Umbraco Website

.NET CMS systemen overzicht (10 stuks)

10 populaire .NET CMS-systemen

10 x .NET CMS

Een content management system (CMS) is een softwaretoepassing die gebruikers in staat stelt om gemakkelijk tekst, afbeeldingen, video's en andere digitale media te beheren en te publiceren op het web. Er zijn veel verschillende CMS-systemen beschikbaar, en veel van deze zijn gebaseerd op het .NET-framework van Microsoft. In dit artikel zullen we 10 populaire .NET-gebaseerde CMS-systemen bespreken, inclusief hun belangrijkste kenmerken en voordelen.

Kentico

Kentico is een krachtig .NET-gebaseerd CMS-systeem dat gebruikers in staat stelt om gemakkelijk websites, online winkels en andere webapplicaties te bouwen en te beheren. Het biedt een brede selectie van integraties, waaronder CRM, marketingautomatisering, sociale media en e-mailmarketing. Kentico heeft ook uitgebreide multilinguale en multiregiemogelijkheden, wat het ideaal maakt voor internationale organisaties.

Umbraco

Umbraco is een open source .NET-gebaseerd CMS-systeem met een intuïtief beheerinterface en een breed scala aan functionaliteiten. Het biedt een aantal uitbreidingsmogelijkheden, waaronder integraties met sociale media, CRM-systemen en marketingautomatiseringstools. Umbraco is ook gebruiksvriendelijk voor niet-technische gebruikers, wat het ideaal maakt voor organisaties die op zoek zijn naar een gemakkelijk te gebruiken CMS-systeem.

DNN (DotNetNuke)

DNN  is een .NET-gebaseerd CMS-systeem dat gebruikers in staat stelt om gemakkelijk websites te bouwen en te beheren. Het biedt een aantal krachtige beheerfuncties, waaronder het maken van gebruikersrollen en toegangsrechten, het beheren van content en het integreren van sociale media. DNN biedt ook uitgebreide multilinguale mogelijkheden, wat het ideaal maakt voor internationale organisaties.

Sitefinity

Sitefinity is een .NET-gebaseerd CMS-systeem dat gebruikers in staat stelt om gemakkelijk professionele websites te bouwen en te beheren. Het biedt een aantal krachtige beheerfuncties, waaronder het maken van gebruikersrollen en toegangsrechten, het beheren van content en het integreren van sociale media. Sitefinity biedt ook uitgebreide multilinguale en multiregiemogelijkheden.

Orchard

Orchard is een open source .NET-gebaseerd CMS-systeem dat gebruikers in staat stelt om gemakkelijk websites en webapplicaties te bouwen en te beheren. Het biedt een aantal krachtige beheerfuncties, waaronder het maken van gebruikersrollen en toegangsrechten, het beheren van content en het integreren van sociale media. Orchard biedt ook uitgebreide multilinguale en multiregiemogelijkheden en integraties met andere systemen, waaronder CRM-systemen en marketingautomatiseringstools.

Ektron

Ektron is een .NET-gebaseerd CMS-systeem dat gebruikers in staat stelt om gemakkelijk websites en webapplicaties te bouwen en te beheren. Het biedt een aantal krachtige beheerfuncties, waaronder het maken van gebruikersrollen en toegangsrechten, het beheren van content en het integreren van sociale media. Ektron biedt ook uitgebreide multilinguale mogelijkheden en integraties met andere systemen, waaronder CRM-systemen en marketingautomatiseringstools.

Sitecore

Sitecore is een .NET-gebaseerd CMS-systeem dat gebruikers in staat stelt om gemakkelijk professionele websites te bouwen en te beheren. Het biedt een aantal krachtige beheerfuncties, waaronder het maken van gebruikersrollen en toegangsrechten, het beheren van content en het integreren van sociale media. Sitecore biedt ook uitgebreide multilinguale en multiregiemogelijkheden en integraties met andere systemen, waaronder CRM-systemen en marketingautomatiseringstools.

DotNetBlogEngine

DotNetBlogEngine is een open source .NET-gebaseerd CMS-systeem dat speciaal is ontworpen voor het maken en beheren van blogs. Het biedt een aantal krachtige beheerfuncties, waaronder het maken van gebruikersrollen en toegangsrechten.

BlogEngine.NET

BlogEngine.NET is een open source .NET-gebaseerd CMS-systeem dat speciaal is ontworpen voor het maken en beheren van blogs. Het biedt een aantal krachtige beheerfuncties, waaronder het maken van gebruikersrollen en toegangsrechten, het beheren van content en het integreren van sociale media. BlogEngine.NET biedt ook uitgebreide multilinguale mogelijkheden en integraties met andere systemen, waaronder CRM-systemen en marketingautomatiseringstools.

Conclusie

In samenvatting zijn deze 10 .NET-gebaseerde CMS-systemen krachtige en veelzijdige tools voor het bouwen en beheren van websites en webapplicaties. Ze bieden een breed scala aan beheerfuncties, waaronder het maken van gebruikersrollen en toegangsrechten, het beheren van content en het integreren van sociale media. Veel van deze systemen bieden ook uitgebreide multilinguale en multiregiemogelijkheden, wat ze ideaal maakt voor internationale organisaties. Als u op zoek bent naar een .NET-gebaseerd CMS-systeem, is het verstandig om deze systemen te verkennen en te bepalen welk systeem het beste bij uw behoeften past.

Websites van de verschillende .NET systemen

  1. Kentico: https://www.kentico.com/
  2. Umbraco: https://umbraco.com/
  3. DNN (DotNetNuke): https://www.dnnsoftware.com/
  4. Sitefinity: https://www.progress.com/sitefinity-cms
  5. N2 CMS: https://n2cms.com/
  6. Orchard: https://orchardproject.net/
  7. Ektron: https://www.ektron.com/
  8. Sitecore: https://www.sitecore.com/
  9. DotNetBlogEngine: https://dotnetblogengine.net/
  10. BlogEngine.NET: https://www.blogengine.io/