Offerte aanvragen

Website laten maken rijschool

Professionele website met CMS: € 950,-

Rijschool

Je hebt een eigen rijschool, maar nog geen website? En deze wil je laten maken? Bij VrijdagOnline maken wij een mooie en professionele site voor uw rijschool. Een betaalbare website waar je zelf makkelijk mee kunt werken. Klinkt goed toch? Voor € 950,- kunnen wij een website maken met alles erop en eraan. Een website waar je zelf ook eenvoudig elementen van kan aanpassen. 

Meer dan 19 rijscholen gingen je voor

Tarieven

Het doel van je website is waarschijnlijk dat de bezoeker bij jou rijlessen gaat nemen. Wij zetten je verschillende pakketten in een productoverzicht. Zo is het overzichtelijk voor de bezoeker welk pakket hij kan kiezen.

In het All-in website pakket krijgt u onder andere: 

  • Een pakkettenoverzicht 
  • Een fotoalbum
  • Aanvraag formulier 
  • Handleiding voor het CMS beheersysteem

Rijlessen

Om een beeld te geven hoe jij rijles geeft kun je een keer een les opnemen. Dit filmpje plaats je op YouTube en daarna op je website. Zo geef je meteen een sfeerimpressie mee aan je bezoeker! Om te zorgen dat de bezoeker rijlessen bij jouw rijschool gaat nemen kunnen we een aanvraag formulier op je website plaatsen. Wanneer je een aanvraag hebt, krijg je een mailtje, en kan je meteen je nieuwe leerling bellen. 

Jouw auto’s in een fotoalbum

Heb je verschillende soorten auto’s? Zoals bijvoorbeeld kleine, grote en vrachtwagens, dan kunnen we een fotoalbum op je website plaatsen. Zo ziet je bezoeker meteen waar hij in gaat rijden.

Naast websites voor Rijscholen, maken we onder andere websites voor chauffeurdiensten en autobedrijven

Rijschool Koebrugge

Pleijte2drive

Chauffeurstelefoon

Eenvoudig zelf je website beheren

Elke website wordt voorzien van een uitgebreid en makkelijk te bedienen CMS waarmee je makkelijk je website kan beheren. Hiervoor gebruiken wij het uitgebreide en eenvoudig te bedienen Umbraco CMS. Umbraco is misschien wel het mooiste en makkelijkst te gebruiken beheersysteem ter wereld. Bij je nieuwe website krijg je direct een inlogcode voor het CMS waarmee je jouw eigen website in een handomdraai kan aanpassen en aanvullen. 

Binnen 1 week een vindbare website?