugkeren? Onze webdesign experts in Groningen ontwikkelen webshops voorzien van een state-of-the-art e-commerce CMS, zodat jullie je online verkoop kunnen stimuleren. Lees verder

Ingenieuze portalen

Een klantportaal is een gebruiksvriendelijke omgeving waarop klanten, leden en collega's kunnen inloggen. Ons team in Groningen ontwikkelt portalen die leiden tot minder administratieve kosten, meer efficiëntie en meer opdrachten. Lees verder

Door VrijdagOnline

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Webdesign bureau Groningen

Iedereen kan tegenwoordig een website in elkaar klikken. Maar om er écht een overtuigende website van te maken, die professioneel én doordacht is opgebouwd? Dat is een heel ander verhaal. Wij werken enkel en alleen met ervaren en gediplomeerde webdesigners Hierdoor ben je verzekerd van een professioneel ogend webdesign. Webdesign dat doet wat het moet doen voor jouw bedrijf in Groningen; bezoekers converteren.

In 3 stappen

Webdesign Groningen door VrijdagOnline:

Het webdesign bureau van Groningen

Als een webdesign bureau in Groningen zoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 200 bedrijven uit Groningen lieten hun webdesign door ons ontwikkelen.

 • Stap 1

  Maatwerk design

  Onze vormgevers bedenken en ontwerpen het beste design voor jouw doelgroep, persona en doelstellingen. Een design waar jullie trots op zijn!

 • Stap 2

  Development

  Onze Umbraco ontwikkelaars programmeren de benodigde functionaliteiten in Umbraco en zorgen ervoor dat het design naadloos aansluit in het CMS. Uiteraard testen we alles grondig.

 • Stap 3

  Online marketing

  Onze online marketeers zetten al hun online marketing kennis in om een winstgevende strategie uit te denken voor jouw campagnes.

Neem contact op met onze webdesign specialisten in Groningen

Ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met professioneel webdesign in Groningen? Neem vandaag nog contact op met VrijdagOnline en ontdek de mogelijkheden. Bel ons op 050-2309815, stuur een e-mail naar sales@vrijdagonline.nl of vul het contactformulier in. Samen zorgen we voor een veel betere website!