Offerte aanvragen

Online marketing bureau

Een perfecte mix van SEO, Google Ads, webdesign en content

Meer bezoekers, leidt en opdrachten
via je website.

Als je zoekt op “ online marketing bureau ” vind je ons in de top van Google. En dat is exact wat we voor jouw bedrijf kunnen realiseren. Met een perfecte mix van content, SEO, Google Ads en webdesign hebben we betere resultaten behaald.

Bekijk alle online marketing diensten →


Hoe hebben we het gedaan? Wij bouwen voor jouw bedrijf een winstgevende Google Ads-campagne. Maar dat is niet alles. Als hét online marketingbureau van Groningen doen wij naast Google Ads nog veel meer. Zo zijn we specialisten in het vergroten van de organische vindbaarheid door zoekmachineoptimalisatie zoals wij dus ook gedaan op de "online marketing bureau". Met onze diverse online marketing diensten kom jij hoger te staan ​​in Google.

Online Marketing Groningen Bureau

Meer klanten met effectieve online marketing

We verschijnen in de eenentwintigste eeuw. Je hebt twee opties. Niets aan online marketing doen of er juist vol op inzetten. Succesvolle bedrijven doen dat laatste. Dus wees slim en kies voor een ideale mix van onze online marketing diensten. 

Ons online marketingteam in Groningen heeft een langdurige ervaring. Zij zetten hun kennis van de nieuwste ontwikkelingen in de online marketingwereld in voor jou. 

Bij VrijdagOnline nemen we je van A tot Z mee in het proces en ontwikkelen we samen met jou de perfecte strategie. We geven graag advies over de mogelijkheden

★★★★★

van Atten advies BV

Gerd van Atten

Goed georganiseerd, bevlogen en met serieuze interesse in de klant. Top service!

★★★★★

Aerial Media Teuge

Daniel van Vliet

Al jaren verzorgd Vrijdagonline het beheer van een aantal websites van ons. Perfecte service, snelle hulp en advies. Een betrouwbare partner voor ons bedrijf.

De diensten van ons online marketing bureau

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Beter vindbaar in de organische resultaten van Google

Met onze SEO pakketten stellen we alles in je website goed in voor optimale vindbaarheid in de organische resultaten van Google.

Ga naar SEO

Google Ads

Direct bovenaan in Google Search adverteren met effectieve ads

Wij bieden verschillende pakketten om te adverteren op belangrijke trefwoorden in de betaalde resultaten boven in Google.

Ga naar Google Ads

Social Media Management

Professioneel beheer van jullie social media pagina's en posts. 

Elk serieus bedrijf heeft een professionele Linkedinpagina, Facebookpagina en Twitterpagina. Wij bepalen de opmaak, inrichting én verzorgen de wekelijkse posts!

Ga naar Social Media

Pakkende webteksten

Wij bedenken de structuur en schrijven jouw teksten. 

Menig ondernemer vindt het erg lastig: Teksten voor de website schrijven. Wij nemen jou dit monster uit handen en bedenken jouw paginastructuur en schrijven de teksten voor je. Kan jij verder met belangrijker zaken.

+ Meer informatie

Conversie optimalisatie (CRO)

Directe verbeteringen om bezoekers op jouw website om te zetten in leads

Na een grondige analyse van jouw bezoekers en website weet je precies wat we kunnen doen om van jouw bezoekers échte leads te maken.

Ga naar CRO

Remarketing

Breng je aanbod opnieuw onder de aandacht bij jouw doelgroep

Met een effectieve remarketingcampagne worden opvallende banners weergegeven aan mensen die jouw website hebben bezocht.

+ Meer informatie

e-mail marketing platform

Verstuur makkelijk nieuwsbriefcampagnes mét marketing automation

Met ons e-mailmarketing platform richt je eenvoudig je eigen campagnes in. Dat kan met handmatige- en geautomatiseerde campagnes.

+ Meer informatie

Fjord Benelux

Premium Website

Architectenbureau Sineth

Basis Website

Zet jouw bedrijf op de kaart

Wij zijn gevestigd in Groningen, maar  mochten als online marketing bureau al voor ruim 2000 klanten in heel Nederland bedrijven op de kaart zetten. Dit kunnen we ook voor jou doen. 

Spreken onze diensten je aan? Neem dan contact op en laat je adviseren.

Neem hier contact met ons op