Website laten maken
schildersbedrijf

100% maatwerk webdesign vanaf € 3.500,-

T&P Technology

Leroy Teuwsen

Mooi bedrijf om mee samen te werken. Ze denken goed mee en nemen hun verantwoordelijkheid binnen het project. Zeker een aanrader!

HelmsWoman

Mijs Verhoeven

VrijdagOnline is always available to help out and think along, delivers on time with a great design. I hope our cooperation will continue for a long time.

Hypotheco

Jeroen van Woldenk

Een fijne club om mee samen te werken. Ze hebben 2 websites voor ons gemaakt.

Nieuwe website voor jullie schildersbedrijf

Zijn jullie op zoek naar een website voor jullie schildersbedrijf? Dan ben je bij VrijdagOnline.nl aan het juiste adres! VrijdagOnline bouwt professionele maatwerk websites en heeft al meer dan 2.000 websites voor bedrijven in heel Nederland gemaakt. Bij VrijdagOnline ontwikkelen we effectieve en professionele websites voor jouw schildersbedrijf. 

Brochure Website Online Marketing

Waarom de keuze voor VrijdagOnline?

Het DESIGN en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website bepalen hoe klanten jouw bedrijf zien. Daarom gebruiken wij bij VrijdagOnline het bekroondeCMS systeem Umbraco. Zo garanderen wij 100% kwaliteit van graphic design tot responsiveness, met een fantastisch oog voor detail. Jouw website straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens optimaal vindbaar in Google.

Cases

E-commerce Platform voor T&P Technology
Jaar: 2024 Categorie: E-commerce

T&P Technology

E-commerce Platform voor T&P Technology

Bekijk deze case
Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra
Jaar: 2024 Categorie: Websites

Studio Reinder Veenstra

Converterende website met uitstraling voor Studio Reinder Veenstra

Bekijk deze case
In 3 stappen

De kansen voor jullie schildersbedrijf

 • Stap 1

  Ons advies

  Wij geven je het beste advies over de structuur, de indeling en de inhoud van de website. Daarna ontwerpen en bouwen we een website op maart inclusief alle benodigde functionaliteiten.

 • Stap 2

  Online Marketeers

  Onze online marketeers zetten al hun SEO kennis en ervaring in om jouw website optimaal te laten scoren. Niet alleen bij jouw klanten, maar ook in de zoekresultaten van Google.

 • Stap 3

  Tekstschrijvers

  Onze tekstschrijvers vertalen jouw unieke boodschap naar overtuigende teksten. Zij laten zien dat jij voor loopt op de concurrentie.

Vele schilderbedrijven gingen voor

Al ruim 100 schildersbedrijven hebben een website bij ons laten maken. Want wij gaan verder waar anderen stoppen en nemen je alle zorg uit handen. Wij gaan graag voor jou aan de slag. Spreken onze diensten je aan?