Umbraco Website

Corporate website Young Consultant

  • Branche: Zakelijke dienstverlening

  • Diensten: Advies, Design, Development

  • Platform: Umbraco CMS

Young Consultant is een wervingsplatform dat young professionals met consultancy kantoren verbindt én proactief de juiste match waarmaakt op een manier die de wervingssector voor consultancy kantoren herdefinieert. 

Younghome


Nieuw bedrijf, nieuwe ontwerp

Met trots presenteren we een recent project dat we met succes hebben afgerond voor Young Consultant. Dit dynamische bedrijf, dat een verscheidenheid aan adviesdiensten biedt, was op zoek naar een modern, strak en functioneel webdesign dat hun merk perfect vertegenwoordigt.

 

VrijdagOnline heeft het voortouw genomen om deze visie tot leven te brengen, door een uitgebalanceerd ontwerp te ontwikkelen dat innovatieve visuals combineert met een vlotte gebruikerservaring. Het resultaat is een website die de energie en professionaliteit van Young Consultant op een unieke manier uitstraalt.

Whyhow
Bedrijven

Bedrijven catalogus functie

Bij het bouwen van de website van Young Consultant was een van de uitdagingen het creëren van een overzichtelijk bedrijvenoverzicht. Met de toevoeging van een 'top-picks' functie kunnen bezoekers gemakkelijk de toonaangevende bedrijven identificeren waarmee Young Consultant samenwerkt.

Het design maakt het voor de bezoekers eenvoudig om te navigeren tussen verschillende bedrijfsprofielen en biedt gedetailleerde informatie over elke organisatie.

Exclusieve top-picks

In het CMS kan Young-Consultant organisaties invoeren die als Top-Picks op de website worden weergeven en daarmee extra de aandacht van de bezoeker trekken.


Powered by Umbraco

Het bouwen van de Young Consultant website werd gerealiseerd met behulp van Umbraco, een krachtig en flexibel CMS. Umbraco maakte het mogelijk om een op maat gemaakt, efficiënt en gebruiksvriendelijk platform te creëren dat aan alle specifieke eisen van het bedrijf voldoet. De voordelen van het werken met Umbraco zijn onder andere de uitstekende beveiligingsfuncties, het vermogen om eenvoudig content te beheren en bij te werken, en de hoge mate van aanpasbaarheid. Dit heeft ertoe geleid dat Young Consultant nu een website heeft die net zo dynamisch en aanpasbaar is als hun bedrijf zelf.

Formeel
Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we digitale (tijds)winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.