Umbraco Website

Heldere "werken bij" website

Een aantrekkelijke website om potentiele sollicitanten
enthousiast te maken over werken bij NEH Group

  • Diensten: Advies, Design, Development

  • Platform: Umbraco CMS

De kracht van NEH is de inzet van veel kennis in combinatie met uitgebreide praktijkervaring. Hierbij houdt de dienstverlener altijd oog voor de menselijk maat: “niet de ICT centraal, maar uw medewerkers en hoe deze willen werken.”

De uitdaging

Zorg ervoor dat bezoekers van de nieuwe website een 'wauw!-ervaring' hebben. De potentiële kandidaten moeten bij ons willen horen en denken: "Dit is een leuk bedrijf". Daarbij moeten ze makkelijk kunnen vinden wie wij zijn, wat onze kernwaarden zijn en moeten ze makkelijk op vacatures kunnen solliciteren.

De oplossing

We hebben een robuust en stoer design ontwikkeld waarbij titels, knoppen en vacatures flink opvallen door hun positie en omvang. Daarbij hebben we gezorgd voor voldoende witruimte (lucht) in het design zodat de website tegelijkertijd rust en stabiliteit uitstraalt. De aangeleverde foto's en content maken het geheel zeer aantrekkelijk en de centraal gepositioneerde zoekfunctie voor de vacatures maakt dat elke bezoeker makkelijk de vacatures kan vinden.

Neh Screen Portfolio

Bellen, mailen, zoeken

Makkelijk bellen, zoeken en solliciteren

Zonder de rust en elegantie van het design te verstoren zijn op strategische plekken in de website call-to-actions geplaatst om bezoekers makkelijk contact op te laten nemen, te zoeken naar vacatures of meer informatie te bekijken.

Helemaal bovenin het design kunnen bezoekers altijd zoeken met de zoekfunctie of makkelijk telefonisch contact opnemen met de 'bel nu' functie. Vooral handig voor mensen die de website bezoeken vanaf hun smartphone.

Vacatures centraal

Smartphone, tablet, desktop

Op elk apparaat wordt de website perfect weergegeven. Hierbij hebben we ervoor gezorgd dat de vacatures centraal in het design worden aangeboden met een duidelijke call-to-action zodat ze altijd - via elk apparaat - makkelijk kunnen worden bezocht en bekeken.

Nehmobiel
Corporate website
Ook de corporate website aangepakt

Ook de corporate website aangepakt

Naast de werken-bij website hebben we voor NEH ICT ook de corporate website aangepakt. Uiteraard in dezelfde layout, huisstijl en look-and-feel.

Bekijk hier de corporate website

  • Wow effect voor sollicitanten

  • Makkelijk vacatures vinden

  • Vacature zoekfunctie

Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we digitale (tijds)winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.