Umbraco Website

Offertegenerator voor NestCoat

Met een handige formulier flow worden bezoekers door de
offerteaanvraag heen geleidt voor de perfecte aanvraag.

  • Branche: Zakelijke dienstverleners

  • Diensten: Advies, Design, Development

  • Platform: Umbraco CMS

NestCoat B.V. is een organisatie gefocust op de oppervlaktebehandeling van metalen. Inhouse en op locatie wordt gewerkt aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten. Deze diensten worden zowel aan bedrijven als overheden en particulieren aangeboden.

De uitdaging

Om aanbiedingen en offertes goed te kunnen doen heeft NestCoat veel informatie van de (potentiele) klant nodig. Daarom wilden zij in de website een aanvraag/offerte generator laten ontwikkelen waarmee de bezoeker via diverse stappen een gedetailleerde offerteaanvraag zou kunnen doen. Daarnaast moest deze aanvraag direct worden ingeschoten in hun CRM.

De oplossing

Met behulp van diverse back-end en front-end technieken hebben we samen met NestCoat een geavanceerde maatwerk offertegenerator ontwikkeld die de bezoeker stap-voor-stap door het aanvraag proces leidt in zes duidelijke stappen. Hiermee komen alle offerteaanvragen zeer gedetailleerd binnen. Daarnaast hebben we m.b.v. een API koppeling gezorgd voor een naadloze integratie met hun CRM, waardoor alle leads en aanvragen geordens binnenkomen en kunnen worden opgevolgd.

Veel Diensten

Veel verschillende aanvragen

Duidelijkere aanvragen en kortere responstijden

Doordat NestCoat enorm veel verschillende soorten diensten aanbiedt binnen haar vakgebied en deze diensten ook nog eens op heel veel verschillende manieren en onder verschillende omstandigheden moeten worden uitgevoerd, is geen offerte die wordt uitgebracht hetzelfde. De winst die geboekt kon worden zat hem in het stroomlijnen van de aanvragen en het vergemakkelijken van het uitbrengen van de offertes.

Offertegenerator

Inclusief dynamische flow en file-upload

Samen met NestCoat hebben we uitgetekend welke stappen doorlopen moesten worden om tot de perfecte offerteaanvraag te komen. Daarna hebben we de verschillende stappen uitgetekend en per stap de functionaliteiten gebouwd om een complete offertegenerator te bouwen. In de generator wordt de bezoeker gedwongen om een specifieke aanvraag te doen.

Offertegenerator
Winst
Profit by Design®

Profit by Design®

Door het nieuwe design, de offertegenerator én de koppeling met het CRM heeft NestCoat een nieuwe moderne uitstraling, worden al hun diensten overzichtelijk getoont en krijgen zij meer offerteaanvragen binnen. Daarnaast zijn ze minder tijd kwijt aan het verwerken van de aanvragen en opvolgen van de orders.

  • Nieuwe moderne uitstraling

  • Logische indeling en usability

  • Meer offerteaanvragen

  • Specifiekere offerteaanvragen

  • Time to order korter

  • Workload sales verlaagd

Commercieel Directeur DSC40160989 1

Meer weten? Neem contact op

Joost Klein

Wil je meer weten over hoe we online winst voor jouw organisatie kunnen behalen? Ik vertel je er graag meer over.