Website laten maken rijschool

Professionele website met CMS vanaf € 3.500,-

Hypotheco

Jeroen van Woldenk

Een fijne club om mee samen te werken. Ze hebben 2 websites voor ons gemaakt.

Indisch Herinnerings centrum

Jill Bakker

Heel goed geholpen bij het lanceren van een nieuwe website. Vriendelijke medewerkers en erg tevreden over de kwaliteit van de website. Veel dank!

Osteria Vicini

Debbie van der Poel

Meerdere websites laten bouwen en ondergebracht. Snel, vriendelijk! Het beheer zelf is heel gemakkelijk. Aanrader!

Rijschool

Je hebt een eigen rijschool, maar nog geen website? En deze wil je laten maken? Bij VrijdagOnline maken wij een mooie en professionele site voor uw rijschool. Een betaalbare maatwerk website waar je zelf makkelijk mee kunt werken. Klinkt goed toch? Voor € 950,- kunnen wij een website maken met alles erop en eraan. Een website waar je zelf ook eenvoudig elementen van kan aanpassen. 

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Tarieven

Het doel van je website is waarschijnlijk dat de bezoeker bij jou rijlessen gaat nemen. Wij zetten je verschillende pakketten in een productoverzicht. Zo is het overzichtelijk voor de bezoeker welk pakket hij kan kiezen.

In het All-in website pakket krijgt u onder andere: 

  • Een pakkettenoverzicht 
  • Een fotoalbum
  • Aanvraag formulier 
  • Handleiding voor het CMS beheersysteem

Rijlessen

Om een beeld te geven hoe jij rijles geeft kun je een keer een les opnemen. Dit filmpje plaats je op YouTube en daarna op je website. Zo geef je meteen een sfeerimpressie mee aan je bezoeker! Om te zorgen dat de bezoeker rijlessen bij jouw rijschool gaat nemen kunnen we een aanvraag formulier op je website plaatsen. Wanneer je een aanvraag hebt, krijg je een mailtje, en kan je meteen je nieuwe leerling bellen. 

Jouw auto’s in een fotoalbum

Heb je verschillende soorten auto’s? Zoals bijvoorbeeld kleine, grote en vrachtwagens, dan kunnen we een fotoalbum op je website plaatsen. Zo ziet je bezoeker meteen waar hij in gaat rijden.

Naast websites voor Rijscholen, maken we onder andere websites voor chauffeurdiensten en autobedrijven

Cases

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen
Jaar: 2023 Categorie: E-commerce

BaSystemen B.V.

Geavanceerde producten catalogus voor BaSystemen

Bekijk deze case
Nieuwe corporate website voor Young Consultant
Jaar: 2023 Categorie: Websites

Young Consultant

Nieuwe corporate website voor Young Consultant

Bekijk deze case

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?

Ga voor VrijdagOnline!

Al ruim 100 bedrijven uit Den Haag hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?